Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar herkese :)

" beyaz zambaklar ülkesinde " Kitabı'nı bitirdim en son. Çok akıcı ve öğretici herkese tavsiye ederim :)

Finlilerin küçük bir Bataklık ülkesinde ne mücadelelerle medeniyete kavuştuklarını anlatıyor. Darısı bizim gibi Gelişmekte olan ülkelerin başına

Fox haber sunucusu İsmail Küçükkaya önerisiyle okumuştum bende.

Benim de çok beğendiğim bir kitap

Keyifli okumalar
Elif şafak birkaç kitabını
Ahmet Ümit tüm kitaplarını okudum nerdeyse. Çok sevdiğim bir yazardır. Biraz da polisiye seviyorum

orijinali kaç sayfa acaba? kitapları internetten alıyorum bazen çok ince geliyo

Keyifli okumalar
Elif şafak birkaç kitabını
Ahmet Ümit tüm kitaplarını okudum nerdeyse. Çok sevdiğim bir yazardır. Biraz da polisiye seviyorum
bende aşk ve araf'ı okumuştum onları da çok beğenmiştim. ahmet ümit çok sevilen bi yazar ama ben ilk defa okuyorum bab-ı esrar'ı okudunuz mu? tüm kitapları polisiye mi?

KaZuo Ishiguro- Günden Kalanlar ‘ a başladım bugün. 2017 nobel edebiyat ödülünü almış bakalım nasıl bir kitap. Bunu hızlıca bitirip çocuk gelişimiyle ilgili bir kitap okumak istiyorum.
Okumakta bu kadar zorlandığım başka bir kitap olmamıştı sanırım. Sözde 3-4 günde bitirmeyi planlıyordum ama yok kesinlikle akmıyor.
Konusun anlamsızlığını geçtim dili edebidir sırf onun için de okunur ama yok , o da yok.
Bir kitabı yarım bırakmak hiç adetim değildir, resmen itekliyorum kendimi inşallah biter bir gün.
Nobel ödüllüymüş, okudukça kendimden şüphe duyuyorum acaba anlayamıyor muyum diye ama hala yazılmasındaki maksadı çözemedim.

bende aşk ve araf'ı okumuştum onları da çok beğenmiştim. ahmet ümit çok sevilen bi yazar ama ben ilk defa okuyorum bab-ı esrar'ı okudunuz mu? tüm kitapları polisiye mi?
Evet okudum.onu da.
Evet konu içinde mutlaka polisiyelik oluyor ama kendini çok tekrar etmiyor yazar.
Benim de öyle Zorlandığım kitaplar var, çok.begenilmeaine rağmen. Sanırım bazı kitapların okuma zamanı var. Her okumuştu anlasilmiyor

Çok güzel ve faydalı bir konu. Bu tür eserlerin daha duyulur olması lazım.

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Alınto yapamadım hızlıca yorumlara göz atabildim.
Konusu çok ilgimi çekti, alışveriş listeme attım bile. Teşekkürler.

Merhaba arkadaslar , gelemedim uzun zamandir. Min Jin Lee nin kitabi pachinko bitti. Yorumuma gelince..
Roman dunya savaslari sirasinda, hikayeleri koreden japonya' ya uzanan kahramanlari anlatiyor. Bunu yaparken o donemin uzak dogusuyla ve savas sirasinda neler yasadiklariyla ilgili cok fazla sey ogretti. Japonlarin korelilere bakis acisi, bugunku guney kuzey kore ayriminin temelleri, savasla sekillenen hayatlar ve en cok da kadinlarin zorlu mucadelesi, o bolgede en guzel kadinlarin kuzey korede oldugu :) gibi. Aslinda cok fazla hikaye vardi kitapta ama bu benim kitapta hosuma gitmeyen yon oldu. Zamanla cok karakter girdigi icin, herhangibir karakteri benimseme durumu yasamayamadim. Buna ragmen genel olarak kitabi sevdim diyebilirim, farkli bir cografyadan yazar okumak iyi geldi. 35 saatlik uzun donus yolculuguma yoldas oldu sagolsun. Buarada pachinko, daha cok kore asilli japonlarin islettigi ateri salonu, kumarhane karisimi bir yermis. Japonya' da zamaninda cok yayginmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…