• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi.

Beyoğlu rapsodisi ni okudum yarın da Küçük mucizeler dükkanı na başlayacağım övüle övüle bitirilemedi bu kitap bir de ben bakayım sende bir dene istersen eğer polisiye türü seversen Beyoğlu rapsodisini de önerebilirim.

benim gibi öğretici ve eksik bilgilerimizi tamamlayıcı türde kitaplar seversen birkaç tane tavsiyem olacak...
öncelikle sinan yağmur kitapları çok güzel, özellikle veysel karaniyi anlatan kitap harika. anne sevgisi ancak bu kadar etkileyici olabilirdi.
şuanda halil ibrahim polat ın yusuf ile züleyha adlı kitabını okuyorum. süper bir kitap. hz. yusufun başına gelenleri anlatıyor.

mürvet sarıyıldız ın iki cami arasında aşk adlı kitabı da güzel.mimar sinanın mihrimah sultana olan aşkını anlatıyor.

bu tavsiye ettiğim kitaplar bence herkesin kitaplığında olması gereken kitaplar diye düşünüyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım

benim gibi öğretici ve eksik bilgilerimizi tamamlayıcı türde kitaplar seversen birkaç tane tavsiyem olacak...
öncelikle sinan yağmur kitapları çok güzel, özellikle veysel karaniyi anlatan kitap harika. anne sevgisi ancak bu kadar etkileyici olabilirdi.
şuanda halil ibrahim polat ın yusuf ile züleyha adlı kitabını okuyorum. süper bir kitap. hz. yusufun başına gelenleri anlatıyor.

mürvet sarıyıldız ın iki cami arasında aşk adlı kitabı da güzel.mimar sinanın mihrimah sultana olan aşkını anlatıyor.

bu tavsiye ettiğim kitaplar bence herkesin kitaplığında olması gereken kitaplar diye düşünüyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım

kesinlikle bende Sinan Yağmur çok severim ama bence her kadının aşkın gözyaşları kimya yı okuyup oradaki aşkı anlaması lazım. Şuanda da Sinan yağmur Kerbela kitabını okuyorum ondan önce Tanrı daima Tebdili kıyafet gezer i okudum oda çok güzeldi tavsiye ederim.

son zamanlar da genel de tarihi kitaplar okudum ben..katre-i matem dili ağır gibi gelir başta ama oldukça etkileyici, içinde
aşk, macera..ne ararsan vardır..sonra alamut fedailer kalesini okudum...gerçekten etkisinden uzun süre kurtulamıyor insan.
şuanda da henüz başlamadım ama gülün adı var elimde, en kısa sürede başlamak istiyorum.umberto eco romanıdır. sonrasında alamutun sırlarına kaldığım yerden
devam edeceğim, epey zaman araştırdım ben o kitabı ve konuyu.burada başka konularda da yorumlarım var kitap adına ayrıca.:34:

böğürtlen kışı
ben bu kitabı çok beğendim
sanki kitabı okumadımda film izlemişim gibi geldi :) o derece akıcı sürükleyici ve insan hemen aklında canlandırabiliyorr

ben polisiye gerilim tarzini seviyorum ... tess gerritsen ozellikle cok akici ve gerilimle sizi basbasa birakiyor ... '' buz gibi soguk'' ilk okudugum kitabiydi .. tavsiye ederim.

Oğuz Atay Korkuyu Beklerken
Sabahattin Ali Kuyucaklı Yusuf
Lev Tolstoy Anna Karanina
Bu kitapları büyük bir zevkle okumuştum

Back