- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Ayyyy ben şu serenayı hiç sevemiyorum. Bu Şeriyi de hiç sevmedim. Kitap ne anlatmaya çalışmış hala çözemedim.Merhaba
Gün Olur Asra Bedel son 20 sayfa
Fi pi çi serisini hiç beğenmemiştim ama dizisi yapılıyormuş. İzlemeyi düşünüyorum.
Berrak Tüzünataç
Mehmet Günsur
Serenay Sarıkaya
Ozan Güven oynuyormuş
Bende eskiden çogu kitabını okumuştum ,hepsini tekrar okumak istiyorum .hem insan farklı tat alıyor hemde çocuklarımla bir okumak daha keyifli olur gibi geliyor ..yazarın simyacı kitabını biliyorum uzun zaman önce okumuştum hatırladığım kadarı ile iyi bir kitap tı
Oyuncuları çok sevdimMerhaba
Fi pi çi serisini hiç beğenmemiştim ama dizisi yapılıyormuş. İzlemeyi düşünüyorum.
Berrak Tüzünataç
Mehmet Günsur
Serenay Sarıkaya
Ozan Güven oynuyormuş
Erkek oyuncular güçlü hadi serenayda iyi diyelim berrak kim ..Cem Yılmaz filminde at üstünde hatırlıyorum bide şahanla balkon muhabbetini..Engin Altan'la vasat bir filmde oynamıştı..onun dışında magazin figürü bana göre..çok daha iyi oyuncular var onun yerine oynayabilecek..Oyuncuları çok sevdim
bitirdiğinizde kısa bir özetini ve izleniminizi bekliyoruz:)Bende eskiden çogu kitabını okumuştum ,hepsini tekrar okumak istiyorum .hem insan farklı tat alıyor hemde çocuklarımla bir okumak daha keyifli olur gibi geliyor ..
Bu hac kitabı biraz ağır gibi geldi bana. ağır ilerliyor ama zevkli
Bi Mehmet Günsür ve ozan güven elle tutulur oyuncu. Kadın oyunculat fasa fiso. Serenay Duru yu canlandırmak için fiziksel olarak yeterli olabilir ama yüz hatları çok itici. Yani hayalimdeki duru çooook farklı ondan. Belki de ben yakıştıramadım.Merhaba
Berrak Tüzünataç
Mehmet Günsur
Serenay Sarıkaya
Ozan Güven oynuyormuş
Ben berrak ı genel olarak tarzını duruşunu seviyorum. Oyuncu olarak haklısınErkek oyuncular güçlü hadi serenayda iyi diyelim berrak kim ..Cem Yılmaz filminde at üstünde hatırlıyorum bide şahanla balkon muhabbetini..Engin Altan'la vasat bir filmde oynamıştı..onun dışında magazin figürü bana göre..çok daha iyi oyuncular var onun yerine oynayabilecek..
Oyy ne sevimlisin ya kiyamam.İyi geceler kızlar,
Kitap aldığım için eşimden azarı yedim. Aman her şeye kızıyor zaten. Az önce kazağını giymeme de kızdı. Ben olsam sevinirdim karım benim kazağımı giyiyor diye. Onun olsun giymiyom artık
Oyy ne sevimlisin ya kiyamam.
İcerde çok anın olmuştur anlat gardas :) boncuktan kuş yapmayı öğrendin mi :)Mapustan çıktık
Dün gördüm ben de fotoğrafları. Berrak Tüzünataç Özge olacak sanırım, bence çok kalitesiz bir oyuncu. Ama sırf meraktan izlerim kesin bikaç bölümünüMerhaba
Berrak Tüzünataç
Mehmet Günsur
Serenay Sarıkaya
Ozan Güven oynuyormuş
Hoşgeldiniz gardaşMapustan çıktık
kuzum tutunamayanları nerede:)Bugün de bilgisayarım gelmezse sıkıntıdan kendi kendimi imha edeceğim
Ya da öğleden sonra izin alıp evde yatmaya gideceğim bu da bi seçenek tabi
Kristin Hannah - Gümüş Gözyaşları 40'lı sayfalardayım. Konusu güzel tam kafa dağıtmalık. Ben gidip biraz daha kafa dağıtayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?