• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Saksı Olmanın Faydaları kitabında çok güzel kitap isimleri geçiyor, çoğu okuduğum ve okumak istediklerim arasında
mesela az önce Ayn Rand-Hayatın Kaynağı'ndan bahsettiler

Benim favori kitabımdır. 3 kere okudum. Tekrar yine okurum yakında muhtemelen.
Elimde olsa herkese zorla okuturum öyle çok seviyorum. Ay hatta Budala dan sonra bir daha okuyayım.

Siz kitaplar hakkında böyle konuştukça benim "Okumak İStediklerim" listem gitgide artıyor. Yine bin tane kitap olacak listemde :confused:

Siz kitaplar hakkında böyle konuştukça benim "Okumak İStediklerim" listem gitgide artıyor. Yine bin tane kitap olacak listemde :confused:
Bu kitabı hala eklememişmiydin:sinirli:

Benim de...
KItabin kalinligi ne kadar urkutse de ilk basta :KK48:
Hem kalın hem de yazı puntoları çok küçük bir kitap ama kalınlığına göre küçük bir kitap. Ay çok tatlı sarılasım geldi.

satışı yok şuan sanırım, benim de kitapyurdunda haber ver listemde
Satışı yok evet geçenlerde arkadaşım için bakmıştım. Hatta bu akşam dr ye gidip bakacağım. Mutluluk ajandasının siparişini verdin mi?

Hem kalın hem de yazı puntoları çok küçük bir kitap ama kalınlığına göre küçük bir kitap. Ay çok tatlı sarılasım geldi.

Satışı yok evet geçenlerde arkadaşım için bakmıştım. Hatta bu akşam dr ye gidip bakacağım. Mutluluk ajandasının siparişini verdin mi?

Eklemişim yaa, hemen kızma :bicak:
Hangi kitaptan bahsediyorsunuz satışı yok diye, Saksı Olmanın Faydaları'ndan mı?

Ki
Oblomov 367 bu kitap surundu resmen elimde tembellogin anlatıldığı kitap doğal olarak lolis in dediği gibi tembel okunuyor galiba ne mıyminti aşk ya of valla içim kıyıldı... bu kadar okumaya umarım aksiyon gelir... sıkılmadım okumaktan sıkmıyor ama çok ama çok yavaş ilerliyor okuyorum okuyorum bi bakıyorum daha 20 sayfa gitmişim garip yani
Ya oblomova ben cok guluyordum hele usagiyla diyaloglari ahhaah aşki da kendi gibi, senin kitap mi lanetli kalinka yoksa

ya yazsa ya Alper Kamu'nun 3. kitabını
yazmıyo işte, hasret bırakıyo bizi :cry:
Aynen ya. Memleketteki kitap kulubumde ocak sonu alpercigimin kitabı konusulacak. Alper Caniguzle de skype görüşmesi ayarlamislar. Küçücük şehirdeki olusum şahane şeyler yapıyor. Her yazarla görüntülü görüşme veya davet ediyorlar. Emrah serbes geldi. Mart ayında hasan ali toptan geliyor vs. Uzaktan kıskanarak izliyorum :(

Aaa! Bizi ilgilendiren bir şey var mı ki acep :KK64: Gerçi olsa söylerlerdi diye umut ediyorum.

ben tam bilmiyorum da biz işe girerken sağlık ocağından bir sağlıklıdır raporuyla girmiştik. şimdi ekg, akciğer filmi , kan tahlilleri ve göz muayenesi istiyorlar bizde durum böyle

ay iyi hatırlattın canım vermemiştim
dur veriyim
ama bir saniye, d&r de 60 tl üzerine kargo bedava sanırım, şimdi mecbur bi iki tane kitap eklemem gerekecek yanına :KK53:

dur veriyim
ama bir saniye, d&r de 60 tl üzerine kargo bedava sanırım, şimdi mecbur bi iki tane kitap eklemem gerekecek yanına :KK53:

:D:D Ben aksamdr ye bakacagım ajanda için de fiyat aynıysa alırım değilse mecbur kitap alcam. Kargo parası mı vereyim ayol.

benim de kitaplıkta bekliyor, ürktüm şimdi :olamaz:
Bende de 1.5-2 yila yakin beklemisti. Okuduktan sonra o kadar beklettigime uzulmustum.

Hemen çayımı aldım zaten :KK50:
Bizim ofis zaten soğuk oluyor, önlem de almıyorlar.Zatürre olsam da şirket bi karışsa :işsiz:
Aman Allah korusun canim.

K KenyaliZehra SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim daha iyiyim sagolun. emzirdigim icin hap icemiyorum o beni fena yapiyor. 2 -3gun artcilari yasiyorum...
Ben kacirdim umarim ciddi biseyin yoktur. Canim gecmis olsun.
Aynen ya habire uzuyor liste ;)

ben tam bilmiyorum da biz işe girerken sağlık ocağından bir sağlıklıdır raporuyla girmiştik. şimdi ekg, akciğer filmi , kan tahlilleri ve göz muayenesi istiyorlar bizde durum böyle
Simdi isyeri hekimi onayli muayene yasal zorunluluk. Ayni zamanda yapilan isin tehlike sinifina gore de muayene suresi ve yapilan tetkikler degisebiliyor. Işim bu ;)

dur veriyim
ay görüyor musun mecburiyet! :) yoksa hiç ikinci kitabı almak istemezdin Melinda. :KK70:

:KK70::KK70: Ben aksamdr ye bakacagım ajanda için de fiyat aynıysa alırım değilse mecbur kitap alcam. Kargo parası mı vereyim ayol.
ya ben de mağazadan alayım, uğrucam çünkü alışveriş merkezine
mağaza fiyatı 39 , net fiyatı 34 fark yok gibi ya
ama bilemedim netten alıp yanına kitap mı eklesem :KK53:

Ajanda ne ola ki

Back