- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
En iyi fikir buYeni sene, yeni sayfa, yeni liste
böylece herkes 0 dan başlar (mesela ben sayfada eski olduğum için listede genel toplamım 185 yazıyor)
hepimiz 0 dan başlarız, birbirimizle yarışırız
aaa bu da güzel.Yeni sene, yeni sayfa, yeni liste
böylece herkes 0 dan başlar (mesela ben sayfada eski olduğum için listede genel toplamım 185 yazıyor)
hepimiz 0 dan başlarız, birbirimizle yarışırız
böyle ağaç mı olur di mi? başkanın bile ismi yok
Melında çim tebrik ederum:)ahhh canım benimbeni başkan yaptırdınız
hepinizi çok seviyorum zaten, hepimiz çok iyi okurlarız
en büyük başkan bizim başkanSiz başkan dedikçe hem çok utanıyorum hem de çok hoşuma gidiyo
Hoççakalın
Ağlaymayın beni.
Geç buldum burayı, daha 4-5 ay önce, hemen toplandık gidiyoruz, taşınıyoruz.
Topla kitaplarını canım kamyon getirdik kapıya yükle gidiyoz:)Ağlaymayın beni.
Geç buldum burayı, daha 4-5 ay önce, hemen toplandık gidiyoruz, taşınıyoruz.
Ay canim cok makbule gecer nasil olsa sifirdan baslayacak .yeni topik acabilecek misin yoksa @_asmunikal_ e rica mi edelim.azra2004 listeyi bu sene bebisle zorlaniyosan ben yapabilirim musaitim...
Açarım tabiki de :) bana özelden nasıl olacağını kısaca anlatirmisin ??Ay canim cok makbule gecer nasil olsa sifirdan baslayacak .yeni topik acabilecek misin yoksa @_asmunikal_ e rica mi edelim.
merhaba, bebegımden dolayı şuan okumuyorum. inş gelıcem bi gün.evet bende merak ediyorum.Surrender hiç gelmiyor. İlk sayfayı kullanamıyoruz. İlk sayfada isimleri olup gelmeyen, sürekli aktif olup ilk sayfada ismi olmayan birçok üye var
konumu kimseye devretmek ıstemıyorum. çok emek verdım ben bu konuya. photosopla iyi bir bilgelık agacı yapan varsa yapıp bana atsın ben eklerım.Konu devri oluyorsa o da olur veya başka alternatifte olur.