- 1 Eylül 2014
- 25.907
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.541
Fox haber sunucusu İsmail Küçükkaya önerisiyle okumuştum bende.Merhabalar herkese :)
" beyaz zambaklar ülkesinde " Kitabı'nı bitirdim en son. Çok akıcı ve öğretici herkese tavsiye ederim :)
Finlilerin küçük bir Bataklık ülkesinde ne mücadelelerle medeniyete kavuştuklarını anlatıyor. Darısı bizim gibi Gelişmekte olan ülkelerin başına
Keyifli okumalariyi akşamlar kızlar bende araniza katilmak istiyorum. elif şafak ustam ve ben isimli kitabı yeni bitirdim çok beğenerek okudum şimdi ahmet ümit istanbul hatırasına başladım daha çok ilerlemedim ama güzel bi kitap
orijinali kaç sayfa acaba? kitapları internetten alıyorum bazen çok ince geliyoMerhabalar herkese :)
" beyaz zambaklar ülkesinde " Kitabı'nı bitirdim en son. Çok akıcı ve öğretici herkese tavsiye ederim :)
Finlilerin küçük bir Bataklık ülkesinde ne mücadelelerle medeniyete kavuştuklarını anlatıyor. Darısı bizim gibi Gelişmekte olan ülkelerin başına
bende aşk ve araf'ı okumuştum onları da çok beğenmiştim. ahmet ümit çok sevilen bi yazar ama ben ilk defa okuyorum bab-ı esrar'ı okudunuz mu? tüm kitapları polisiye mi?Keyifli okumalar
Elif şafak birkaç kitabını
Ahmet Ümit tüm kitaplarını okudum nerdeyse. Çok sevdiğim bir yazardır. Biraz da polisiye seviyorum
Okumakta bu kadar zorlandığım başka bir kitap olmamıştı sanırım. Sözde 3-4 günde bitirmeyi planlıyordum ama yok kesinlikle akmıyor.KaZuo Ishiguro- Günden Kalanlar ‘ a başladım bugün. 2017 nobel edebiyat ödülünü almış bakalım nasıl bir kitap. Bunu hızlıca bitirip çocuk gelişimiyle ilgili bir kitap okumak istiyorum.
Kaç sayfa olduğunu hatırlamıyorum ama çok.kalin değildi.orijinali kaç sayfa acaba? kitapları internetten alıyorum bazen çok ince geliyo
Evet okudum.onu da.bende aşk ve araf'ı okumuştum onları da çok beğenmiştim. ahmet ümit çok sevilen bi yazar ama ben ilk defa okuyorum bab-ı esrar'ı okudunuz mu? tüm kitapları polisiye mi?
Benim de öyle Zorlandığım kitaplar var, çok.begenilmeaine rağmen. Sanırım bazı kitapların okuma zamanı var. Her okumuştu anlasilmiyorOkumakta bu kadar zorlandığım başka bir kitap olmamıştı sanırım. Sözde 3-4 günde bitirmeyi planlıyordum ama yok kesinlikle akmıyor.
Konusun anlamsızlığını geçtim dili edebidir sırf onun için de okunur ama yok , o da yok.
Bir kitabı yarım bırakmak hiç adetim değildir, resmen itekliyorum kendimi inşallah biter bir gün.
Nobel ödüllüymüş, okudukça kendimden şüphe duyuyorum acaba anlayamıyor muyum diye ama hala yazılmasındaki maksadı çözemedim.
176 sayfa Bendekiorijinali kaç sayfa acaba? kitapları internetten alıyorum bazen çok ince geliyo
Özledim yaaa. Herkesin işi gücü var buralar ıssızlaştı. Sizsiz tadı çıkmıyorİyi akşamlar
Giremedim , yazamadım. Nasılsınız arkadaşlar ?
22/11/63 sayfa 520. Herkese keyifli okumalar.
ilgimi çekti listeye aldım bu kitabı teşekkürler176 sayfa Bendeki
peki. çok iyi olur çok sevinirim.Okuduğum klasiklerin kitaplıkta fotosunu çekip ekleyeyim buraya. Yazmak zaman alacak şimdi.
çok güzel görünüyor hepsi de. Jane Austen hiç okumadım, nasıl acaba?
Çok güzel ve faydalı bir konu. Bu tür eserlerin daha duyulur olması lazım.Antik Yunan'dan beri kadınlara toplumda biçilmeye çalışan rolleri eleştirel bir yaklaşımla değerlendirmeye almış. Edebi metinlerde vs. kadinlari küçük düşuren ya da güçsüzlüğünü kabul ettirmeye çalışan pasajlarin yer aldığına dikkat çekmeye çalışmış. Toplumun tanıdığı isimlerin Merkel gibi, Hilarry Clinton gibi kadınlara iktidar yolunda hangi payelerin verildiğini irdeliyor.
Konusu çok ilgimi çekti, alışveriş listeme attım bile. Teşekkürler.Antik Yunan'dan beri kadınlara toplumda biçilmeye çalışan rolleri eleştirel bir yaklaşımla değerlendirmeye almış. Edebi metinlerde vs. kadinlari küçük düşuren ya da güçsüzlüğünü kabul ettirmeye çalışan pasajlarin yer aldığına dikkat çekmeye çalışmış. Toplumun tanıdığı isimlerin Merkel gibi, Hilarry Clinton gibi kadınlara iktidar yolunda hangi payelerin verildiğini irdeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?