Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Kitap adı: Rabb'İn Nefesi
Yazar: Majisyen Kontejyan (Mehmet Çobanoğlu)

İnanılmaz bir kişisel gelişim kitabı, din ve bilim yanyana getirilmiş.. Esmaların mucizeleri tektek anlatılmış. Bu kitapla insanlar dileklerini yaşıyorlar gerçekleştiriyorlar. Tavsiyemdir

ipek ongunu bende tavsiye ederim genç kızlara
en son okuduğum ve beğendiğim 3 kitabıda tavsiye etmek istiyorum
halit ertuğrull Aysel kitabı ikiyüzküsür adet basılmış ve ben bu yazardan hiç okumamışken bu kitabı okuyayım dedim
rüyyalar beni çok ağlattı
ve sinan akyüz incir kuşları iki günde ne acılar yaşattı bana ağzım açık yüreğim acıyarak okudum bu kitabı:artık her namazımda zalimin elinde olan Müslüman bacılarıma dua ediyorum allahım kimseye böyle acı yaşatmasın
İskender pala efsane romanı da aynı dipğer romanları gibi çok öğretici ve dingin

evet halit ertuğrulun kitaplarını çok beğenirim bende, elif şafaktan aşk okumuştum o da güzeldi ancak bazı yerlerini yadırgamadım değil, sinan yağmurun aşkın gözyaşlarını okumuştum öncelikle, sonrasında elif şafak okuyunca belki biraz ondan yadırgadım, simyacı da güzel kitaptır, ya bir de bir kitap daha vardı bir türlü adını anımsayamıyorum, oda çok güzeldi, o da simyacı gibi en çok satılanlardan biriydi, romanda bir dr vardı, sevgilisini deneylerde kullanıordu filan :) bir türlü adı aklıma gelmiyor, bir de geceyarısı çocukları vardı onun yazarını hatırlamıyorum, off çok unutkanım ben yaaa, iskender palanın hiç kitabını okumadım ama merak ediyorum, od çok önerdiler, birde bir arkadaşım aylak adamı çok önerdi, başka bir arkadaşım yaşamak sevmek ve öğrenmek kitabını önerdi, başka bi kitap daha önerdi not aldı m ama şu anda hatırlamıyorum, elimde suç ve ceza var onu bitiremedim araya ramazan girince :)

hah ismini buldum googleden :) adam fawer olasılıksız süper bir kitap, birde ölü erkek kuşlar diye bir kitap okumuştum o da güzeldi tavsiye ederim o da inci aralındı galiba,

Sarah JIO'nun Mart Menekşeleri kitabını okuyorum şu an son derece güzel, sonunu heyecanla bekliyorum :KK55:

Ti Amo Ada/Seni Seviyorum Ada haftalardır etkisinden kurtulamadığım, büyüleyici bir kitap.
Erich Maria Remarque 'ın Ölesiye Yaşamak muhteşem bir klasik
Piraye-Canan Tan Çok hüzünlü bir roman

George Orwel-Hayvan Çiftliği (öykü ama bildiğiniz öykülerden değil, sosyalizm den kapitalizme devinimi hayvanlarla anlatıyor.)

Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna (roman)

Suzanne Collins-Açlık Oyunları (fantastik 3leme seri, ikinci kitabın filmi kasım ayında geliyor.)

Dan Brown-Bütün Kitapları (7 kitabı var, hiç birini birbirinden ayıramam hepsi bebeklerim.)

Grigory Petrov-Beyaz Zambaklar Ülkesinde (Atatürk'ün önerdiği kitap- bir ülke nasıl gelişir okumak şart)

İskender Pala-Şah&Sultan (tarihi roman-Yavuz ile Şah İsmail arasındaki yaman çekişme)

ve daha onlarca kitap çıkar buraya da şimdilik bunlar olsun. Yazdığım kitaplar gerek dünyada kendini kanıtlamış gerekse bir solukta okuduğum ve kişisel gelişimime bir dünya bilgi gözlem katmış kitaplardır.

iyi okumalar diliyorum.

Zülfü Livaeli'nin kalemini seviyorum.Ayşe Kulin'in ADI AYLİN kitabını da sevmiştim.Bu aralar Güneş Demirel okuyorum.3 kitabınıda beğendim.En azından duyguları iyi yansıtıyor ve akıcı.Ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini anlamıyorsun.

X