Çok güzel olmuş seveni çoktur.Daha önce birincilikleri,ikincilikleri var ona göreeklemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş seveni çoktur.Daha önce birincilikleri,ikincilikleri var ona göreeklemiş
görünce bi şok yaşadım zatenÇok güzel olmuş seveni çoktur.Daha önce birincilikleri,ikincilikleri var ona göre
Ben bunu ilk aklima gelen olarak yazdim hem tam anlamamistim hemde traif kalmaz diye iddali insallah benim elimde harcanmazÇok güzel olmuş seveni çoktur.Daha önce birincilikleri,ikincilikleri var ona göre
Tokuşalımayran çırparım olma mı
Sossuz olurmu ama soganla domatesle harika oldu kendim yaptim diye demiyorum ama gorselligine bisey diyemem ama tadi harikaydigörünce bi şok yaşadım zaten
dizmiş onları bide utanmadan soslu moslu
He valla agzımın suları aktıgörünce bi şok yaşadım zaten
AçımSossuz olurmu ama soganla domatesle harika oldu kendim yaptim diye demiyorum ama gorselligine bisey diyemem ama tadi harikaydi
Aynen şahane olmuş Oylar kaça bölünecek meraktayımgörünce bi şok yaşadım zaten
Hayırlısı bakalım:)Ben bunu ilk aklima gelen olarak yazdim hem tam anlamamistim hemde traif kalmaz diye iddali insallah benim elimde harcanmaz
Kalmadi kalsaydi ikram ederdim
Hepsini sen mi gömdünKalmadi kalsaydi ikram ederdim
Kocam kizkardesim ve ben elbirligiyleHepsini sen mi gömdün
Allah askina kocaman tepsi ben nasil yiyeyim hepsiniHepsini sen mi gömdün
Yarasın koçumaKocam kizkardesim ve ben elbirligiyle
Koç moç ne oluyoruzYarasın koçuma
O arkadaş birşey demedi sana ne oluyor koçumKoç moç ne oluyoruz
Daha görmediO arkadaş birşey demedi sana ne oluyor koçum
Kocum olmamis daha samimi bisey olsa daha iyi olurO arkadaş birşey demedi sana ne oluyor koçum