Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Jenna16
geçmiş olsun ne ameliyatı ciddi bi şey değildir inşallah Nevreste
maaşallah az daha eşelesek başka şehirler de çıkar belki kültür zenginliği işte hepsi HAbibte
kız madem sen de düşünüyorsun Urfa o zaman burayı organize et gelmek isteyenleri topla gelirken gazozlarını da getir. Gidelim sıra gecesine çiğköfte den yanıp soğuk bi şeyler istediklerinde sonraaa
Jenna16
geçmiş olsun ne ameliyatı ciddi bi şey değildir inşallah Nevreste
maaşallah az daha eşelesek başka şehirler de çıkar belki kültür zenginliği işte hepsi HAbibte
kız madem sen de düşünüyorsun Urfa o zaman burayı organize et gelmek isteyenleri topla gelirken gazozlarını da getir. Gidelim sıra gecesine çiğköfte den yanıp soğuk bi şeyler istediklerinde sonraaa
Kültür merakım olduğu için gitmem gerekmiyor
Canım arkadaş çevremde hep farklı şehirlerden oldu.Çocukluğumdan beri:)O sebeple çeşitli kültürlere hakimim:)
Wilma11
ip atlamak aynı anda bir çok bölgeyi harekete geçiriyor her gün düzenli atlasan faydasını görürsün hem komşu da gaza gelir karşılıklı atlarsınız belki
Kültür merakım olduğu için gitmem gerekmiyor
Canım arkadaş çevremde hep farklı şehirlerden oldu.Çocukluğumdan beri:)O sebeple çeşitli kültürlere hakimim:)
Aslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu
Wilma11
ip atlamak aynı anda bir çok bölgeyi harekete geçiriyor her gün düzenli atlasan faydasını görürsün hem komşu da gaza gelir karşılıklı atlarsınız belki