- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi _asmunikal_
Benim sevdicek uyumaya karar verdi biraz
Kitap okumayacaktım ama budalaya giril yapsam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sevdicek uyumaya karar verdi biraz
Tesekkur ederim evet buyduÖteki de kuşlar ve arılar onu ben okumadım ama nar ve çeşmi okumuş beğenmiş
Bende de var ortak okuma yaparızBenim elimde yok ama istediğin zaman uçar alır gelirim kitabı
Okuyalım çok istiyorum
O zaman ocak ayı sonuna doğru sen ben DonukPudra _meLinDa_ Tehlikeli Oyunlar okuyoruzBende de var ortak okuma yaparız
Canım kesinlikle tavsiye ederim ama sıkıcı ve gereksiz gördüğüm yerleride oldu yani farklı bir dinin hac yolculugundaki rituellerini çok fazla ayrıntılı işlenmesi özellikle sonuna doğru çok sıktı.açıkça son 15 sayfayı çok zor okudum .çok abartılı din ritueli vardı .yazar kendi hissettiklerini yazmış oyuzden mistik hava ve abartı ilk ve son sayfalarda fazlaydı .Ama bana kattıklarını düşününce gerçekten güzel ve bazı yerleri hariç surukleyiciydi.insanın kendi içindeki savaşına ve kendini bulmaya çalışmasına yardımcı olur diye düşünüyorum.şahsen benim bu yaşta ve dönemde ihtiyacım olan birşeydi.tabii kitabı farklı din anlatıyor diye ele almamak lazım,İyi insan olmaya çalışmakla ilgili olduğunu düşünmek lazım.Son olarak ;İlk on sayfa civarı zor başlıyor sonra akıcı ..umarım bu uykusuz halimle anlatmayı becerebilmisimdir:))
Haç'i genel anlamd nasil degerlendirirsin?
Tavsiye edwr misin
Çok severim kolay ama zor bir kitap.Hayvan çiftliği 115.sayfa .Bu kitap çok zevkliymiş .yarın inşallah bitiririm
Tamam kuzumO zaman ocak ayı sonuna doğru sen ben DonukPudra _meLinDa_ Tehlikeli Oyunlar okuyoruz
o güne kadar bize katılmak isteyen olursa bekleriz
Cok kolay okunan ama cok anlamli bugune yarina ışık tutan bi kitapHayvan çiftliği 115.sayfa .Bu kitap çok zevkliymiş .yarın inşallah bitiririm