- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
Ya özledim alpercigum kamuyu :) napiyo bizim minnak dedektif
Çok tatlı ya, başını derde sokmadan duramıyor şu an, sorgu peşinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya özledim alpercigum kamuyu :) napiyo bizim minnak dedektif
sende ben gibi Tutunamayanlara tutunmaya çalışırken unutmuşsun kitabı bende alıcam Gün Olur Asra Bedeli çok merak ettim ocak ödemem çok fazla bitsin listeme ekledimYazmayı unutmuşum Gün Olur Asra Bedel de 38. sayfadaydım ama Tutunamayanlara odaklanınca unuttum kitabı. Yeniden başlıyorum bugün.
Geçmiş olsun Daha iyi misin?Tutunamayanlar sayfa 600.
Migrenim tuttu fena. artik okuyamam
BDV benzetmesi şahaneNe amacla yazmis bilmiyorum ben ama o bolume baslarken cok korkmustum. Bikkinlik gelecek okumaktan diye. Ama oyle olmadi. 3 sayfa falan sonra noktalama isareti olmadan da kolaylikla okudugumu farkettim. Nerde nokta nerde virgul olacagini beynin hemen kavriyor. Hatta o bölumde Selim ile Gunseli'nin aski anlatiliyordu. Cok guzeldi anlatim.
Ay bi de orayi okurken aklima bdv bölumu geldi. Orda boyle sık sık noktalama isareti kullanmadan uzun konu acanlar oluyor. Okurken illallah ediyorsun. Hrmen konu sahibine kiziyoruz Oğuzcugumun da bi an orda yazdigini dusundum boyle. Fena çemkirirdik heralde insan bi nokta koyar diye
Allah korusun.Hemen çayımı aldım zaten
Bizim ofis zaten soğuk oluyor, önlem de almıyorlar.Zatürre olsam da şirket bi karışsa
Asmu, geçmiş olsunSelam kızlar.
Başım ağrıyordu okuyamadım erkenden uyudum. Şimdide çok uyuduğum için başım ağrıyor
xyzt-5544 staj günlerim aklıma geldi Geçmiş olsun olur öyle şeyler
Melike, kim hasta? geçmiş olsungünaydın kızlar dün neredeyse hiç kitap okuyamadım bugün gün olur asra bedel in pdf ini indirdim birazdan hastaneye gideceğim orada beklerken okurum sayfa 388 deyim
bu akşam eşim gelecek ama sevinemiyorum bile bugün çok mutsuz ve umutsuzum
bizim ilçemizde de şehit var tören yapılacak bugün.. ülkede tek iyi bir şey yok ya
ne olucaz biz böyle?
bu akşam eşim gelecek ama sevinemiyorum bile bugün çok mutsuz ve umutsuzum
bizim ilçemizde de şehit var tören yapılacak bugün.. ülkede tek iyi bir şey yok ya
ne olucaz biz böyle?
Kesinlikle listene al. çok az okudum ama ilk sayfalardan içine alıyor insanı.sende ben gibi Tutunamayanlara tutunmaya çalışırken unutmuşsun kitabı bende alıcam Gün Olur Asra Bedeli çok merak ettim ocak ödemem çok fazla bitsin listeme ekledim
Kendi mutluluğumuza sevinmek vicdan azabına dönüştü. Hergün başka ailelerin yandığını bilmek çok acı..bu akşam eşim gelecek ama sevinemiyorum bile bugün çok mutsuz ve umutsuzum
ne olucaz biz böyle?
@_asmunikal_ geçmiş olsun kuzum
Ben de sadece yolda okuyabiliyorum artık.
1 haftadır hastanelerdeyiz. Etrafımda sürekli bir hastalık dönüp duruyor.Çok şükür bu halimize.
şehitlik de evimin tam karşısı, hep önünden geçiyorumKayseri şehitlerin biri çok sevdiğim, düğünüme gelecek kadar da yakınım olan bir ablanın arkadaşının oğluydu. O zamandan beri herşey o kadar yakınımızda geliyor ki. Unutup yaşıyoruz yine, gülüyoruz, eğleniyoruz. Ama bir anda aklımıza geliveriyor. Tüm ülkemizin Allah yardımcısı olsun umarım.
şehitlik de evimin tam karşısı, hep önünden geçiyorum
ay bilmiyorum ya bugün çok acayip bir ruh halindeyim
Allah kimseye evlat acısı göstermesin
Benim favori kitabımdır. 3 kere okudum. Tekrar yine okurum yakında muhtemelen.Saksı Olmanın Faydaları kitabında çok güzel kitap isimleri geçiyor, çoğu okuduğum ve okumak istediklerim arasında
mesela az önce Ayn Rand-Hayatın Kaynağı'ndan bahsettiler