- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi _asmunikal_
kalinkaselin tam sopalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ama film ve kitap baya farklı bence film kitaptan çok daha komik ve eğlenceliydiBu filmi olan kitap mı alışveriş kolik
Ben okuyorum ama yollarda o nedenle askıda şu andaSeni yanlış hatırlamışım o halde. Kimdi ki Korkuyu Beklerken okuyan?
Ben de cok sinirleniyorum odunc alip getiren bir insan yok bence. Kitaba deger verip okuyan kisi zaten para verip alir. Bunlar hazira konuyorlar. Ustelik odunc bir seyin de kiymetini bilmeden. Sana yapilan da cok sinir bozucu ben de olsam konusmazdim.Belli arkadaslsrim var bir iki tane onlara veriyoum gecen nisanda is yerinden bir arkadasin kizina 10 tane kitabimi verdim eylulde 3 kere aradim acmadi annesini aradin yarin getircek su gun getircek en az 8 kere aramisimdir en sin telefin actim annesine birwz sinra evinizin inundrn gecicem indirsin kizin asagi kitaplarimi dedim indirdi kitaplarima resmen tecavuz etmis kapalari kirik icleri karalanmis kucuk kardesi yapmis sanitum msj attim kiza kitaplarima iyi baktigin icin saol diye annesiyle de gorusmuyorum artik cok sinirlendim....
İsteyen olursada vermiyorum bir kitabim kaldi bi arkadadin kizinda iki ay once aldi onuda aramaya baslarim 15 gun sinra ben dusuyorum pesine ben para veriyorum o kitabi almak icin okuyorum emek veriyorum kimse kusura bakmasin kobamaz kimse kitabimin ustune yedirtmem!!!! Yecavuze ugramis kitaplarim geldidr aklima sinirlendim gene...
Ben o kitabi da geri almam ayibini (tabi anliyorsa) yuzune vurur gider yenisini alir koyarim kutuphaneme. Yapmisligim da var. Ay oturdugum yerde bilendim vallahi yaBodoslama dalıyorum ama ben de kitap odunç vermeyi sevmiyorum almayida sevmiyorum
Bikere bi akrabaya kitap verdim adimi karalamiş giriş sayfasina yazilar yazmiş görünce kalp krizi geçirecektim
Bidaha kimseye kitap vermemeye yemin ettim.
Bu filmi olan kitap mı alışveriş kolik
bende artık böyle düşünüyorum kitap okuyacaksam bana ait olmalıBen direk; kitap odunc vermiyorum dilersen sana bi tane alip hediye edeyim diyorum. Cunku-bence- gercekten kitap okuyacak insan odunc istemez gider o kitabi satin alir. Kitabimi isteyenlere de gicik oluyorum . Git al ulan ben buna emek veriyorum. Ay gaza geldim
Eski sevgilimde 20 ye yakın kitabım kaldı(Ben kitap okumayı seven tanıdıklarıma ödünç veriyorum kitaplarımı, sonra onlar okuyunca geri alıyorum. He bide bikaç ay geçip de hala okumazlarsa da geri alıyorum
Kuzenime seneleeeerrrr önce "Göçebe" kitabını vermiştim gidiş o gidiş. Nerde olduğunu bile hatırlamıyorum diyor Ben de artık şu kitap sen de var mı diye sorduğunda yok diyorum
Manyak bi arkadaşım var. Ödünç kitap almıştı arkadaşından gitti aldığı kitabı başkasına ödünç verdi :)) dedim nasıl izinsiz verirsin ne olacak ki diyor ben kendi kendime sinir oldumBi tane liseye giden kuzenim, bi annem bi de çok yakın bi aile dostumuz var şuan kitaplarımı verdiğim, onlardan da gidip rahatlıkla geri alabiliyorum çünkü. Onun dışında arkadaş, uzak akraba, büyük kuzenlerim vs vermiyorum.
Evimde de büyük bir kitaplık var, henüz 3 rafını doldurabildiğim O da salonda değil içerki odada, gelip de görüp isteyen olursa yumuşak yüzlüyüm ben hayır da diyemem ama naparım bilmiyorum
Getirmeyecek olan kaşeyle de getirmez ki
Filmine bayılmıştim ben deevet canım ama film ve kitap baya farklı bence film kitaptan çok daha komik ve eğlenceliydi
Eski sevgilimde 20 ye yakın kitabım kaldı(
Manyak bi arkadaşım var. Ödünç kitap almıştı arkadaşından gitti aldığı kitabı başkasına ödünç verdi :)) dedim nasıl izinsiz verirsin ne olacak ki diyor ben kendi kendime sinir oldum
Ama baya geliştirdim arkadaşımı. Hep korsan kitap alıyordu indirimleri anlattım orijinal alıyor, sayfaları katlamuyor artık:))Benim de ex nişanlıda bir koli kitabım kalmıştı. Üstelik ablasına dedim göndersin kitaplarımı diye, içlerinde bir tane okulla ilgili bir kitabım kalmış onu gönderdi bitek. Diğerleri de eminim çöpe gitmiştir, okuyup kıymet bilecek insanlar değillerdi
Öyleleri de var dimi Ne kötü bişey başkasına ait bişeyi kendin gibi benimseyip de bir başkasına verebilmek. Düşünce yapısı çok çirkin.
Ama baya geliştirdim arkadaşımı. Hep korsan kitap alıyordu indirimleri anlattım orijinal alıyor, sayfaları katlamuyor artık:))
Ya biz ayrılınca da zaman zaman görüşmüştük öğrencilerine vermiş saftirik ben de peşine düşmedim. Seninki de fena olmuş 1 koli kitap madem gönderdin diğerlerini de gönder
Bugün Ruhi Mücerret e başlıyorum.
Daha önce yari birakmiştim.Bir kaç güne biteceğini tahmin ediyorum
Eski sevgilimde 20 ye yakın kitabım kaldı(