Oraları gezince Malatya'ya da gelirsinEvet düşüncem öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oraları gezince Malatya'ya da gelirsinEvet düşüncem öyle
10 yıl yaşadım.Yarı Antepli sayılırım:)Olmasam bile ikisinide gördüm :)Tamam peki bana noluyorsa sanırsın Urfa liyim amaaann Antep guzel tabiki
Sana görmek için tabi ki gelirimOraları gezince Malatya'ya da gelirsin
Aynen yarı Antep yarı Malatya sin o zaman sen maaşallah mutfak yeteneğinle taçlandırıyorsun10 yıl yaşadım.Yarı Antepli sayılırım:)Olmasam bile ikisinide gördüm :)
Gayet iyiyim şükür,sen nasılsın?Jenna16 nasılsınnn
Açık havadayım sıkıntı yokBuralara yellenme de günah yemek sayfasi
Ben de iyiyim Allah a şükür yani yaşayıp gidiyoruz işte uzun ince bir yoldayızGayet iyiyim şükür,sen nasılsın?♥
YaaAçık havadayım sıkıntı yok
Gidiyoruz gündüz gece evetBen de iyiyim Allah a şükür yani yaşayıp gidiyoruz işte uzun ince bir yoldayız
İnşaallah canımSana görmek için tabi ki gelirim
Afiyet olsun canımYakşamlar :)
Kocam eve geldiğimde yemek hazirdi üstelik 3 tabak yedi çünki şey ilk defa yaptım da
Benim kültür karışık:)Erzurum ve Elazığ'da var:)Aynen yarı Antep yarı Malatya sin o zaman sen maaşallah mutfak yeteneğinle taçlandırıyorsun
Bedesten mi acaba:)Antep dedi mi beyendik avm geliyor aklıma bi tek stadyum kadar büyük avm mi unutmadım adı değişmiş çok değişmiş neredeyse 15 sene oldu