- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 35
budalayı da al ocak ayında ortak okuma etkinliğimize katıl
Sefiller 5 cilt olandan alacaksın değil mi?
İş bankası anlanı tavsiye ederim. Suç ve cezayı..
Bunun dışından haycan çiftliğide çok cici bir kitap
Bir süredir yok. Umarım gelmez ziyaretime. Ne zaman bayadır atak olmadı desem 1 haftam işkenceyle geçiyor.
Etkisi var mı bilmiyorum ama yastığımın içine lavanta kesesi koyuyorum. Her hafta lavantayı tazeliyorum. Arada lavanta çayı da içiyorum. Bana önermişlerdi. İlk zamanlar yine atağım oluyordu ama artık olmuyor. Yine emin değilim bağlantısı olup olmadığına.
O kadar moralim bozuldu ki anlatamam.
İlçemize kitap bağışı yapılmış 600 kadar kitap. Çok mutlu oldum duyunca hatta bende faydalanırım gibi düşündüm okul kütüphanelerinde. Bir otobüs dolayı öğrenci geldi. 5 Saat yol gelmişler. Bizim müdürler o kadar kötü o kadar kaba davrandılar ki. Otobüsten bile çıkmadı öğrencilerAşağı karşılamaya bile gitmediler. Bir çayımızı için denir, ne bilim öğlen yemeğe götürülür.. Bu kadar zor mu yahu.. Öğrenciler de şaşırdılar. Söylendiler biraz.. Keşke yapabilecek birşeyim olsaydı. Bu gibi şeyler için gerçekten en yüksekte olmak istiyorum...
benimde maşallahUzun zamandır yok atağım.
Kızlar biberiye yağı hatta kas gevşetici krem ile masaj yapın şakaklarınıza, kulak arkanıza,ensenize çok iyi geliyor.
Amin canım. Hamile olursam ne yaparım diye korkuyorum
Korkutmak gibi olmasin bunye meselesi tabii amaBir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.
Birçok migren hastasından da duydum.
İnşallah sen de hamile kalırsan migren atağı geçirmezsin.
Daha çok yeniyiz ya ondanKumru modu:) ay ay ay :)
Amin Filo'cuğum inşallahAllah muhabbetinizi arttırsın
Acılarla dolu bir kitap((
La yı sevmene de ayrıca sevindim
Kuzu makam sahibi herkes olabiliyor ama insan olamıyorlar maalesefO kadar moralim bozuldu ki anlatamam.
İlçemize kitap bağışı yapılmış 600 kadar kitap. Çok mutlu oldum duyunca hatta bende faydalanırım gibi düşündüm okul kütüphanelerinde. Bir otobüs dolayı öğrenci geldi. 5 Saat yol gelmişler. Bizim müdürler o kadar kötü o kadar kaba davrandılar ki. Otobüsten bile çıkmadı öğrencilerAşağı karşılamaya bile gitmediler. Bir çayımızı için denir, ne bilim öğlen yemeğe götürülür.. Bu kadar zor mu yahu.. Öğrenciler de şaşırdılar. Söylendiler biraz.. Keşke yapabilecek birşeyim olsaydı. Bu gibi şeyler için gerçekten en yüksekte olmak istiyorum...
çok tatlısınız
Birisi bana da tavsiye etmişti. Bence bağlantısı var...Bir süredir yok. Umarım gelmez ziyaretime. Ne zaman bayadır atak olmadı desem 1 haftam işkenceyle geçiyor.
Etkisi var mı bilmiyorum ama yastığımın içine lavanta kesesi koyuyorum. Her hafta lavantayı tazeliyorum. Arada lavanta çayı da içiyorum. Bana önermişlerdi. İlk zamanlar yine atağım oluyordu ama artık olmuyor. Yine emin değilim bağlantısı olup olmadığına.
O kadar moralim bozuldu ki anlatamam.
Biberiyeyi duydum. Doğru düzgün içmiyorum.benimde maşallahUzun zamandır yok atağım.
Kızlar biberiye yağı hatta kas gevşetici krem ile masaj yapın şakaklarınıza, kulak arkanıza,ensenize çok iyi geliyor.
evet @Skosnob gözünü korkutmak gibi olmasın böyle örnekler de var.Korkutmak gibi olmasin bunye meselesi tabii ama
GEbelikte ilk 3 -4ay migren ataklarim berbatti.
Sonra pek sik olmadi..
AMa.hayatimda yasamadigim kadar migren atagini o aylarda yasadim.
Baska hicbir sikintim olmadi senin de olmaz ins hicSkosnob
Kuzum çayından bahsetmiyorum biberiyenin. Biberi yağından bahsediyorum.Birisi bana da tavsiye etmişti. Bence bağlantısı var...
Ayrıca şu yukarıda işaretlediğim cümle aynen benim için de geçerli.
Biberiyeyi duydum. Doğru düzgün içmiyorum.
Kas gevşetici deneyeyim. Sağ ol Asmu.
evetSkosnob gözünü korkutmak gibi olmasın böyle örnekler de var.
Hımmm! Biberiye yağı bir ara bende vardı sanki yaaaKuzum çayından bahsetmiyorum biberiyenin. Biberi yağından bahsediyorum.
Çay olarak bazen defne içiyorum. Defne tohumu çiğniyorum. İyi geliyormu biliyorum :)
Cengiz Aytmatovun ard.arda okunmasi gereken eseri hangisiydi bilgeler?
Kitapyurdundan siparis verdim hediyelerim de geldigine gore okuma gunu ve harici kitaplar aldim
Lolisciğim toprak ana da derCengiz Aytmatovun ard.arda okunmasi gereken eseri hangisiydi bilgeler?
Kitapyurdundan siparis verdim hediyelerim de geldigine gore okuma gunu ve harici kitaplar aldim
Benim bildiğimCengiz Aytmatovun ard.arda okunmasi gereken eseri hangisiydi bilgeler?
Normal müdür insancıl o kadar az var kiO kadar moralim bozuldu ki anlatamam.
Hepsi tabi ki. büyük oynayacağız :)İnce memedciler, şubatta birinci cild mi okunacak hepsi mi
Ya okunabilir mi ki korkuyorum yaHepsi tabi ki. büyük oynayacağız :)
Hepsi tabi ki. büyük oynayacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?