Baban ne iş yapıyordu:)Ben onu hiç unutmadım aklıma o gelıyor babam sağolsun her yere 15 günlüğe geziye çıkardık Sivas Tokat Samsun Niğde Kayseri Antalya aydın vs heryere gezdik oralarda arkadaş da kazandım buradan çıkmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baban ne iş yapıyordu:)Ben onu hiç unutmadım aklıma o gelıyor babam sağolsun her yere 15 günlüğe geziye çıkardık Sivas Tokat Samsun Niğde Kayseri Antalya aydın vs heryere gezdik oralarda arkadaş da kazandım buradan çıkmasın
Relaks ol sen ben burdan okurum ortimi su gibi akıp gider Allah in izni ileOlmaz mı, stres tavan yok pazartesi ortim
Artık Bilecik geliniyim :) burada yaşamaktan gurur duyuyorumBen de çok yaşamadım burada bundan sonra inşaallah:)
Var var nevros, hemde nasılAz kalmış heyecan var mı Kazasız ,belasız ,en güzel şekilde olup biter inşaallah
TCDD memuruBaban ne iş yapıyordu:)
Herkesin yaşadığı yer güzelArtık Bilecik geliniyim :) burada yaşamaktan gurur duyuyorum
Oyyyyyy canom benimmmRelaks ol sen ben burdan okurum ortimi su gibi akıp gider Allah in izni ile
Bende seviyorum ya şehrimi başka yerde zorlanirimHerkesin yaşadığı yer güzel
InsAllah nevrosHer şey güzel olacak inşaallah
Dedem dahil,anne tarafım hep TCDD memuru:)Benim babamda memurdu ama biz çok gezmedik:)TCDD memuru
Ortiler bu günler içindirOyyyyyy canom benimmm
Öyle tabi herkesin yaşadığı yer güzel:)Eşyası neredeyse orası güzelBende seviyorum ya şehrimi başka yerde zorlanirim
Bende öyle, bursam bir taneBende seviyorum ya şehrimi başka yerde zorlanirim
Geçmiş olsun nana hayırlısıyla geçer ameliyatınVar var nevros, hemde nasıl
Benim babamda şekerci pancarların içinde büyüdümDemiryolu kızıyım ömrümde trenlere aşık olarak geçtı halada trenlere aşığım tren seyahatA seve seve çıkarım öle büyüdüm çünkü çok mutlu çocuktum
Ondan mı bu kadar şekersinBenim babamda şekerci pancarların içinde büyüdüm
Babam senın babanı tanıyor olmayasın çünkü akçaya TCDD kampa sık sık giderdim ablaDedem dahil,anne tarafım hep TCDD memuru:)Benim babamda memurdu ama biz çok gezmedik:)