• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Arkadaslar merhaba
Araniza katilabilirmiyim?arada topiginize goz attim ,masallah belki sizin gibi cok okuyamam ama azda olsa gaza gelip okuma isini sureklilige cevirebilirim diye dusundum.
@DonukPudra ile tanisiyoruz zaten o onerdi sagolsun arkadasim..ah ah bir yildir gece nobetlerinde dert ortagi oluyoruz:))

Benim evde dort bebe var .yasim cok sayilmaz ama on yila cok sey sigdirdim.okunayi cok severim ,cokta okudum ama artik ertelemek istemiyorum .
Aramıza hoş geldiniz. ;)
Dört çocuk ile kitap okumayı düşünmenize ayrıca çok mutlu oldum. :KK23:

Sabah sabah sinirlerim bozuldu resmen.
Melinda burda en kibar şekliyle adını bile anmadan senin kusurunu dile getirmeden üstü kapalı anlattı soranlara. Gel birine çemkireceksen bana çemkir burada alenen adını yazan benim. O utanmıyorsa yaptığından ben de adını yazmaktan çekinmem de dedim.

Burada her birimiz birbiririmiz için hazırladıklarımızı anlatırken sen nasıl 'Ben bu kuralı görmemişim. ' Bla bla bla dersin.
Bi de maddiyata değinmişsin maddiyatla özenmenin ve saygının ne alakası var. Yıllardır burdayım böyle pişkinlik görmedim.
İnsanın insana değer vermesi insanlığındandır. Kural bilmem ne değil. Bir hediye paketi de mi kuraldı? Ya da promosyon ayracı sağlam yırtık olup olmamasını da mı kurala bağlayacaktık.

Son olarak: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
lavincim nasılsın tatlımm bebişin nasıll :)

merhaba kızlar,
kitap alamayacağım dedim ama dayanamadım yaa. büsürü kitap aldım :KK43:
Güle güle oku.

Olanları bilmiyordum.
1 senedir burada yoktum.
Fakat çok çok üzüldüm.
Melinda , Donuk Pudra ve Kalinka (ve diğer kitap dostu arkadaşlarım) KK'nin en kibar insanlarındandır. En banlanmayacağını düşündüğüm insanlar bile polemiğe çekilmiş. Olay banlanmaya gitmiş. :KK61:
Hakikaten içim acıdı. Kızlar tez vakitte dönsün. :cry:

Hep derim sen ne kadar iyi olursan ol bazı insanlar seni kendi karanlık kuyusuna çekmeye çalışıyor.
(bunu reel hayatım için de sık sık derim. :cry:)

Güle güle oku.

Olanları bilmiyordum.
1 senedir burada yoktum.
Fakat çok çok üzüldüm.
Melinda , Donuk Pudra ve Kalinka (ve diğer kitap dostu arkadaşlarım) KK'nin en kibar insanlarındandır. En banlanmayacağını düşündüğüm insanlar bile polemiğe çekilmiş. Olay banlanmaya gitmiş. :KK61:
Hakikaten içim acıdı. Kızlar tez vakitte dönsün. :cry:

Hep derim sen ne kadar iyi olursan ol bazı insanlar seni kendi karanlık kuyusuna çekmeye çalışıyor.
(bunu reel hayatım için de sık sık derim. :cry:)
Ben de yıllardır burdayım tek polemik yaşamadım. Hatta olay olduğunda geçen yıl yine de soğukkanlı davrandım ama artık haksızlık olarak görüyorum olanları.

Ya 2 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyordum. Bir de aksine iş yerinde yoğundum. Gerginlik üstüne gerginlik.
Hemen sayfamızı açtım kızlara bi selam vereyim de keyfim yerine gelsin dedim ama olanlara bak:(
Hiç ummadığım arkadaşlarım belkide kk nın en naif hatunları 1 senelik gereksiz bir konunun polomiğine çekilip banlanmış.:(
Umarım çabuk dönersiniz kızlar. Çok sinirim bozuldu.
:(

Ben de yıllardır burdayım tek polemik yaşamadım. Hatta olay olduğunda geçen yıl yine de soğukkanlı davrandım ama artık haksızlık olarak görüyorum olanları.
Biliyorum canım, hepinizi o yüzden yazdım zaten.
Bence hepiniz zarif , aklı başında , makul, kendini bilen insanlarsınız.

Ay yazmazsam dayanamayacağım.
Madem bu kadar rahatsız oldun vaktinde neden konuşmadın? Şimdi neden ince damardan vurmaya çalışıp helal ettim diyerek kendini yüceltme çabasındasın?
Savunma olarak yazdığın hiçbirşeye inanmıyorum. Yazdığın sebepler gerçek sebeplerin olsaydı vaktinde mahçup olur özür dilerdin.
Su üstüne çıkmaya çalışmazdın.
Huzurumuzu bu şekilde baltaladığın için, şu an burada kafa dağıtıp keyif almamızı engellediğin için, arkadaşlarımla sohbetimi aksattığın için bende sana hakkımı helal etmiyorum.
Hadi bakalım.

Keyfim yok dun geceden beri. Arkadaslarimiz bir an once gelir umarim.
Boyle seyler oldugunda birbirimize destek olup yazilan ne olursa olsun gormezden gelip cevap verilmezse "kapiyi calar calar giderler" diye dusunuyorum.
Bildirim sapiens 62 de kalmisim ara vermistim. En bastan hizlica tekrar etmeye basliyorum.
Mutlu gunler kizlar.

Arkadaslar merhaba
Araniza katilabilirmiyim?arada topiginize goz attim ,masallah belki sizin gibi cok okuyamam ama azda olsa gaza gelip okuma isini sureklilige cevirebilirim diye dusundum.
@DonukPudra ile tanisiyoruz zaten o onerdi sagolsun arkadasim..ah ah bir yildir gece nobetlerinde dert ortagi oluyoruz:))

Benim evde dort bebe var .yasim cok sayilmaz ama on yila cok sey sigdirdim.okunayi cok severim ,cokta okudum ama artik ertelemek istemiyorum .
hoşgeldin canım dört çocukla maşallah sana ben iki tanesiyle başa çıkamıyorum Allah kolaylık versin

Arkadaslar merhaba

Şimdi okudum 4 çocuk mu? Maşallah Allah ömür versin.:KK46:

Merhaba kızlar
Acaba kızlar ne zaman dönecekler? İrtibatta olanlarınız vardır muhakkak, acaba öğrenirseniz bize de haber verir misiniz?
Gün Olur Asra Bedel 174. Sayfadayım.

2 mesaj önceki mesajımı günelliyorum. 191. Sayfadayım.

Kızlar gelin artık

Not: banlanan arkadaşları etiket yapcaktım. Olmuyormuş

Back