• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hangi dizileri izliyordunuz?
Güzel dizi yok denecek kadar az. Güzel bir diziyi de 3 saat izleyemiyorum, çok sıkıyor.
Dün final yapan Vatanım Sensin'di.Onun haricinde Westworld'ü ilk sezon izlemiştim,bu sezonda zaman buldukça izlemek istiyorum.

Günaydın ,

Dün okuyamadım,sanıyorum bugün de okuyamayacağım akşama doluyum:oops:

Bu kitabı listeme alayım öyleyse :KK5:

Diziler kilitliyor insanı gerçekten,dün benimki de final yaptı,yüreğim elvermedi ağlamamak için izlemedim:cry:

Hangi dizileri izliyordunuz?
Güzel dizi yok denecek kadar az. Güzel bir diziyi de 3 saat izleyemiyorum, çok sıkıyor.
Ben avlu' yu izliyorum cogu oyunculugu begendim ama ona ragmen dalga gectigim yerler cok. bu sezon bitti seneye izlemem gibi geliyor. Bir de game of thrones' u bekliyorum gözlerim kapalı :)

Ben avlu' yu izliyorum cogu oyunculugu begendim ama ona ragmen dalga gectigim yerler cok. bu sezon bitti seneye izlemem gibi geliyor. Bir de game of thrones' u bekliyorum gözlerim kapalı :)
Game of thrones gelene kadar olayları, karakterleri unutmazsak iyi :olamaz:

Bir minnoş geliyor .hayırla ve sağlıkla inşallah..

**
Herkese merhaba,
Lusyen 260 tayim. Kitabı sevemedim ama okuyorum ..
Sevgili @cesmi_naz ile bize hayaller ve hayatları yaşattı yazar :KK70:

İyi akşamlar
M Mavisu27 tebrik ederim. Sağ salim kucağına almayı da nasip eder Allah inşllah:dua:

Bildirim de yapayım.
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk sayfa 248

Selam kızlar yoğunluktan çok gelemiyorum.

M Mavisu27 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Cicoretti Cicoretti elenaferrante elenaferrante hoşgeldiniz

Kuşlar Yasına Gider okuyorum sayfa 232 bugün biter sanırım.

Günaydın kızlar,
Beyaz Diş'i bitirdim. Vahşi yaşam ve bu yaşama ait bir canlının içgüdüleri daha iyi anlatılabilir mi şu an hayal edemiyorum. Bizim bir köpeğimiz de var. Kurtları da ayrıca çok sever ve saygı duyarım. O yüzden Jack London'ın betimlemeleri benim için fazladan bir anlam barındırdı. Çok sevdim kitabı. Öne almama vesile olduğun için teşekkür ederim @Geveze_kelebek
:KK200: hoşbulduk kesinlikle hem bizim iyi halimiz de vardı :))

geçmiş oldun acil şifalar canım.

Canım ben sana hayırlı olsun dedim mi? yazmamış olabilirim. allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin. İnşallah çok kolay geçer gebelik.
Çok güzel bir değerlendirme olmuş aklımda tutacağım bu kitabı da.

Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:
Amin.. teşekkür ederim canım baykuş arkadaşlarım :KK200:

Sineklerin Tanrısı
Sayfa 200.
hayatin_anlami hayatin_anlami zorla okuyordum diyebilirim. Yeni yeni birazcık hareketlendi. Son 47 sayfam. Okuma zamani mi moduma uygun olmadı anlamadım.
Yalnız kitabin sonunda yer alan, Mina Urgan'in "son söz " niteliğindeki yazısını çok beğendim. Kitabın anlatmak istediğini yorum daha güzel anlatmış gibi geldi bana :)

Merhaba baykuşlar,

Nasılsınız? Bugün güzel bir gün çünkü yeni kitap siparişi verdim :KK200: 2 gün sonra Türkiye'de olacağım, ilk işim kitap siparişi vermek oldu :oops:

Bu arada Koridor yayınlarının bez ciltli klasikler serisini çok beğeniyorum, hiç bakma fırsatınız oldu mu? Genelde klasikleri iş bankası yayınlarından okuyorum ama koridor yayınlarının tercümeleri de güzel, iki kitap okudum şimdiye kadar ve çok beğendim. Dayanamadım yine o seriden de sipariş verdim :KK200:

Bildirimimi de yapayım, The Great Gatsby, sf. 15

hayatin_anlami hayatin_anlami erken konusmusum :oops:
Bitirdim kitabı(Sineklerin Tanrısı). Ve çok beğendim. Hiçbir kitapta bastaki ve sondaki fikirlerim arasında bu kadar uçurum olmamıştı.

Akıl, sağduyu, erdem,adalet ve güven içinde başlayan hayatların/hayallerin; sonrasında iktidar kavgalarına ve hirslarina yenilip nasıl canavarlastigini anlatiyor.
Yazar 2. Dünya Savaşı'nda insanların birbirlerine nasıl kiydiklarını gördükten sonra umutsuzluk içinde bu kitabı yazmış. İlk başlarda çok sıkılabilirsin ama kesinlikle okumalisin. Yalnız sonsozu kitap bitmeden okuma :)

Yeni kitabım "Dua Kader Değiştirir"
Dua etmeye, iç huzura, bazı şeyleri değiştirmeye, değiştiremesem de kabullenmeye ihtiyacım var. O yüzden biraz araştırma yapınca bu kitabı okumaya karar verdim. Umarım faydalı olur. Herkese sevgiler ve iyi geceler diliyorum:KK200:

Hayırlı sahurlar son sahurlarimizi bunlar
Ben dün sadece bir kaç sayfa okudum
Ve başında uyuya kaldım
Sahura kadar uyumamıştım

Kitaplarım konusunda bende hassasım
Vermek istemem kimseye :))
Okurken de titizim
Ama artık not alıyorum altını çiziyorum
Eskiden ona da kıyamazdım

Back