- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
şimdilik suç ve ceza savaş ve barış benim içinde en iyileriBenim en bi sevdigim klasik Suc ve Ceza
ortalama bir okuyucu sanırım iki romanıda okumuş oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdilik suç ve ceza savaş ve barış benim içinde en iyileriBenim en bi sevdigim klasik Suc ve Ceza
Yorum yapacaktim almissin.
Gule gule oku ..
BUnu soran baska arkadaslar da olmustu senin vasitanla detayli anlatayim.
Atanamamis ogretmenim.Kendi bransimda ozel sektorde calistim kpss ye de hazirlanip.
Gecen yil dogum yapip iznimi uzatamayinca istifa ettim. zaten cumartesileri de aksam 6 bazen 7ye dek calisiyordum cok yipratici oluyordu. Bebegimle vakit gecirmek adina istemedim bu tempoyu izni de uzatamayinca.
Isyerimiz var esimin muhasebe icin birine ihtiyaci vardi. Guvenilir biri arayacagimiza neden ben yapmayayim dedik. Suan haftada 4 gun falan gidiyorum..
OGlum kres zamanina gelene dek bende karar verecegim ya kendi meslegim adina birseyler dusunecegim ya da boyle mutluyum deyip kendi isimize sarilacagim.
Çocukların dilinden kitapları çok seviyorum onu da alayım listeme. 653223456. kitap olsun okumak istediğim.kızlar kızlar
saksı olmanın faydalarını okuyorum ya
burda çavdar tarlasında çocuklar seven vardı, bu kitaptaki Charlie Holden'a çok benziyor
hatta Süper İyi Günler'i de anımsatıyor kitap
onları seven bunu da sever gibi geliyor, şimdilik güzel gidiyo kitap
filmi de varmış
[/QUOTE]Ciddenmi hiç ama hiç ama hiç gostermiyosun ben seni 26-27 gibi düşünmüştüm benimle yaşitsin falan diye geçirmiştim kafamdan ....
Filozof_Prenses, post: 49390857, member: 431297"]Rüyamda mapustan çıkmıştın. (ne kadar etkilendiysem rüyamda siz de hoş geldiniz. Allah bir daha mapus damına düşürmesin :))
Saol cnm parmaklıklar arasından sessizce izledim sizi elim sürekli beğeniye gitti ama yapamadım ilk mapuslugumdu benim
Saol cnm mayıs damlarinda asmu iyi baktı bana temiz atlet don bide karton cugara yolladı:)
Eğer tadını begenirsen bi tane mutlaka yediğinden bulundur çünkü kışın hiçbir yerde bulunmuyo hemen bitiyo bulabildigin için çok şanslısın:)
Doğuş Mistik Chai SadeNe çayı kine
Canim cok geçmiş olsun içini ferah tut@Papatya @_ezelneva_ @Daydream15 habire elim gidiyo ya gizli gizli insallah temiz cikacak sagolun kizlar.
evet 15 yaşında saf bir ergen çocuğumuzÇocukların dilinden kitapları çok seviyorum onu da alayım listeme. 653223456. kitap olsun okumak istediğim.
Melinda elimde değil inan ki ben artık eşime falan soylemiyorum hiç o işlere girmiyorum kitaplikta zaten farkedilmiyor :) en sevdiğim alışveriş kitap alışverişi eskiden çok gereksiz şeyler alırdım ev için Vs kitap okudukça alırdım şimdi tüm ilgimi kitaba yönelttim ama cidden çok birikti kendime söz verdim en az 6 ay almayacağım diye :)kitap alma konusunda idolümsün seliiinnnn
15140541 tane kitabın var ama hala 1514503 tane daha alıyorsun
elindekileri bitirmeden alma diyen kocama seni örnek göstercem
Youtube da Ayça Ertürk u takip ediyorum çok seviyorum o kadını ... o bir video sunda bu kitaptan o kadar övgüler bahsetti ki zaten Edgar allan dan bir kitap alacaktım idefix te 75 ten 37 ye i dilini görünce direk aldım zaten aslında gün kitaplarını da bu kitabı alıyorum diye aldım yoksa onlarda biraz bekleyecekti:)kalinkaselin canim edgar allen poe tum eserleri mi?
Ben de istiyorum okumak ..
Hatta dun puan katalogundan alcaktim kararsiz kaldim. Nasil?
Sadece ciltlisi vardı ... idefix te kitap fuarında oldukça da iyi bir fiyatı vardı ciltli olmasına rağmenYenşi gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Mahpus damlarından kurtulan dostlara selam olsun. Uslu durun ya da daha yaramaz olun
Hafta içi evde olmak ne harika birşeymiş. Film günü yapacaktım kendime ama vazgeçtim tutunamayanlara odaklanıyorum.
kalinkaselin kütüphane serisini ciltli mi aldın?
çabuk itiraf et, neler aldınBen kitap almadım ki bugün. Kesinlikle almadım. Kim demiş
Ben kitap almadım ki bugün. Kesinlikle almadım. Kim demiş
Giyim.Branşında neydi
çabuk itiraf et, neler aldın
Konuşmak (daha doğrusu yazmak) için beş dakikan var. Çabuk söyle ne ya da neler aldın?
otomatik portakalı beraber okuyalım, hatta @kalinkaselin ciğime de aldım 3ümüz okuyalımSineklerin Tanrısı
Otomatik Portakal
1984
İki Şehrin Hikayesi
otomatik portakalı beraber okuyalım, hatta kalinkaselin ciğime de aldım 3ümüz okuyalım
kalinkaselin etiket çıkmadı
bana uyarrrAy olur. Ne zaman okucaz. Arkadaş kitap çok, zaman yok. kalinkaselin
Haftabaşı beraber başlayalım mı? Ocak girmeden biter