- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Ufak bir eksiğim ve halledicemretro_hippo nerelerdesin senin tarif ne zaman gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufak bir eksiğim ve halledicemretro_hippo nerelerdesin senin tarif ne zaman gelecek
Tamam bekliyorumUfak bir eksiğim ve halledicem
Eltimin doğum günüydü bugun kutladık içimden dilekler diledim haberi yokYaparsın sen
Allah im iyiki habibte nin eltisi falan değilim
Hey yavrum hey nerdesin sen yaaa mink meleğim yaaaa aslansın senBeraber kiralim güç var bende
Oo cok kalabalik olduk bakalim canfeb bukadar kisiyi isteyecekmibenim kalkan köfteyi de alıp Canfeb lere geçelim,benim bey de hamburgere bayıldı
Üzüldüm kizcagizaEltimin doğum günüydü bugun kutladık içimden dilekler diledim haberi yok
soralım :)Oo cok kalabalik olduk bakalim canfeb bukadar kisiyi isteyecekmi
Bende acıdım yaaaÜzüldüm kizcagiza
Beni de alınsoralım :)
O köfteyi alıp bana mı gelsenbenim kalkan köfteyi de alıp Canfeb lere geçelim,benim bey de hamburgere bayıldı
ama benim bey senin tarifi görse size de gelmek isteyebilirOo cok kalabalik olduk bakalim canfeb bukadar kisiyi isteyecekmi
köfte kalkıyo ama gezmeyi sevmiyo sen bana gelO köfteyi alıp bana mı gelsen
ev sahibi misafir sevmezmiş,misafir de misafir sevmezmiş oldu bizimkisoralım :)
Ne içcecegiz seninleköfte kalkıyo ama gezmeyi sevmiyo sen bana gel
Bu adamlar evdekini begenmez zaten hep gozleri disardaki yemekteama benim bey senin tarifi görse size de gelmek isteyebilir
Ben misafir degilim ki ev sahibi gibi birşeyimev sahibi misafir sevmezmiş,misafir de misafir sevmezmiş oldu bizimki
eklemişDahliadivin tarifini ekledin mi
ayran çırparım olma mıNe içcecegiz seninle