- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.361
Bu okuduğunuz kitap İrfan Değirmenci’nin ilk kitabı. Geçtiğimiz aylarda ikinci kitabı “Herlanda” da çıktı. Tavsiye ederim :)
Dün final yapan Vatanım Sensin'di.Onun haricinde Westworld'ü ilk sezon izlemiştim,bu sezonda zaman buldukça izlemek istiyorum.Hangi dizileri izliyordunuz?
Güzel dizi yok denecek kadar az. Güzel bir diziyi de 3 saat izleyemiyorum, çok sıkıyor.
Günaydın ,
Dün okuyamadım,sanıyorum bugün de okuyamayacağım akşama doluyum
Bu kitabı listeme alayım öyleyse
Diziler kilitliyor insanı gerçekten,dün benimki de final yaptı,yüreğim elvermedi ağlamamak için izlemedim
Ben avlu' yu izliyorum cogu oyunculugu begendim ama ona ragmen dalga gectigim yerler cok. bu sezon bitti seneye izlemem gibi geliyor. Bir de game of thrones' u bekliyorum gözlerim kapalı :)Hangi dizileri izliyordunuz?
Güzel dizi yok denecek kadar az. Güzel bir diziyi de 3 saat izleyemiyorum, çok sıkıyor.
Game of thrones gelene kadar olayları, karakterleri unutmazsak iyiBen avlu' yu izliyorum cogu oyunculugu begendim ama ona ragmen dalga gectigim yerler cok. bu sezon bitti seneye izlemem gibi geliyor. Bir de game of thrones' u bekliyorum gözlerim kapalı :)
haziran oldu ses seda yok imza kampanyası baslatalım :))Game of thrones gelene kadar olayları, karakterleri unutmazsak iyi
2019 nisan diye biliyorum ben :)haziran oldu ses seda yok imza kampanyası baslatalım :))
Bir minnoş geliyor .hayırla ve sağlıkla inşallah..
**
Herkese merhaba,
Lusyen 260 tayim. Kitabı sevemedim ama okuyorum ..
Sevgili @cesmi_naz ile bize hayaller ve hayatları yaşattı yazar
Selam kızlar yoğunluktan çok gelemiyorum.
M Mavisu27 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Cicoretti elenaferrante hoşgeldiniz
Kuşlar Yasına Gider okuyorum sayfa 232 bugün biter sanırım.
Günaydın kızlar,
Beyaz Diş'i bitirdim. Vahşi yaşam ve bu yaşama ait bir canlının içgüdüleri daha iyi anlatılabilir mi şu an hayal edemiyorum. Bizim bir köpeğimiz de var. Kurtları da ayrıca çok sever ve saygı duyarım. O yüzden Jack London'ın betimlemeleri benim için fazladan bir anlam barındırdı. Çok sevdim kitabı. Öne almama vesile olduğun için teşekkür ederim @Geveze_kelebek
hoşbulduk kesinlikle hem bizim iyi halimiz de vardı :))
geçmiş oldun acil şifalar canım.
Canım ben sana hayırlı olsun dedim mi? yazmamış olabilirim. allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin. İnşallah çok kolay geçer gebelik.
Çok güzel bir değerlendirme olmuş aklımda tutacağım bu kitabı da.
Amin.. teşekkür ederim canım baykuş arkadaşlarımHayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Katılıyorum size, dizi izlemiyorum ve 3 saat katlanamam. Tabii ki izleyenlere saygı duyuyorum :))Hangi dizileri izliyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?