Ne amacla yazmis bilmiyorum ben ama o bolume baslarken cok korkmustum. Bikkinlik gelecek okumaktan diye. Ama oyle olmadi. 3 sayfa falan sonra noktalama isareti olmadan da kolaylikla okudugumu farkettim. Nerde nokta nerde virgul olacagini beynin hemen kavriyor. Hatta o bölumde Selim ile Gunseli'nin aski anlatiliyordu. Cok guzeldi anlatim.Tutunup gidiyoruz 500
Kızlar noktalama işareti kullanmamasının nedeni hakkında bilgisi olan var mı?
Az kalmis zaten. Iyi dayandin vallahi. Gecmis olsun. Cok okuduysan ondan tutmustur migren. Zaten Tutunamayanlarda migren yapacak bi hava var
Ya özledim alpercigum kamuyu :) napiyo bizim minnak dedektifOğullar ve Rencide Ruhlar, 110. Sayfadayım.
Gözlerim artık kapanıyor, ben yatar, huzurlu geceleriniz olsun bilgelerim. Yarın sabah kitap keyfi yapacak bol zamanımız olsun hepimizin inşallah.
Ben de sonradan fark ettim noktalama olmadığını:)) paragraflara bol , çok mu zor nokta koymak ahaha oguzcuguma da diyelim :)Ne amacla yazmis bilmiyorum ben ama o bolume baslarken cok korkmustum. Bikkinlik gelecek okumaktan diye. Ama oyle olmadi. 3 sayfa falan sonra noktalama isareti olmadan da kolaylikla okudugumu farkettim. Nerde nokta nerde virgul olacagini beynin hemen kavriyor. Hatta o bölumde Selim ile Gunseli'nin aski anlatiliyordu. Cok guzeldi anlatim.
Ay bi de orayi okurken aklima bdv bölumu geldi. Orda boyle sık sık noktalama isareti kullanmadan uzun konu acanlar oluyor. Okurken illallah ediyorsun. Hrmen konu sahibine kiziyoruzOğuzcugumun da bi an orda yazdigini dusundum boyle. Fena çemkirirdik heralde insan bi nokta koyar diye
Bence ülkeye baktığımizda ya da dünyaya gerçek gayet .Günaydın kızlar :)
1984 te 200. sayfaya geldim. Güzel gidiyor ama çok düşündürücü, gerçekleşme ihtimali bile insan ürkütüyor
Bence ülkeye baktığımizda ya da dünyaya gerçek gayet .
ben filmini izledim ama seneeeleeer önceOtomatik portakalı okumuş ve unutmuşum arkadaştan aldım geçen gün başladım okumaya ne kadar tanıdık diye diye biraz okudum . Vikitap a bi baktım okumuşum:)) siz okuyun sonra filmini izleyelim ben de izlemek istiyorum
ya yazsa ya Alper Kamu'nun 3. kitabınıYa özledim alpercigum kamuyu :) napiyo bizim minnak dedektif
benim de kitaplıkta bekliyor, ürktüm şimdiOblomov 367 bu kitap surundu resmen elimde tembellogin anlatıldığı kitap doğal olarak lolis in dediği gibi tembel okunuyor galiba ne mıyminti aşk ya of valla içim kıyıldı... bu kadar okumaya umarım aksiyon gelir... sıkılmadım okumaktan sıkmıyor ama çok ama çok yavaş ilerliyor okuyorum okuyorum bi bakıyorum daha 20 sayfa gitmişim garip yani
Hemen sicak birseyler ic..Günaydın herkese
Size bu sabah yaptığım salaklığı anlatayım.
İşyerine gelen servise binebilmek için evin ordan bir minibüse biniyorum, yaklaşık 5-6 dk sonra inip servisi bekleyeceğim durağa geçiyorum. Bu sabah telefondan kitabı okuyayım dedim, kitaba dalmışımKafamı bi kaldırdım benim durağı geçeli dakikalar olmuş Tabi servis de çoktaaann geçmiş bu arada. Minibüsle geldim ve yakllaşık 10 dk yürüdüm. Ciğerlerim donuyor şuan
Bahaneyle bildirimimi de yapayım. Kristin Hannah - Gümüş Gözyaşları sayfa 122
Hemen sicak birseyler ic..
KItap askina olur boyle seyler
dava açarızHemen çayımı aldım zaten
Bizim ofis zaten soğuk oluyor, önlem de almıyorlar.Zatürre olsam da şirket bi karışsa
Selam kızlar.
Başım ağrıyordu okuyamadım erkenden uyudum. Şimdide çok uyuduğum için başım ağrıyor
xyzt-5544 staj günlerim aklıma geldi Geçmiş olsun olur öyle şeyler
dava açarız
donlarına kadar alırız hattaAhh Asmum ahhh, ben o kadar güzel yerlerdde staj yaptım ki, şimdi şu yaptığım işi kendime hiç yakıştıramıyorum hiç
Beni zatürre yaptılar hakim bey desem davayı kazanır mıyım
donlarına kadar alırız hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?