Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yenşi gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Mahpus damlarından kurtulan dostlara selam olsun. Uslu durun ya da daha yaramaz olun
Hafta içi evde olmak ne harika birşeymiş. Film günü yapacaktım kendime ama vazgeçtim tutunamayanlara odaklanıyorum.
kalinkaselin kütüphane serisini ciltli mi aldın?

Branşında neydi

Çocukların dilinden kitapları çok seviyorum onu da alayım listeme. 653223456. kitap olsun okumak istediğim.

[/QUOTE]
Ne çayı kine

Son düzenleme:
kitap alma konusunda idolümsün seliiinnnn
15140541 tane kitabın var ama hala 1514503 tane daha alıyorsun
elindekileri bitirmeden alma diyen kocama seni örnek göstercem
Melinda elimde değil inan ki ben artık eşime falan soylemiyorum hiç o işlere girmiyorum kitaplikta zaten farkedilmiyor :) en sevdiğim alışveriş kitap alışverişi eskiden çok gereksiz şeyler alırdım ev için Vs kitap okudukça alırdım şimdi tüm ilgimi kitaba yönelttim ama cidden çok birikti kendime söz verdim en az 6 ay almayacağım diye :)

kalinkaselin canim edgar allen poe tum eserleri mi?
Ben de istiyorum okumak ..
Hatta dun puan katalogundan alcaktim kararsiz kaldim. Nasil?
Youtube da Ayça Ertürk u takip ediyorum çok seviyorum o kadını ... o bir video sunda bu kitaptan o kadar övgüler bahsetti ki zaten Edgar allan dan bir kitap alacaktım idefix te 75 ten 37 ye i dilini görünce direk aldım zaten aslında gün kitaplarını da bu kitabı alıyorum diye aldım yoksa onlarda biraz bekleyecekti:)

Sadece ciltlisi vardı ... idefix te kitap fuarında oldukça da iyi bir fiyatı vardı ciltli olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…