Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman sen eksik kalmabu corona bitsin bitermi bilinmez bende mardin gaziantep urfaya gidecegim oraları merak ediyorum
Ekisigim yok fazlam varAman sen eksik kalma
stadyum kadar büyük avm yani Antep’in en büyük AVM evet yıkmış ne yaptı bilmiyorum yanlarında büyük park vardı hiç unutmadim bide Antep baklavası hala tadımda bi daha o tat bulamam heradeBedesten mi acaba:)
Orası ise orayı yıktılar:)
FarkındayımEkisigim yok fazlam var
Neden ki ,nasil abuk birşey cagristirdi kim bilir sendeKukrim çok mu aradın bu rumuzu
Aboooow hem de neler çağrıştır bir bilsenNeden ki ,nasil abuk birşey cagristirdi kim bilir sende
İçinde kalsın o z aman söyleme sakınAboooow hem de neler çağrıştır bir bilsen
Demokrasi Meydanı oldu orası:)stadyum kadar büyük avm yani Antep’in en büyük AVM evet yıkmış ne yaptı bilmiyorum yanlarında büyük park vardı hiç unutmadim bide Antep baklavası hala tadımda bi daha o tat bulamam herade
Can orttim hamd olsun sen nasılsın heyecan var mı salı idi dimi ameliyatDadlu kukrimim, can ortim nasilsin
Pazartesi nevros, sabak 9 dan sonra yemek su yok, 1 de yatisim var. Çizim falan derken kacta alırlar bilmiyorumAmeliyat ne zaman
Ben de çok yaşamadım burada bundan sonra inşaallah:)Malatya’ya babam oraya müfettiş olmaya gidecektı annem engellemiş ne güzel Malatya’da yaşardım her yere gezmek isterdim ama neredeyse ben 30 senedır Bilecikteyim
Olmaz mı, stres tavan yok pazartesi ortimCan orttim hamd olsun sen nasılsın heyecan var mı salı idi dimi ameliyat
Az kalmış heyecan var mı Kazasız ,belasız ,en güzel şekilde olup biter inşaallahPazartesi nevros, sabak 9 dan sonra yemek su yok, 1 de yatisim var. Çizim falan derken kacta alırlar bilmiyorum
Ben onu hiç unutmadım aklıma o gelıyor babam sağolsun her yere 15 günlüğe geziye çıkardık Sivas Tokat Samsun Niğde Kayseri Antalya aydın vs heryere gezdik oralarda arkadaş da kazandım buradan çıkmasınDemokrasi Meydanı oldu orası:)
Evet baklavası çok güzel