Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yorumlarını merak ediyorum, ben çok etkilenmiştim.

Maşallah 4 bebe
Hoş geldiniz. Ben de yeniyim, bir kaç aydır buradayım. Umarım memnun kalır ve sizi tatmin edecek kadar kitap okur ve beğenirsiniz.
Hosbulduk .tesekkur ederim ,insallah hep yarın okurum deyip gecistirmelerimi bırakırım yada daldan dala atlar gibi bir kitabı bitirmeden diger kitaba atlamaya:)

Canim benim hosgeldin..
Gel burda cok guzel tesvik ediyorlar kizlar.
Insallah guzel paylasimlarimiz burada da beraber devam.eder.
Hosgeldin
Hoşbulduk .valla herkes kitaptan okudugu sayfalari falan yazınca bile bir şevk geldi :)) aslında etrafımızda okuyan insan olması nekadar önemliymis . Umarım benim küçük bıcır biraz fazla izin verir ve buranın hızına yetişebilirim

Aramıza hoş geldiniz.
Dört çocuk ile kitap okumayı düşünmenize ayrıca çok mutlu oldum.
Hoşbulduk
Aslında çocuk sayısı çogaldikça daha cok okumak gerek .hem daha donanımlı olsunlar ,arada kaybolmasınlar diye hemde kendi ruh sağlığım açısından:)

Selam kızlar sanırım 2 yıl önce burada bildirimde bulunuyordum..Nasıl oldu koptum bilmiyorum..Günlük enaz 50 sayfa okuma hedefi koydum kendime ancak disipline olmak adına burada bildirimde bulunmaya karar verdim..

Şuan 2 kitap var elimde..Adam Fawer OZ ancak hiç sarmadı beni hep araya başka kitaplar koydum..düzenli okuduğum Yılmaz Özdil Adam..sayfa 307 deyim..bu sene Ahmet Ümit kitaplarını bitirmeye çalışıyorum..üstüste polisiye okuyunca insan ambole oluyor..adam kitabım bitince tekrar Ahmet Ümit'e devam edeceğim nasipse külliyatını okuyayım diyorum..

sevgiler herbirinize.. :)

Tutunamayanlar bittisanirim su an hissettiklerimi yazamayacagim biraz hazmetmem gerek.. Kitap genel itibariyle cok guzel beni cok etkileyen bolumler vardi Selimcigim ışık beni mafetti... Bat dunya bat.. Bence hepimizin icinde bir yerlerde tutunamayan bir tarafimiz var sadece guclu gorunuyoruz ya da gorunmek zorundayiz

Paulo coelho _hac
bir ay once baslamıştım.sabahtan beri şöyle hızlıca 30.sayfaya kadar okuyup tekrar ettim .54.sayfaya kadar okudum.
Aklıma takıldı ,okuyan oldumu cunku bu yasaklı kitaba girmiyor degilmi?daha ilk gunden kuralı bozmayayım

Evet tutunamayanlar benide cok etkilemisti..hakan gundayin Az kitabindan sonra okumuştum kitabin bir kismi tutunamayanlarla ilintiliydi..acikcasi tekrar okumak istiyorum okumak istiyorum tutunamayanlari..

yazarın simyacı kitabını biliyorum uzun zaman önce okumuştum hatırladığım kadarı ile iyi bir kitap tı

tutunamayanları okumak istiyorum
inanın özendirdiniz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…