• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba
Gün Olur Asra Bedel son 20 sayfa
Fi pi çi serisini hiç beğenmemiştim ama dizisi yapılıyormuş. İzlemeyi düşünüyorum.
Berrak Tüzünataç
Mehmet Günsur
Serenay Sarıkaya
Ozan Güven oynuyormuş
Ayyyy ben şu serenayı hiç sevemiyorum. Bu Şeriyi de hiç sevmedim. Kitap ne anlatmaya çalışmış hala çözemedim.
@mambur ve @Daydream15 aramıza hoşgeldiniz.

yazarın simyacı kitabını biliyorum uzun zaman önce okumuştum hatırladığım kadarı ile iyi bir kitap tı
Bende eskiden çogu kitabını okumuştum ,hepsini tekrar okumak istiyorum .hem insan farklı tat alıyor hemde çocuklarımla bir okumak daha keyifli olur gibi geliyor ..
Bu hac kitabı biraz ağır gibi geldi bana. ağır ilerliyor ama zevkli

Oyuncuları çok sevdim
Erkek oyuncular güçlü hadi serenayda iyi diyelim berrak kim ..Cem Yılmaz filminde at üstünde hatırlıyorum bide şahanla balkon muhabbetini..Engin Altan'la vasat bir filmde oynamıştı..onun dışında magazin figürü bana göre..çok daha iyi oyuncular var onun yerine oynayabilecek..

Bende eskiden çogu kitabını okumuştum ,hepsini tekrar okumak istiyorum .hem insan farklı tat alıyor hemde çocuklarımla bir okumak daha keyifli olur gibi geliyor ..
Bu hac kitabı biraz ağır gibi geldi bana. ağır ilerliyor ama zevkli
bitirdiğinizde kısa bir özetini ve izleniminizi bekliyoruz:)
yazarın kitaplarının çoğu klasik niteliğinde heralde
bazı kitapların dili gibi etkiside ağırdır.
kızımla klasikleri okuyoruz haklısınız inanılmaz keyifli:))))

Merhaba
Fi pi çi serisini hiç beğenmemiştim ama dizisi yapılıyormuş. İzlemeyi düşünüyorum.
Berrak Tüzünataç
Mehmet Günsur
Serenay Sarıkaya
Ozan Güven oynuyormuş
Bi Mehmet Günsür ve ozan güven elle tutulur oyuncu. Kadın oyunculat fasa fiso. Serenay Duru yu canlandırmak için fiziksel olarak yeterli olabilir ama yüz hatları çok itici. Yani hayalimdeki duru çooook farklı ondan. Belki de ben yakıştıramadım.

Erkek oyuncular güçlü hadi serenayda iyi diyelim berrak kim ..Cem Yılmaz filminde at üstünde hatırlıyorum bide şahanla balkon muhabbetini..Engin Altan'la vasat bir filmde oynamıştı..onun dışında magazin figürü bana göre..çok daha iyi oyuncular var onun yerine oynayabilecek..
Ben berrak ı genel olarak tarzını duruşunu seviyorum. Oyuncu olarak haklısın

Oğlum anne tuvalete gidelim diye kaldırdı daha da uyuyamadım :) biraz okiyim bari

Oblomov 290

Kitap çok güzel ama biraz yavaş ilerliyor Buda daha geç okumama sebep olacak sanırım.... bu kitabı okurken aklıma kizkardesim ve kuzenim geliyor ikiside o kadar tembel o kadar tembel ki kardeşim yataktan kalkmamak için çalan kapıya bile bakmaz , kuzenimin durum daha fena dışardan yemek söyler üşendiği için onu bile yemez:)

Merhaba
Berrak Tüzünataç
Mehmet Günsur
Serenay Sarıkaya
Ozan Güven oynuyormuş
Dün gördüm ben de fotoğrafları. Berrak Tüzünataç Özge olacak sanırım, bence çok kalitesiz bir oyuncu. Ama sırf meraktan izlerim kesin bikaç bölümünü :işsiz:
Mapustan çıktık :KK53:
Hoşgeldiniz gardaş :KK45:

Bugün de bilgisayarım gelmezse sıkıntıdan kendi kendimi imha edeceğim :kusmuk:
Ya da öğleden sonra izin alıp evde yatmaya gideceğim bu da bi seçenek tabi :KK45:
Kristin Hannah - Gümüş Gözyaşları 40'lı sayfalardayım. Konusu güzel tam kafa dağıtmalık. Ben gidip biraz daha kafa dağıtayım bari :kahve:

Bugün de bilgisayarım gelmezse sıkıntıdan kendi kendimi imha edeceğim :kusmuk:
Ya da öğleden sonra izin alıp evde yatmaya gideceğim bu da bi seçenek tabi :KK45:
Kristin Hannah - Gümüş Gözyaşları 40'lı sayfalardayım. Konusu güzel tam kafa dağıtmalık. Ben gidip biraz daha kafa dağıtayım bari :kahve:
kuzum tutunamayanları nerede:)

Back