Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Belli arkadaslsrim var bir iki tane onlara veriyoum gecen nisanda is yerinden bir arkadasin kizina 10 tane kitabimi verdim eylulde 3 kere aradim acmadi annesini aradin yarin getircek su gun getircek en az 8 kere aramisimdir en sin telefin actim annesine birwz sinra evinizin inundrn gecicem indirsin kizin asagi kitaplarimi dedim indirdi kitaplarima resmen tecavuz etmis kapalari kirik icleri karalanmis kucuk kardesi yapmis sanitum msj attim kiza kitaplarima iyi baktigin icin saol diye annesiyle de gorusmuyorum artik cok sinirlendim....
İsteyen olursada vermiyorum bir kitabim kaldi bi arkadadin kizinda iki ay once aldi onuda aramaya baslarim 15 gun sinra ben dusuyorum pesine ben para veriyorum o kitabi almak icin okuyorum emek veriyorum kimse kusura bakmasin kobamaz kimse kitabimin ustune yedirtmem!!!! Yecavuze ugramis kitaplarim geldidr aklima sinirlendim gene...
Ben de cok sinirleniyorum odunc alip getiren bir insan yok bence. Kitaba deger verip okuyan kisi zaten para verip alir. Bunlar hazira konuyorlar. Ustelik odunc bir seyin de kiymetini bilmeden. Sana yapilan da cok sinir bozucu ben de olsam konusmazdim.
Vermiyorum demek kesinlikle ayip degil. Takintiliyim bu konuda en yakin arkadasim deli gibi kitap okur. onunla bile odunc almayiz gider ikimiz de ayni kitabi aliriz.
Cok yuzsuzluge vuran olursa prensip meselesi ben size hediye edeyim bi tane alip diyorum. Susuyorlar.

Ben de kimseye odunc vermem kitaplarimi kendim katlayarak okumuyorum. cok onceden birine verdigim kitabi geri aldigimda inme inecekti bana . agzi yuzu kaymis kitabin.
Sende kalsin ben kitapligima yenisini alir koyarim dedim.
Kardeslerim disinda kimseye vermiyorum artik.
Aslinda paylasmak guzel de anlayan deger veren yok kitaba.

B
Bodoslama dalıyorum ama ben de kitap odunç vermeyi sevmiyorum almayida sevmiyorum
Bikere bi akrabaya kitap verdim adimi karalamiş giriş sayfasina yazilar yazmiş görünce kalp krizi geçirecektim:KK70:
Bidaha kimseye kitap vermemeye yemin ettim.
Ben o kitabi da geri almam ayibini (tabi anliyorsa) yuzune vurur gider yenisini alir koyarim kutuphaneme. Yapmisligim da var. Ay oturdugum yerde bilendim vallahi ya :rolleyes:

Ben direk; kitap odunc vermiyorum dilersen sana bi tane alip hediye edeyim diyorum. Cunku-bence- gercekten kitap okuyacak insan odunc istemez gider o kitabi satin alir. Kitabimi isteyenlere de gicik oluyorum . Git al ulan ben buna emek veriyorum. Ay gaza geldim :sinirli:
bende artık böyle düşünüyorum kitap okuyacaksam bana ait olmalı:kahve:

Ben kitap okumayı seven tanıdıklarıma ödünç veriyorum kitaplarımı, sonra onlar okuyunca geri alıyorum. He bide bikaç ay geçip de hala okumazlarsa da geri alıyorum :KK53:
Kuzenime seneleeeerrrr önce "Göçebe" kitabını vermiştim gidiş o gidiş. Nerde olduğunu bile hatırlamıyorum diyor :lülülü: Ben de artık şu kitap sen de var mı diye sorduğunda yok diyorum :işsiz:
Eski sevgilimde 20 ye yakın kitabım kaldı:KK43:(

Bi tane liseye giden kuzenim, bi annem bi de çok yakın bi aile dostumuz var şuan kitaplarımı verdiğim, onlardan da gidip rahatlıkla geri alabiliyorum çünkü. Onun dışında arkadaş, uzak akraba, büyük kuzenlerim vs vermiyorum.
Evimde de büyük bir kitaplık var, henüz 3 rafını doldurabildiğim :KK53: O da salonda değil içerki odada, gelip de görüp isteyen olursa yumuşak yüzlüyüm ben hayır da diyemem ama naparım bilmiyorum :kızgın:

