Her şey gönlüne göre olur inşallahevet cnm dgs ye hazırlanıyorum mühendisliğe geçiş yapmak için bakaşlım inşallah olur bu snene
Hosbulduk .tesekkur ederim ,insallah hep yarın okurum deyip gecistirmelerimi bırakırım yada daldan dala atlar gibi bir kitabı bitirmeden diger kitaba atlamaya:)Yorumlarını merak ediyorum, ben çok etkilenmiştim.
Maşallah 4 bebe
Hoş geldiniz. Ben de yeniyim, bir kaç aydır buradayım. Umarım memnun kalır ve sizi tatmin edecek kadar kitap okur ve beğenirsiniz.
Hoşbulduk .valla herkes kitaptan okudugu sayfalari falan yazınca bile bir şevk geldi :)) aslında etrafımızda okuyan insan olması nekadar önemliymis . Umarım benim küçük bıcır biraz fazla izin verir ve buranın hızına yetişebilirimCanim benim hosgeldin..
Gel burda cok guzel tesvik ediyorlar kizlar.
Insallah guzel paylasimlarimiz burada da beraber devam.eder.
Hosgeldin
HoşbuldukAramıza hoş geldiniz.
Dört çocuk ile kitap okumayı düşünmenize ayrıca çok mutlu oldum.
Tesekkurler ,hosbulduk .Amin canım analık zor zanaat .gercekten kolay degil .hoşgeldin canım dört çocukla maşallah sana ben iki tanesiyle başa çıkamıyorum Allah kolaylık versin
Amin canım bütün yavruların ömürleri uzun ve guzel olsun. Dört çocuk evet ama ben dışarıda 2 kız 2 oglan diyorum :))hele bir cadolozom varki sanki dört degil sekiz çocukla uğraşıyorumŞimdi okudum 4 çocuk mu? Maşallah Allah ömür versin.
Mehmet Gunsur varsa izlenir. Şu Serenay cok gicik geliyor banaMerhaba
Gün Olur Asra Bedel son 20 sayfa
Fi pi çi serisini hiç beğenmemiştim ama dizisi yapılıyormuş. İzlemeyi düşünüyorum.
Berrak Tüzünataç
Mehmet Günsur
Serenay Sarıkaya
Ozan Güven oynuyormuş
Evet tutunamayanlar benide cok etkilemisti..hakan gundayin Az kitabindan sonra okumuştum kitabin bir kismi tutunamayanlarla ilintiliydi..acikcasi tekrar okumak istiyorum okumak istiyorum tutunamayanlari..Tutunamayanlar bittisanirim su an hissettiklerimi yazamayacagim biraz hazmetmem gerek.. Kitap genel itibariyle cok guzel beni cok etkileyen bolumler vardi Selimcigim ışık beni mafetti... Bat dunya bat.. Bence hepimizin icinde bir yerlerde tutunamayan bir tarafimiz var sadece guclu gorunuyoruz ya da gorunmek zorundayiz
Hayirli olsun. hosgeldin.Bu arada sanirim topikte herkes birbirini taniyordur..
Ben Hülya..42 yasindayim 1 tane oglum var..5 yildir calismiyordum ama önümüzdeki hafta tekrar baslayacagim insallah calismaya..
yazarın simyacı kitabını biliyorum uzun zaman önce okumuştum hatırladığım kadarı ile iyi bir kitap tıPaulo coelho _hac
bir ay once baslamıştım.sabahtan beri şöyle hızlıca 30.sayfaya kadar okuyup tekrar ettim .54.sayfaya kadar okudum.
Aklıma takıldı ,okuyan oldumu cunku bu yasaklı kitaba girmiyor degilmi?daha ilk gunden kuralı bozmayayım
tutunamayanları okumak istiyorumTutunamayanlar bittisanirim su an hissettiklerimi yazamayacagim biraz hazmetmem gerek.. Kitap genel itibariyle cok guzel beni cok etkileyen bolumler vardi Selimcigim ışık beni mafetti... Bat dunya bat.. Bence hepimizin icinde bir yerlerde tutunamayan bir tarafimiz var sadece guclu gorunuyoruz ya da gorunmek zorundayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?