- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.261
Ne güzel bir kitaptır Martin Eden. Hayatımda okuduğum en iyi romandır. Çok ama çok sevmiştim ben de yakın bir zamnda okuyup aynı hissi yaşadım neden daha önce okumadım diye. Ama Eden' i okuduuğm zaman o kadar doğruydu ki. Çok dingin ve zihin algılarımın açık olduğ bir zamanda okumuştum. Yine öyle bir vakitte tekrar okumak istiyorum sadece Jack London' ın yaşadıklarından izler taşıması sebebiyle değil barındırdığı çok kuvvetli fikirler ve üstün edebi değerinden dolayı da çok sevdiğim bir kitap.Herkese iyi haftalar diliyorum ,
Martin Eden bitti,kitabı yuttum resmen,bitmesine rağmen elimden bırakmak istemedim.Hemen açıp yazarımızın hayatını tekrar tekrar okudum,youtube dan kısa bazı videolarına denk geldim mutlulukla izledim.Okumaya geç kaldığım için de biraz kendime kızdım,elinde olup bekletenler lütfen bekletmesin
Yorumlarınızı merak ediyorum bu kitap hakkınfsHerkese iyi haftalar kitap bitti. Yeni kitaba başlayacağım. İknanın psikolojisi bakalim bu ne kadar sürecek
Hangi kitabın beyin senin hikayem mı yoksa yeni başlayacağım kitap için mi soruyorsun?Yorumlarınızı merak ediyorum bu kitap hakkınfs
iknaın psikolojisi hakkınsdaHangi kitabın beyin senin hikayem mı yoksa yeni başlayacağım kitap için mi soruyorsun?
Bitirdiğim zaman inşallah unutmazsam yazarım en kötü sen hatırlarısın. Şimdilik 26. sayfadayım iyi gidiyor diye bilirim.iknaın psikolojisi hakkınsda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?