Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoşgeldin kristal başlığını henüz yeni kuralları yeni yeni koyacagiz yeni yilda yeni bir bildirim sayfası açıp okuduklarimizi oraya bildirecegiz. .. hosgeldin. ..

Hoşbuldum teşekkür ederim takipteyim 30 hedefini koydum kendime
Tur kitap konu sınırı varmi isteyen istediğini mi okuyor acaba?

Hanımlar yeni yılda okunan kitap tablosunu ben hazırlayacağım , aranan bebisim olduğu için ben ona göre daha musaitim. Ama buna bir kural koymayı lazım çünkü bir ay gelip gidenler , bildirim yapmayanlar vs... takip açısından çok zor olmasın... listeye girebilmek için nasıl kurallar koyalım? ??

Bence şu an hedef bildiren arkadaşlar düzenli bildirimını yapanlar eğer bildirim yapamayacaklarsa belirli süre bana ne kadar bildirim yapayacaklarini özelden yazsinlar yanlarına izinli yazalım. .. eskisi gibi
Yeni girecek arkadaslarla yıl içinde bir ay düzenli gelsin bildirim ini yapsın o ay listeye almayalim ikinci ayda düzenli gelirse iki aylık toplu şekilde alalım gelip gelmeyecekler 2 ayda belli olur zaten???

Kim ne isterse onh okuyp hiçbir sınırlama yok hatta farkli tarzlar okuyorsan paylasır san seviniriz ufkumuz genişler :)

Elimde hali hazırda bekleyen çocuk eğitimi üzerine 6 -7 ye yakın kitap varda okunmayı bekleyen ondan sordum.:-)artık onlardan baslarim .tabiki de paylasirim inanıyorum ki bu sayfadan çok yararlanacağım :)

Bu arada siyaset ve din temasi konusulmayacak degil mi? Cunku cok polemige ve sozlu munakasaya musait konular?
2. Sorum da su okudugumuz kitaplari hangi topige yazcaz

X