- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Haftaya kadar bitiririz dimigünaydın bilgeler..
Tutunamayanlar sf 260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya kadar bitiririz dimigünaydın bilgeler..
Tutunamayanlar sf 260
Biter dımı Azıcık nefes alıp öyle budalaya başlamak istiyorumHaftaya kadar bitiririz dimi
Evet tutunamayanlar benide cok etkilemisti..hakan gundayin Az kitabindan sonra okumuştum kitabin bir kismi tutunamayanlarla ilintiliydi..acikcasi tekrar okumak istiyorum okumak istiyorum tutunamayanlari..
tutunamayanları okumak istiyorum
inanın özendirdiniz :))))
amiiin cnm çok sağollHer şey gönlüne göre olur inşallah
Canım hangi konuya kadar geldin. Ocak itirabiyle bende başlayacağım. Kendimi çok sıkmadan günde 1 saat kadar düşünüyorum.Günaydın kızlarr. Maalesef ben dün okuyamadım kitap. Normalde metroyla gidiyorum eve orda biraz okuyodum şefin arabasıyla gidince okuyamadım. Evde de haftasonuna kadar bitirem gereken testler vardı onlardan çözdüm oyüzden maalesef okuyamadım
bu konuda artık endişelerim var ((Haftaya kadar bitiririz dimi
Gecmis olsun ins ciddi bir durum yaratmaz.Gunaydin kizlar
@kalinkaselin [USER=444283]@_meLinDa_ DonukPudra hosgeldiniz.
Dun 15 sayfa anca okudum mememde kitle tespit ettim kafan daginik uyuyamadim bile.[/USER]
Tesekkur ederim canim insallah.Gecmis olsun ins ciddi bir durum yaratmaz.
Tutunamayanlar sayfa 70de, okunmak için pazar gecesi kocanın işe gitmesini bekliyor :)kuzum tutunamayanları nerede:)
Gunaydin kizlar
@kalinkaselin [USER=444283]@_meLinDa_ DonukPudra hosgeldiniz.
Dun 15 sayfa anca okudum mememde kitle tespit ettim kafan daginik uyuyamadim bile.[/USER]