• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyiyiz çok şükür canımmm. Minnoş 7.5 aylık oldu uğraştırıyor azıcık. Sende durumlar nasıl? Eski kurbanım benimm
Maşallah cnm ne tatlıdır şimdi oo. Napim cnm bende aynı iş güç baya yoğunum, hafta içi iş eve git yemek hazırla yemekten sora des çalışıyorum 1-2 saat haftasonları dershaneye gidiyorum 8,45te evden çıkıyorum akşam 4te evde oluyor baya yoruluyorum bu sene böyle

Maşallah cnm ne tatlıdır şimdi oo. Napim cnm bende aynı iş güç baya yoğunum, hafta içi iş eve git yemek hazırla yemekten sora des çalışıyorum 1-2 saat haftasonları dershaneye gidiyorum 8,45te evden çıkıyorum akşam 4te evde oluyor baya yoruluyorum bu sene böyle
Aaa sınava falan mı hazırlanıyorsunn

Aziz Nesin - Şimdiki çocuklar harika bitti.
Aralık ayındaki sekizinci kitabım, 50ye tamamlayacağım sanırım bu yılki kitaplarımı hileyle olsa da :KK45:
sana artık kitap çakalı çesmi diyecekler :))) çok eğlenceli 50 ye tamamlama çabanı :)) hadi inşallah :)

sana artık kitap çakalı çesmi diyecekler :))) çok eğlenceli 50 ye tamamlama çabanı :)) hadi inşallah :)
Aslında yenilgiyi kabullenmiştim, sonra @_asmunikal_ taktik verdi bana, benim de içimde varsa demek hemen yaptım çakallığı :KK70:
Kötü kitaplarda okumuyorum gerçi, sadece kısa kitaplar okuyorum. Ama aralarında cidden çok beğendiklerim de var. İnce kitap okumayı sevmiyorum aslında ama arada yapmak lazım bunu, çok güzel kitapları kaçırıyoruz sonra.

en çok akşamları nete giriyoruz...pc yı kapatıp 30 dakikalığına kıtap okumayı öneriyorum
ve bunu aynı anda yapıcaz.
benımle olmak isteyen var mı? ve devamı da, gece yatakta gelir ( en az 20-30 dakıka )

kendimize iyilik yapmayı, alışkanlık haline getirelim.
Ben de varım ;) Şu an DEATH NOTE manga serisini okuyorum. 11.kitaptayım. Mangalarda sayfa sayısı yok malesef. Ama kitap 2-3 güne bitiyor.

Aslında yenilgiyi kabullenmiştim, sonra @_asmunikal_ taktik verdi bana, benim de içimde varsa demek hemen yaptım çakallığı :KK70:
Kötü kitaplarda okumuyorum gerçi, sadece kısa kitaplar okuyorum. Ama aralarında cidden çok beğendiklerim de var. İnce kitap okumayı sevmiyorum aslında ama arada yapmak lazım bunu, çok güzel kitapları kaçırıyoruz sonra.
Ben okurum ayirt etmem ya dedigin gibi ne guzel kitaplar cikiyor. Onyargili olmamak lazim. Ama duzenli kitap okuyanlar hizli okudugundan hemen bitiyor adapte olamadan. Bazen sinirleniyorum niye erkenden bitti diye. :KK53:

Ben okurum ayirt etmem ya dedigin gibi ne guzel kitaplar cikiyor. Onyargili olmamak lazim. Ama duzenli kitap okuyanlar hizli okudugundan hemen bitiyor adapte olamadan. Bazen sinirleniyorum niye erkenden bitti diye. :KK53:
Ben de bu yüzden sevmiyorum aslında ince kitap okumayı. Ama Cengiz Aytmatov gibi, Stefan Zweig gibi anlatmak istediğini dolu dolu anlatan ancak 100 sayfayı geçmeyen kitaplar da var.

Back