- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
bana uyarrr
şu okuduğum kitap biter zaten
sherlock beklesin azcık
güle güle oku.Sineklerin Tanrısı
Otomatik Portakal
1984
İki Şehrin Hikayesi
SUper iyi gunleri siparis verdim kargo bekliyomkızlar kızlar
saksı olmanın faydalarını okuyorum ya
burda çavdar tarlasında çocuklar seven vardı, bu kitaptaki Charlie Holden'a çok benziyor
hatta Süper İyi Günler'i de anımsatıyor kitap
onları seven bunu da sever gibi geliyor, şimdilik güzel gidiyo kitap
filmi de varmış
Ruhiii ruhiii cok guzel kitaplar almissiiiaaannSineklerin Tanrısı
Otomatik Portakal
1984
İki Şehrin Hikayesi
Pazartesi başlayalım kızlar olur bende katılırım:)Ay olur. Ne zaman okucaz. Arkadaş kitap çok, zaman yok.kalinkaselin
Haftabaşı beraber başlayalım mı? Ocak girmeden biter
S
SUper iyi gunleri siparis verdim kargo bekliyom
Ruhiii ruhiii cok guzel kitaplar almissiiiaaannyanliz ben iki sehrin hikayesi'ni okumadim. can yayinlarinin basimini siparis edecektim o kadar kotu yorumlar yapilmis ki cevirisine vazgectim.
sen de iyi ki varsınOrtak okumalara katılmaktan kendi kitaplığımdan kitap seçemiyorum. Ama olsun, iyi ki varsınız kızlar
Anlaştık:)sen de iyi ki varsın
o zaman pazartesi otomatik portakalcıyız
sen de iyi ki varsın
Anlaştık:)
Selam kizlar,
Bugun evdeydim. Butun gun is guc yemrk derjen aksam oldu. Hic kitap yuzu acmadim daha.
Bu arada Budala'nin orjinali kac sayfa kizlar? Ben gecenlerde hic dikkat etmeden aldim. Saniriim kisaltilmis versiyonunu almisim. Bi daha da kitap dayfasini onceden ogrenmeden almiyim bari.
Cicoretti gecmis olsun. Umarim kotu birsey cikmaz.
Ya benimki 416 sayfa. Degistirsem mi ki goturup? Boyle de cok eksik kalir sanki konu. Yari yariya nerdeyse.İş bankası benimki 780 li diye hatırlıyorum sayfayı canım.
Ya benimki 416 sayfa. Degistirsem mi ki goturup? Boyle de cok eksik kalir sanki konu. Yari yariya nerdeyse.
Otomatik portakalı okumuş ve unutmuşum arkadaştan aldım geçen gün başladım okumaya ne kadar tanıdık diye diye biraz okudum . Vikitap a bi baktım okumuşum:)) siz okuyun sonra filmini izleyelim ben de izlemek istiyorumsen de iyi ki varsın
Degistir bence canim tesekkur ederim. InsallahYa benimki 416 sayfa. Degistirsem mi ki goturup? Boyle de cok eksik kalir sanki konu. Yari yariya nerdeyse.
Az kalmis zaten. Iyi dayandin vallahi. Gecmis olsun. Cok okuduysan ondan tutmustur migren. Zaten Tutunamayanlarda migren yapacak bi hava varTutunamayanlar sayfa 600.
Migrenim tuttu fena. artik okuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?