- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
Sadece onlardan azra ve lolis geliyorEn çok okuyanları birinci sayfaya yazılsa da güzel olurdu.
En Kitap Kurdu KK Üyesi kategorisinde birinci olduğun içim seni tebrik ederim_meLinDa_
Oy verenlerin ellerine sağlık çok doğru bir seçim yapmışlar.
Ayrıca benim nazarım da,__giz__ @DonukPudra @loliss minerva1988 @__ATALANTE @_Lavin_ @Papatya hedefine sadık olan xyzt-5544 , @melikeeee elenaferrante azra2004 @Skosnob K KenyaliZehra SiziSeviyorumDemismiydim de enlerden Sizi de tebrik ederim
teşekkür ederim canımHak eden kazandı Yoksa katagorilerde kitap topiklerine hiiiç uğramayanlar vardı. Onlardan birisi kazansaydı haksızlık olurdu.
Teşekkür ederim kuzum, sen de en kitap kurtlarından birisin zaten. Daha bir sürü kitap okuyacağız beraber, kitap dostlarımızla.
_meLinDa_ 'm tebrikler kuzuşum.
teşekkürler asmunikalciğim
ya hakikaten ne alakasız isimler vardı orada bi dolu da oy almışlar
_meLinDa_ cığım tebrik ederim canım
Melinda tebrik ederim.
Hakettin de kazandın.
Tabi ki asmu aynı fikirdeyim seninle benimde enlerim bizim bilgeler.
Hepinizi tebrik ederim.
_meLinDa_ tebrik ederim
Ayrica tum okuyan arkadaslarimiz benim de gozumde EN lerde ..iyi ki kitap asklari var
_meLinDa_ mmmm canım arkadaşım, hakkınla birinci oldun
Tebrik eder, okumalarının devamını dilerim.
Y yesil_zeytin_ sen benden daha kitap kurdusun.
Diğer arkadaşlarım benim de gözümde birinci
o zaman benim adım yazılmaz
Konu devri oluyorsa o da olur veya başka alternatifte olur.
bizden kimse bu da kim demez canım benim, sen sayfanın demirbaşlarındansınBende_meLinDa_ yı tebrik ederim.cok guzel ve nitelikli bir okuyucu.
Ama aslinda bu topikteki herkesi tebrik etmek gerekir hepiniz supersiniz.
Her zaman ugramayinca goze batiyorum biliyorum.bu da kim diyen yeni arkadaslar oluyordur.ins daha sık ugrayacagim.telefona kk uygulamasini indirdim. Hep o cadi fatos yuzunde oldu bunlar.sinir ettti topikten kacirdi beni.
Neyse bu sene keyif alarak okudugum kitaplari paylasayim istedim sizlerle ama telefondan foto olmadi.ins sonra atarim.
Bende_meLinDa_ yı tebrik ederim.cok guzel ve nitelikli bir okuyucu.
Her zaman ugramayinca goze batiyorum biliyorum.bu da kim diyen yeni arkadaslar oluyordur.ins daha sık ugrayacagim.telefona kk uygulamasini indirdim. Hep o cadi fatos yuzunde oldu bunlar.sinir ettti topikten kacirdi beni.
Neyse bu sene keyif alarak okudugum kitaplari paylasayim istedim sizlerle ama telefondan foto olmadi.ins sonra atarim.
ay ben öyle ön planda olmayı hiç sevmiyomYa bu konu eskimiş zaten. Konu sahibide gelmiyor. Başkan yeni konu açsanda başkanlığını görsek._meLinDa_
Hatta bi kıyak çek. Başa benim adımı yaz
KK 2016 enleri oylamasın en kitapkurdu seçtiler beniNe birincisi acaba ben kaçırdım. Tebrikler_meLinDa_
ay ben öyle ön planda olmayı hiç sevmiyom
Y yesil_zeytin_ açsın, mesleği gereği harika bir sayfa yapar o bize
asşk olsun sana azra,Bende_meLinDa_ yı tebrik ederim.cok guzel ve nitelikli bir okuyucu.