- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Aaa çok sevindim Elalis olmayacak yaniMadalyalıların olmadığı kolay,pratik bir kategori seçeceğim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çok sevindim Elalis olmayacak yaniMadalyalıların olmadığı kolay,pratik bir kategori seçeceğim:)
İçine mi doğdu ne dünden önce degissem mi diye düşündümkız hemşo kk ile bozdum kafayı :)
bu gece de seni gördüm rüyamda,nickin minnoş olmuştu.aaa bu daha güzel dedim sana
kimBenim bir favorim var
Onları pişte alalım:)Amabu haksizlik
edepsizYani yasitlarin öyle yapıyor diye bizde öyle şey ettik
Onlarda zor tarif yapsın poğaça yapsınlar, baklava açsınlarMadalyalıların olmadığı kolay,pratik bir kategori seçeceğim:)
Sen nerelerdesin yaa etiket yapıyoruz hiç oralı olmuyorsunSonra madalyası olmayanlar yarışacak sanırım yine öyle konuşulmuştu
öylesi daha zevkli zatenÇekişme olacak ama sonucu bilmem:)Yani 2-3 tarif değil bence 3-5 -7 tarif arasında çekime olacak:)
Valla hiç etiket görmedim ben bir nevo tarif için etiket etmişSen nerelerdesin yaa etiket yapıyoruz hiç oralı olmuyorsun
Aynen katılıyorum Ama kk ya belli olmaz yaöylesi daha zevkli zaten
Öyle oldu mu ben kalkamıyorum kk nin başındanöylesi daha zevkli zaten
yüzüme söyleme bariAaa çok sevindim Elalis olmayacak yani
Benimde var diyeceğim ama geleceklerde aklımı çeliyor
Gelip bizimle ilgilenmiyor sonrada trip yapıyorValla hiç etiket görmedim ben bir nevo tarif için etiket etmiş
ben çok seviyorum öyle olunca :)Öyle oldu mu ben kalkamıyorum kk nin başından
Ama bazılarını heyecanla bekliyorumAcaba nasıl olacak diyeAcaba kim
Nevros sana taktiği veriyorum aklın karışmaması için not al; bakma tariflere direkt he he güzel olmuş de geç hepsine
Sesin çıkmıyor nerelerdesin diye etiketledim oysaValla hiç etiket görmedim ben bir nevo tarif için etiket etmiş