- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
sen istesen bizden çok okursun.
bence şahane olur NARBilgelerim 2017 de mis gibi bir tertemiz sayfa açalım derim ben. Güzel olmaz mı?
ben senin gibi afilli sayfa yapamam, tablo yapamambaşkan özge açsın
sahi bir ara kedifatoş diye birisi vardı.Yeni konu acin okeyde arada firariler olmasin
@__ATALANTE anlamadinmi hangi fatos saka mi yapiyon.kedifatos
@_asmunikal__meLinDa_ o zaman yeni bildirim sayfası da gerekir değil mi?
listelerimizi geneazra2004 mü yapacak
Yeni konu acin okeyde arada firariler olmasin
@__ATALANTE anlamadinmi hangi fatos saka mi yapiyon.kedifatos
sahi bir ara kedifatoş diye birisi vardı.
onunla mı sorun yaşadınız?
iyi de o da yok ki şu anda...
Cok ozverilisin.varsa ben liste yapacam diyen cıksın ortaya zevkle devrederim.
bir çekilişten de ayrılmıştı o sanki kocası uğrunaayy o bizim kitapkardeşliği grubumuzdandı sonra bizi kocası uğruna engelledi filan..
ben senden memnunum, senin devam etmeni isterimvarsa ben liste yapacam diyen cıksın ortaya zevkle devrederim.
varsa ben liste yapacam diyen cıksın ortaya zevkle devrederim.
Cok ozverilisin.
Bence de sen yapmalisin.
Emegine deger
Ne alaka ya , kocasına buraya üye olduğunu vs anlatmak zorunda mı?ayy o bizim kitapkardeşliği grubumuzdandı sonra bizi kocası uğruna engelledi filan..
bence yenı liste sayfası yenı lıste zaten hedeflerimizi yazmıştık. en azından duzensız olan okuyucular (bende onlardan bırıydım) ıcın sende yorulmus olmazsın.aynı liste devam mı yoksa sıfırlayalım m ne diyorsunuz.
onu bilmiyorum ama ben listede olmak istiyorum.aynı liste devam mı yoksa sıfırlayalım m ne diyorsunuz.
kurbancığım beraber okuyalım Yabancı'yı hoş ben uzunca bir süre Budala okuyacağım muhtemelen ama olsun Budalayı evde okurum Yabancıyı işte okurumKafam.dagilmasi amacli
Yeni kitabim Lontano... Garange de ozledim epeydir.
Sonra sevgili katilim_Cassandra_ nin hediyesi Yabanci ya baslayacagim.
Yanancının yazarı kimdi?kurbancığım beraber okuyalım Yabancı'yı hoş ben uzunca bir süre Budala okuyacağım muhtemelen ama olsun Budalayı evde okurum Yabancıyı işte okurum