Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kural varsa ben yokum. Ben asi bir kızım.
hasta etme insanı bazen kurallarla yaşamak gerek, sonra böyle 1 sene de bitmez o kitap

hoşgeldin canım :) kitap ismi ,kaldığın yer ve kitap kaç sayfa
onları da söyleyelım

Beğendim bu Konu Başlığını... İçinde kitap olan cümlelere hayranım ben. Şuan, Khaled HOSEINI-Bin Muhteşem Güneş adlı kitabını okuyorum. 354. sayfadayım kitap 492 sayfa:) Yazara "Uçurtma Avcısı" kitabından sonra hayran kalmıştım bu kitapla hayranlığım dahada arttı. Gölgeler Koridoru adlı kitabım yarım beklyor:))devam edicem...

Müsaitseniz size aşık olabilir miyim? - Oğuzhan Akay

Kitabın ismine bakmayın... Ağlak bi aşk romanı değil... :) Bu kitap aşka, insan ilişkilerine büyük bir kısmı da hayata dair... Kesinlikle okuyun derim. Bu 2. başa sarışım. Ben bi kitaba aşık olup 2- 3 kere okuyanlardan değilimdir aslında... Bu kitap bunu yaptırdı. :))

şuan saat sabahın 04:27'si , 45 dakıka veya 1 saat boyunca kitap okuyup yatıcam

feyiz alın biraz , feyiz

bu arada, masumiyet müzesini rafa kaldırdım
başladığım kitap
gogol-ölü canlar

(kendimi ıssız bir ada da günlük yazıyorum sandım)

Son düzenleme:

Aferin, hep böyle ol.

Ölü Canlar süperdir ama onu da yarım bırakmıştım.

67.sayfadayım
bunu biraz ağırdan aldım aslında çok hızlı okurum
ayşe külin hayat,hüzün ve sevdalinkayı 1 haftada okudum

bende bu bıtsın piraye ye baslamayı dusunuyorum dun gece yattıgımda saat 3 bucuktu.yarıyı gectım ama bakalım bu hız ne kadar devam eder :)

Bende Tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer okuyorum. sayfa 192 deyim 1 hafta oldu nerdeyse okumayalıbaşucumda bekliyor okunmak için sırada okunacak kıtaplarda var
En son Karanlığın elli tonu okudum

Okuduğumuz kitaba dair beğendiğimiz cümle veya paragraf paylaşımı da yapabiliriz burda. Paylaştığımız şeyin illa derin anlamlar içermesi gerekmiyor, biz beğenelim yeter.

En son okuduğum Bin Muhteşem Güneş,İdamlık Genç
Yeni Başladığımucca AllaH Beni Böyle Yaratmış

Okuduğumuz kitaba dair beğendiğimiz cümle veya paragraf paylaşımı da yapabiliriz burda. Paylaştığımız şeyin illa derin anlamlar içermesi gerekmiyor, biz beğenelim yeter.

Bu durumda kitabın %99 luk bir bölümünü yazıcam. Hmm.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…