• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

S
kızlar kızlar
saksı olmanın faydalarını okuyorum ya
burda çavdar tarlasında çocuklar seven vardı, bu kitaptaki Charlie Holden'a çok benziyor
hatta Süper İyi Günler'i de anımsatıyor kitap
onları seven bunu da sever gibi geliyor, şimdilik güzel gidiyo kitap
filmi de varmış
SUper iyi gunleri siparis verdim kargo bekliyom
Sineklerin Tanrısı
Otomatik Portakal
1984
İki Şehrin Hikayesi
Ruhiii ruhiii cok guzel kitaplar almissiiiaaann :rapci::rapci::rapci: yanliz ben iki sehrin hikayesi'ni okumadim. can yayinlarinin basimini siparis edecektim o kadar kotu yorumlar yapilmis ki cevirisine vazgectim.

S

SUper iyi gunleri siparis verdim kargo bekliyom

Ruhiii ruhiii cok guzel kitaplar almissiiiaaann :rapci::rapci::rapci: yanliz ben iki sehrin hikayesi'ni okumadim. can yayinlarinin basimini siparis edecektim o kadar kotu yorumlar yapilmis ki cevirisine vazgectim.

Süper iyi günler asmuda da vardı uygun zaman ayarlayıp bunuda ortak yapabiliriz kalın bi kitap değil zaten

Selam kizlar,
Bugun evdeydim. Butun gun is guc yemrk derjen aksam oldu. Hic kitap yuzu acmadim daha. :olamaz:
Bu arada Budala'nin orjinali kac sayfa kizlar? Ben gecenlerde hic dikkat etmeden aldim. Saniriim kisaltilmis versiyonunu almisim. Bi daha da kitap dayfasini onceden ogrenmeden almiyim bari.
Cicoretti Cicoretti gecmis olsun. Umarim kotu birsey cikmaz.

Selam kizlar,
Bugun evdeydim. Butun gun is guc yemrk derjen aksam oldu. Hic kitap yuzu acmadim daha. :olamaz:
Bu arada Budala'nin orjinali kac sayfa kizlar? Ben gecenlerde hic dikkat etmeden aldim. Saniriim kisaltilmis versiyonunu almisim. Bi daha da kitap dayfasini onceden ogrenmeden almiyim bari.
Cicoretti Cicoretti gecmis olsun. Umarim kotu birsey cikmaz.

İş bankası benimki 780 li diye hatırlıyorum sayfayı canım.

Ya benimki 416 sayfa. Degistirsem mi ki goturup? Boyle de cok eksik kalir sanki konu. Yari yariya nerdeyse.

Değiştirme şansın varsa değiştir bence canım, okumuşken tam metin oku, bu arada yazı puntosu mu çok küçük ? İçinde yazar kısaltılmıştır ya da tam metindir diye, bir incele istersen ?

sen de iyi ki varsın
o zaman pazartesi otomatik portakalcıyız
Otomatik portakalı okumuş ve unutmuşum arkadaştan aldım geçen gün başladım okumaya ne kadar tanıdık diye diye biraz okudum . Vikitap a bi baktım okumuşum:)) siz okuyun sonra filmini izleyelim ben de izlemek istiyorum

Tutunup gidiyoruz 500

Kızlar noktalama işareti kullanmamasının nedeni hakkında bilgisi olan var mı?

Back