Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

greenjade, rapor ver bana kaç gündür okuyorum dıyorsun, bir iki beğendiğin cümlelerden yaz bakım:18:

Geniş Zamanlar'ı bitirdim.
Mustafa Kemal'in Ağzından Vahidettin-Falih Rıfkı Atay' ba başladım.

dün füreyayı bıtırdım..yanı bu romanı 3 gunde bıtırmısım..ıyıyım heralde yaaa bu konuda

Bende çok kitap okurum ama bu ara aöf sınavlarına yoğunlaştım
Sınavlar bitsin bende başlayacağım
Listeme aldığım kitaplar var
Ayrıca sizlerdende tavsiyeler alabilirim

Son düzenleme:
Bende çok kitap okurum ama bu ara aöf sınavlarına yoğunlaştım
Sınavlar bitsin bende başlayacağım
Listeme aldığım kitaplar var
Ayrıca sizlerdende tavsiyeler alabilirim

Aşırı klasik olacak ama eğer önceden okumadıysan Çalıkuşu'nu okumanı tavsiye ederim.

Benim favori kitabımdır. Hani, okullarda hep bir şekilde özeti anlatılır, kısaltılmış halini okumuşuzdur veya bir şekilde biliyoruzdur ama kitabın orjinali hiç de öyle değil. Bambaşka ya da bana öyle geldi.

Onu okumuştum birkaç sene önce kitaplığımda yeri var güzel bir kitaptır...
Bu ara nedense hakkında hiç fikrim olmasada kitapçıda gördüğüm Genetik Miras diye bir kitap var
Onu alıcam birde dizisini takip ettiğim Game of Thrones'in serisi var 1ve 2. seriyi okudum
Şimdi 3 ve 4. serisini alıcam birde bir kitap daha vardı almak istediğim ama adı şuan aklıma gelmedi

"Kanat Güner - Eroin Güncesi" ne başladım. Alıntılayacağım çok cümle var. :) Yalnız kitap şuan yukarıda odamda... Tavsiye edebileceğim bi kitap... Zaten bi kitaba başlarken gereğinden fazla seçici oluyorum ve sonuçta okunulası kitaplar oluyorlar. :)

Bu arada kitap için bi yaş sınırlaması olması gerektiğini düşünüyorum. Aslında yaşa da bağlı değil bir çok kişiye ağır gelebilecekmiş gibi geliyor.

:)

Ben bu yıl 25 kitap bitirme hedefi koydum ama nerden başlayacağım bilmiyorum doğru düzgün klasikleri de okumadım. Bana bi liste oluşuturur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…