Getirmeyecek olan kaşeyle de getirmez ki :skandal:
Manyak bi arkadaşım var. Ödünç kitap almıştı arkadaşından gitti aldığı kitabı başkasına ödünç verdi :)) dedim nasıl izinsiz verirsin ne olacak ki diyor ben kendi kendime sinir oldum

Eski sevgilimde 20 ye yakın kitabım kaldı:KK43:(

Benim de ex nişanlıda bir koli kitabım kalmıştı. Üstelik ablasına dedim göndersin kitaplarımı diye, içlerinde bir tane okulla ilgili bir kitabım kalmış onu gönderdi bitek. Diğerleri de eminim çöpe gitmiştir, okuyup kıymet bilecek insanlar değillerdi :kızgın:
Manyak bi arkadaşım var. Ödünç kitap almıştı arkadaşından gitti aldığı kitabı başkasına ödünç verdi :)) dedim nasıl izinsiz verirsin ne olacak ki diyor ben kendi kendime sinir oldum

Öyleleri de var dimi :KK43: Ne kötü bişey başkasına ait bişeyi kendin gibi benimseyip de bir başkasına verebilmek. Düşünce yapısı çok çirkin.

Benim de ex nişanlıda bir koli kitabım kalmıştı. Üstelik ablasına dedim göndersin kitaplarımı diye, içlerinde bir tane okulla ilgili bir kitabım kalmış onu gönderdi bitek. Diğerleri de eminim çöpe gitmiştir, okuyup kıymet bilecek insanlar değillerdi :kızgın:

Öyleleri de var dimi :KK43: Ne kötü bişey başkasına ait bişeyi kendin gibi benimseyip de bir başkasına verebilmek. Düşünce yapısı çok çirkin.
Ama baya geliştirdim arkadaşımı. Hep korsan kitap alıyordu indirimleri anlattım orijinal alıyor, sayfaları katlamuyor artık:))
Ya biz ayrılınca da zaman zaman görüşmüştük öğrencilerine vermiş saftirik ben de peşine düşmedim. Seninki de fena olmuş 1 koli kitap madem gönderdin diğerlerini de gönder

Ama baya geliştirdim arkadaşımı. Hep korsan kitap alıyordu indirimleri anlattım orijinal alıyor, sayfaları katlamuyor artık:))
Ya biz ayrılınca da zaman zaman görüşmüştük öğrencilerine vermiş saftirik ben de peşine düşmedim. Seninki de fena olmuş 1 koli kitap madem gönderdin diğerlerini de gönder

He sen arkadaşını eğitmişsin, ben direk posta koydum baksana :KK53:
Öğrenciydim o zaman Ankara'da. Kitapları alıp okuyup onun evindeki koliye götürüp koyuyordum evlenince evimize koyacağız getirip götürmekle uğraşmayım diye :lülülü: Sonra facebook üzerinden yazışarak ayrılmak gibi bir ergenlik yapınca tekrar gidemedim evlerine. İsteyince de okul kitabımı layık gördüler bana :KK11:

İyi akşamlar kızlar
Kuşlar ve arılar sf 262 deyim güzel gidiyor.
Bende kitapları dağıtırdım yeter ki okusunlar tadı alsınlar diye ama geçenlerde serenadı verdim birisine bir yıl olacak neredeyse gelmedi kitap hala aklım onda evinde de gördüm muhtemelen okumadı.
Bu yaz iş yerinden bir arkadaş sefilleri istedi kıyamadım kitaba şu gün bugün deyip salladım oda unuttu zaten bir anneme veriyorum tavsiye ettiklerimi okuyor hatta ananeme veriyorum geçenlerde soruyormuş benim kitaplarımı.
en son ananeme mihmandarı vermiştim çok hoşuna gitmiş:KK19:

Kızlar
Son durum
Budala 283
Ama Budala oku oku bitmediği için Budala'yı yavaş yavaş okumaya karar verdim. Ocak ayına yayarım artık. Ama çok güzel kitap gerçekten, sadece uzun uzun isimleri okumak yoruyor.
Hem de ocak gireli kaç gün oldu 1 kitap bile bitiremedim.
O yüzden aynı anda iki kitap gideceğim. Bakalım becerebilecek miyim?
__giz__ __giz__ sen bu işi güzel yapıyorsun.

Velhasıl
Cengiz Han'a Küsen Bulut sayfa 46

X