Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bn günlük risale i nur okumaya çalışıyorum...eşim de bende kitapları cok seviyoruz...çok şükür iii bir kütahanemiz var...eşimle bir kitabı okuyup sohbet havasında fikir alışverişinde bulunuyoruz...çok güzel oluyor herkese tavsiye ederim...

Süper. Ben direkt yazayım, good night. :KK53: :KK53: :KK53:

Kitap okuyayım bari, yalancı çıkmayayım sonra. :KK14:

Son düzenleme:
İki ihtiyarın birkaç gün evime konup göçmesi, neremde neyi bozmuş olabilirdi ki bende bu kadar derin bir sarsıntı yapıyordu. Herhalde ben, sağlam kaldığı müddetçe duygusuz fakat bir yerinde oyuk açıldığı zaman en küçük sebeplerle ağrımaya başlayan bir diş vaziyetindeydim. Mesele, o oyuğun yerini ve sebebini tayin etmekteydi. Dediğim gibi sonradan çok düşündüğüm halde, bunu hala bugün de yapabilmiş değilim.

160'dayım. :KK14:

İki ihtiyarın birkaç gün evime konup göçmesi, neremde neyi bozmuş olabilirdi ki bende bu kadar derin bir sarsıntı yapıyordu. Herhalde ben, sağlam kaldığı müddetçe duygusuz fakat bir yerinde oyuk açıldığı zaman en küçük sebeplerle ağrımaya başlayan bir diş vaziyetindeydim. Mesele, o oyuğun yerini ve sebebini tayin etmekteydi. Dediğim gibi sonradan çok düşündüğüm halde, bunu hala bugün de yapabilmiş değilim.

160'dayım. :KK14:

bitmesine kaç sayfa kaldı?

X