Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

En Kitap Kurdu KK Üyesi kategorisinde birinci olduğun içim seni tebrik ederim _meLinDa_ _meLinDa_ :KK73::KK73::KK73:
Oy verenlerin ellerine sağlık çok doğru bir seçim yapmışlar.

Ayrıca benim nazarım da, __giz__ __giz__ @DonukPudra @loliss minerva1988 minerva1988 @__ATALANTE @_Lavin_ @Papatya hedefine sadık olan xyzt-5544 xyzt-5544 , @melikeeee elenaferrante elenaferrante azra2004 azra2004 @Skosnob K KenyaliZehra SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim de enlerden :KK200: Sizi de tebrik ederim :KK200:

ahhh canım benim :KK200: beni başkan yaptırdınız :cry: :KK30:
hepinizi çok seviyorum zaten, hepimiz çok iyi okurlarız :KK73:

teşekkür ederim canım :KK200: Hak eden kazandı :nazar: Yoksa katagorilerde kitap topiklerine hiiiç uğramayanlar vardı. Onlardan birisi kazansaydı haksızlık olurdu. En Büyük TÜRKİYE

Seviyorum seni :KK200::KK200:

_meLinDa_ _meLinDa_ cığımıza da kocaman tebrikler. Başarısı daim olsun inşallah :KK9:
:KK73::KK9:

Teşekkür ederim kuzum, sen de en kitap kurtlarından birisin zaten. Daha bir sürü kitap okuyacağız beraber, kitap dostlarımızla. :KK200:

_meLinDa_ _meLinDa_ 'm tebrikler kuzuşum. :nazar:

teşekkürler asmunikalciğim :KK200:

ya hakikaten ne alakasız isimler vardı orada bi dolu da oy almışlar:skandal:

_meLinDa_ _meLinDa_ cığım tebrik ederim canım:KK36:

Melinda tebrik ederim.
Hakettin de kazandın.
Tabi ki asmu aynı fikirdeyim seninle benimde enlerim bizim bilgeler.
Hepinizi tebrik ederim.

_meLinDa_ _meLinDa_ tebrik ederim :KK200::KK200:
Ayrica tum okuyan arkadaslarimiz benim de gozumde EN lerde ..iyi ki kitap asklari var:KK200::KK200:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK59::KK59::KK59::spor::spor::spor:

_meLinDa_ _meLinDa_ mmmm canım arkadaşım, hakkınla birinci oldun :KK19:
Tebrik eder, okumalarının devamını dilerim. :kahve:

Y yesil_zeytin_ sen benden daha kitap kurdusun.
Diğer arkadaşlarım benim de gözümde birinci :KK23:
:KK23::cool::cool::cool:

sizi seviyorum :KK200:

Bende _meLinDa_ _meLinDa_ yı tebrik ederim.cok guzel ve nitelikli bir okuyucu.
Ama aslinda bu topikteki herkesi tebrik etmek gerekir hepiniz supersiniz.
Her zaman ugramayinca goze batiyorum biliyorum.bu da kim diyen yeni arkadaslar oluyordur.ins daha sık ugrayacagim.telefona kk uygulamasini indirdim. Hep o cadi fatos yuzunde oldu bunlar.sinir ettti topikten kacirdi beni.
Neyse bu sene keyif alarak okudugum kitaplari paylasayim istedim sizlerle ama telefondan foto olmadi.ins sonra atarim.

Her zaman ugramayinca goze batiyorum biliyorum.bu da kim diyen yeni arkadaslar oluyordur.ins daha sık ugrayacagim.telefona kk uygulamasini indirdim. Hep o cadi fatos yuzunde oldu bunlar.sinir ettti topikten kacirdi beni.
Neyse bu sene keyif alarak okudugum kitaplari paylasayim istedim sizlerle ama telefondan foto olmadi.ins sonra atarim.
bizden kimse bu da kim demez canım benim, sen sayfanın demirbaşlarındansın :KK200:

hangi fatoş :KK53:

asşk olsun sana azra,
ben de bebekten ötürü gelemiyorsun sanıyorum. :cry:
ya burada biz varız biz, seni çok çok sevenler...
sen bizi bizi bihterlerini nasıl bırakırsın :KK74:

Bak ben de 2017 de kitaplarımla döneceğim inşallah :KK55: sen de ol :KK22::KK60:

X