• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bugün çok yoğunum, sanırım öğleden sonra gelebilirim anca
bildirimimi de yapayım
Sherlock Holmes Gibi Düşünmek kitabına azcık ara verdim, çok sıkılmıştım çünkü
Saksı Olmanın Faydaları kitabına başladım dün, eğlenceli bir kitapmış, iyi gelir diye düşünüyorum
hepinizi öperim :KK200:

Evet tutunamayanlar benide cok etkilemisti..hakan gundayin Az kitabindan sonra okumuştum kitabin bir kismi tutunamayanlarla ilintiliydi..acikcasi tekrar okumak istiyorum okumak istiyorum tutunamayanlari..

bencede tekrar tekrar okunması gerekli bazı yerleri beni içine almadı ve her bir okuyuşta farklı şeyler bulunacak bir kitap.. ileri ki zamanlarda bende tekrarlayabilirim...

tutunamayanları okumak istiyorum
inanın özendirdiniz :))))

özendirebildiysem ne mutlu bana :KK52: mutlaka okunması gerekli bir kitap buradaki arkadaşlarla birlikte okumak kısmet oldu:KK37:

Günaydın kızlarr. Maalesef ben dün okuyamadım kitap. Normalde metroyla gidiyorum eve orda biraz okuyodum şefin arabasıyla gidince okuyamadım. Evde de haftasonuna kadar bitirem gereken testler vardı onlardan çözdüm oyüzden maalesef okuyamadım :KK43:
Canım hangi konuya kadar geldin. Ocak itirabiyle bende başlayacağım. Kendimi çok sıkmadan günde 1 saat kadar düşünüyorum.

_meLinDa_ _meLinDa_ sefilleri izledim. Gerçi netim kötüydü, filmde sarmayınca yarıda bıraktım, ara ara baktım. Karakterlere bakmak daha çok hoşuma gitti :cool: Kitabı bilmesem hiç birşey anlamazdım :KK53:
Mariusu çok çirkin yapmışlar:D Fantine yi çok beğendim. Kadersiz kadıncağız:cry:

Maeve Binchy__Aşk, Bir Kere bitti.

Her zamanki Binchy kitaplarından biriydi,sadece bu diğer okuduklarıma göre daha durağan geldi.
Bir kasabada yaşayan insanların kendileri için özel olan olayların anlatılması ve her olayın bir diğerinin hayatında da yer alması, en sonunda yine ortak bir paydada bir araya geliyorlar.

Yazarın dili basit, anlatımı çok sade ve anlaşılır. Kitapta zorlayacak tek şey bana göre çok isim olması ve bazen kimin kim olduğunu karıştırma durumu yaşanabilmesi. Onun dışında çok bir şey beklemeden, klasikler arasına serpiştirilebilecek bir kitap.

kuzum tutunamayanları nerede:)
Tutunamayanlar sayfa 70de, okunmak için pazar gecesi kocanın işe gitmesini bekliyor :)
Bölük pörçük okumak istemedim kuzu, haftaya eşim geceleri 11.15 gibi gidecek işe yatmadan okumaya vaktim olacak yani. Bir sonraki hafta da akşamları işte olacak, 2 haftada o yokken bitirmeyi planlıyorum. O kadar çok dediniz ki sakince okuyun aceleye getirmeyin diye böyle çözüm buldum ancak kendime :KK51:
Gunaydin kizlar
@kalinkaselin [USER=444283]@_meLinDa_ DonukPudra DonukPudra hosgeldiniz.
Dun 15 sayfa anca okudum mememde kitle tespit ettim kafan daginik uyuyamadim bile.[/USER]

Annemde yaklaşık 10 senedir kitle var, düzenli kontrole gidiyor şükür kötü bi sonuç çıkmadı. Sende de çıkmaz inşallah, doktora gittiğinde haber ver olur mu? Çok geçmiş olsun.

Back