Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

okurum canım 3 gunde bıtırırım ben genelde bır kıtabı ama bu sefer yavasladı hızım bıraz:)

aslında o kitabı sindire sindire okumakta daha mantıklı zaten :))) ben tekrar okumayı düşünüyorum açıkcası

Eroin Güncesi... Biraz alıntı yapayım.

"Hey millet, ben ölmeye karar verdim. Niye biliyor musunuz, çünkü yaşım 27' ye geldi dayandı, benim gibiler daha fazla yaşamamalı. Allah korusun ya ölmeye değil de üreme karar verseydim! Neyse ki aklım hala başımda, sahneye girmem gereken yeri ayarlayamadım ama çıkmam gereken yeri biliyorum. Kendinize iyi bakın, kötü alışkanlıklardan uzak durun."

"Bütün bu olanlar bizim savaşımız değil! biz her zamanki gibi ölüm oyunlarına devam ediyoruz! Aşık oluyoruz, baskalarının manda yüreklerine sığdıramadıklarını biz saniyeler içinde o çılgınca atan kalbimize sığdırıyoruz. Kırmızıya boyuyoruz dünyamızı. Minik renkli silgiler dağıtıyoruz. Ellerimizi uzatıyoruz kimse tutmuyor olsun diyoruz birbirimizin elini tutuyoruz... Kıskanıyorlar kızıyorlar yine duvarlar örmeye calısıyorlar. Bu onların savaşı biz kimseyle kavga etmiyoruz gülmekten edemiyoruz. Bırakıyoruz tekerlekleri yuvarlansınlar biz mutlu olmaya devam ediyoruz!"

Cengiz Aytmatov Selvi Boylum Al Yazmalım'a başladım.23.sayfada olmama rağmen kitap çok güzel gidiyor.

Böyle bir başlık açmanıza çok sevindimm
Yeni bitirdiğim kitap; Büyü dükkanında iki Çınar
başladığım kitap; Zamanın daha kısa tarihi

Ben bu yıl 25 kitap bitirme hedefi koydum ama nerden başlayacağım bilmiyorum doğru düzgün klasikleri de okumadım. Bana bi liste oluşuturur musunuz

Lev Tolstoy 'dan başla o zaman :)

Diriliş
Delikanlı
savaş ve barış
insan ne ile yaşar
budala
Anna Karenina
İvan İlyiç'in Ölümü
Aile Mutluluğu
Efendi ile Uşağı
Üç ölüm

şimdilik bunları bitir

sabahattin ali- kuyucaklı yusufa başladım bakalım

sabahattin ali- kuyucaklı yusufa başladım bakalım

ben çok beğenmiştim o kitabı umarım siz de seversiniz

merhaba kızlar burayı gördüğüme çok sevindim kitap okumayı çok seviyorum ama vize final haftası projeler derken okuyamıyorum
son okuduğum kitap aklından bir sayı tut , şimdi de açlık oyunlarını okuyorum :119: :119:

PuCCa'yı bitirdim.İmamın Kızı'na başladım.
50.sayfadayım.

ya söylemeden geçemicem pucca ve imamın kızı , puccayı biliyorum da şu imamın manken kızı mı kitap , puccaı istiyorummm ama absürt yerleri varmış adamın birisi okutmuyor

-şeytana çarpılasın emi, diye bağırdı. şeytan lafını duyunca ev sahinin ödü kopmuştu.yüzü sapsarı oldu.
- aman ayağının altını öpeyim, o adı ağzına alma diye haykırdı.
daha iki gün önce o uğursuz rüyama girdi.bir akşam,duadan sonra nasılsa iskambil falı açayım, dedim.tanrı , ceza olarak onu musallat etti başıma.aman, öyle korkunçtu ki...boynuzları öküzünkinden uzundu.

-düşlerinize şeytanların dolmadığına şaşarım.bir din kardeşiniz size geliyor, size insanlık adına yardım etmek istiyor.' sıkıntı içinde kalmış bir dul kadın!' diye düşünüyor. fakat ne haliniz varsa görün artık.köyünüz de, sizde yerin dibine batın!

Kitaplığım ve küçük koliler dünya klasikleriyle dolu fakat ben elimi bile sürmüyorum. Farklı, yeni bir şeyler okumak daha bi cazip görünüyor. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…