• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
İyidir senden ne haber😊
İyi bende ahali yemek yiyecek bugün geç saate kaldık dünde bu saatlerde yemistik salça yapıyoruz diye o kadar şanslıyım ki dün salça yaparken tam siserlere koyacağız tümden elektrik gitti

Trajikomik ama haberlere bile çıktı trafo ya sansar girmiş telef olmuş 3 ilçe eletriksiz geçti bir saat :/

Benim işim bitti elektrik geldi :olamaz:

İşlerim çok rast gitti yani :D

İyi bende ahali yemek yiyecek bugün geç saate kaldık dünde bu saatlerde yemistik salça yapıyoruz diye o kadar şanslıyım ki dün salça yaparken tam siserlere koyacağız tümden elektrik gitti

Trajikomik ama haberlere bile çıktı trafo ya sansar girmiş telef olmuş 3 ilçe eletriksiz geçti bir saat :/

İşlerim çok rast gitti yani :KK70:
Geçmiş olsun canım kötü olmuş🙄

İşlerim çok rast gitti yani :KK70:
Hayatta ki şansın 😂😂

Back