- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.101
Merak ettim gerçekten. İyi pazarlar mutlu pazarlar herkese.Selam,
Raydan Çıkan Trenler bitti
Kisa bir kitap ama cok begendim keske daha uzun olsaydi diye gecti icimden.
Sonlara dogru netlesen bir zincirleme olay orgusunu gunluk hayatin dinginligi icerisinde anlatmis yazar. Konudan bahsetmiyorum zaten kisa bir kitap, direkt spoiler olur. Tavsiye ederim.
Mutlu haftasonlari.
Şu kitabı bir tek ben okuyamadımGünaydın arkadaşlar
Damızlık kızın öyküsü bitti, çok korkutucu bir dünya gerçekten. Bebek sahibi olmanın, hatta sağlıklı bir bebek sahibi olmanın zor olduğu bir dünyada neslin devamını sağlamak için çok çirkin bir yönteme başvuruluyor. Kitapta değişen düzenle birlikte ana karakterin aklından geçenler ele alınmış daha çok.
Kitap bitince dizisini izlemeye başladım. İlk defa görsel olarak izlediğim bir şeyi kitabından daha çok sevdim. Senaryo için yazardan destek almışlar. Dizi de tüm olaylar daha açık anlatılıyor.
Herkese merhaba,
yeni kitabım Mezarımdan Yazıyorum, 170 civarı bir sayfadayım farklı bir kurguya sahip ve yazarın dili hoşuma gitti. Çok keyif alarak okuyorum.
Hepinize güzel bir hafta dilerim.
Hayırlı olsun. Sınavlarında başarılar diliyorum.Merhaba,
Bir süredir gelemedim. Yükselme sınavlarım var, onlara hazırlanıyorum. Mart ayında döneceğim. Sizleri seviyor, ben dönene kadar mükemmel kitaplarla tanışmanızı diliyorum.
Harry Potter serisi dünya üzerindeki en sürükleyici kitaptır bence. Çocukken 600 sayfalık bir kitabını 1-2 günde okurdum, o yaşa göre çok iyiydi bu rakam.İyi akşamlar ,
Harry potter ve ateş kadehi az kaldı.
Çocuksuz olsam eminim ki sabahlardım . çok keyif alıyorum okurken. Filmlerini defalarca izleyip bilmeme rağmen kitaplarda da bu denli keyif alacagimi tahmin etmemistim.( nasılsa ne olacağını biliyorum modu) ama öyle olmadı.
kitabı okudum. Şahsım adına diyebilirim ki fark etmeden günlük hayatta çok fazla konuşma hatası yapıp boş yere kendimi sıkıcı durumların ortasında bıraktığımı anlamamı sağladı. Umarım senin içinde faydalı olur. Dili ağır olmadığı gibi çeviriler bazen sıkıcı olabiliyor. Iyi okumalarseninle başlamadı kitabnını bitirdim. farklı bir bakış açısı görmüş oldum ama kendini çok tekrarlamıştı kitap sıkılarak okudum çoğu yerini. yeni kitabım: tongue fu. bu kitabı okuyan varsa yorumnlarını beklerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?