• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

budalayı da al ocak ayında ortak okuma etkinliğimize katıl :KK73:

Budala ortak okuma için çok kalın geldi ben günde 20-30 sayfa anca okuyabiliyorum :( bi de ya sıkılırsam huyunu suyunu bilmiyorum kitabın :KK43:

Sefiller 5 cilt olandan alacaksın değil mi?
İş bankası anlanı tavsiye ederim. Suç ve cezayı..
Bunun dışından haycan çiftliğide çok cici bir kitap :cool:

Sefiller ve suç ve ceza iş bankasından. Ben pek evden çıkmadığımdan 2 cilt alacağım sefilleri inş. Saklaması daha kolay geliyor. Hayvan çiftliği için teşekkürler ;)

Bir süredir yok. Umarım gelmez ziyaretime. Ne zaman bayadır atak olmadı desem 1 haftam işkenceyle geçiyor.
Etkisi var mı bilmiyorum ama yastığımın içine lavanta kesesi koyuyorum. Her hafta lavantayı tazeliyorum. Arada lavanta çayı da içiyorum. Bana önermişlerdi. İlk zamanlar yine atağım oluyordu ama artık olmuyor. Yine emin değilim bağlantısı olup olmadığına.

Denedim canım ama kesmiyor ağrımı
O kadar moralim bozuldu ki anlatamam.
İlçemize kitap bağışı yapılmış 600 kadar kitap. Çok mutlu oldum duyunca hatta bende faydalanırım gibi düşündüm okul kütüphanelerinde. Bir otobüs dolayı öğrenci geldi. 5 Saat yol gelmişler. Bizim müdürler o kadar kötü o kadar kaba davrandılar ki. Otobüsten bile çıkmadı öğrenciler :cry::cry: Aşağı karşılamaya bile gitmediler. Bir çayımızı için denir, ne bilim öğlen yemeğe götürülür.. Bu kadar zor mu yahu.. Öğrenciler de şaşırdılar. Söylendiler biraz.. Keşke yapabilecek birşeyim olsaydı. Bu gibi şeyler için gerçekten en yüksekte olmak istiyorum...

Yuh ya

benimde maşallah :nazar::nazar: Uzun zamandır yok atağım.
Kızlar biberiye yağı hatta kas gevşetici krem ile masaj yapın şakaklarınıza, kulak arkanıza,ensenize çok iyi geliyor.

Bunu da deneyeceğim sağol

Amin canım. Hamile olursam ne yaparım diye korkuyorum :KK43:

Bir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.

Birçok migren hastasından da duydum.

İnşallah sen de hamile kalırsan migren atağı geçirmezsin. :KK66:
Korkutmak gibi olmasin bunye meselesi tabii ama
GEbelikte ilk 3 -4ay migren ataklarim berbatti.
Sonra pek sik olmadi..
AMa.hayatimda yasamadigim kadar migren atagini o aylarda yasadim.
Baska hicbir sikintim olmadi senin de olmaz ins hic Skosnob Skosnob

Kumru modu:) ay ay ay :)
Daha çok yeniyiz ya ondan :KK23:
Ama işte kitap okumamı engelliyor biraz, bi süre sonra bi çaresini buluruz inşallah :KK37:
Allah muhabbetinizi arttırsın :KK15:
Amin Filo'cuğum inşallah :KK15:
Acılarla dolu bir kitap :KK43:((
La yı sevmene de ayrıca sevindim :KK66:

Kitabı bir solukta okudum ve bitti. Gerçek olması çok feci, özellikle işkence bölümleri. Şuan resmen canım yanıyor..

İlçemize kitap bağışı yapılmış 600 kadar kitap. Çok mutlu oldum duyunca hatta bende faydalanırım gibi düşündüm okul kütüphanelerinde. Bir otobüs dolayı öğrenci geldi. 5 Saat yol gelmişler. Bizim müdürler o kadar kötü o kadar kaba davrandılar ki. Otobüsten bile çıkmadı öğrenciler :cry::cry: Aşağı karşılamaya bile gitmediler. Bir çayımızı için denir, ne bilim öğlen yemeğe götürülür.. Bu kadar zor mu yahu.. Öğrenciler de şaşırdılar. Söylendiler biraz.. Keşke yapabilecek birşeyim olsaydı. Bu gibi şeyler için gerçekten en yüksekte olmak istiyorum...
Kuzu makam sahibi herkes olabiliyor ama insan olamıyorlar maalesef
çok tatlısınız:KK200:

Sen daha tatlısın :KK15:

Bilgisayar olmayınca işim de olmadı ve güzel kitap okumuş oldum telefondan. Tabi bunda kitabın gerçek olması ve sürükleyici olması da etkili oldu.
Tarık Akan - Anne kafamda bit var bitti.
Daha bilgisayarın formatı bitmedi, bu arada hangi kitaba başlayacağımı da seçeyim bari :kahve:

Bir süredir yok. Umarım gelmez ziyaretime. Ne zaman bayadır atak olmadı desem 1 haftam işkenceyle geçiyor.
Etkisi var mı bilmiyorum ama yastığımın içine lavanta kesesi koyuyorum. Her hafta lavantayı tazeliyorum. Arada lavanta çayı da içiyorum. Bana önermişlerdi. İlk zamanlar yine atağım oluyordu ama artık olmuyor. Yine emin değilim bağlantısı olup olmadığına.
Birisi bana da tavsiye etmişti. Bence bağlantısı var...

Ayrıca şu yukarıda işaretlediğim cümle aynen benim için de geçerli.
:KK43:
benimde maşallah :nazar::nazar: Uzun zamandır yok atağım.
Kızlar biberiye yağı hatta kas gevşetici krem ile masaj yapın şakaklarınıza, kulak arkanıza,ensenize çok iyi geliyor.
Biberiyeyi duydum. Doğru düzgün içmiyorum.
Kas gevşetici deneyeyim. Sağ ol Asmu.

Korkutmak gibi olmasin bunye meselesi tabii ama
GEbelikte ilk 3 -4ay migren ataklarim berbatti.
Sonra pek sik olmadi..
AMa.hayatimda yasamadigim kadar migren atagini o aylarda yasadim.
Baska hicbir sikintim olmadi senin de olmaz ins hic Skosnob Skosnob
evet @Skosnob gözünü korkutmak gibi olmasın böyle örnekler de var. :KK43:

Son düzenleme:
Birisi bana da tavsiye etmişti. Bence bağlantısı var...

Ayrıca şu yukarıda işaretlediğim cümle aynen benim için de geçerli.

:KK43:
Biberiyeyi duydum. Doğru düzgün içmiyorum.
Kas gevşetici deneyeyim. Sağ ol Asmu.

evet Skosnob Skosnob gözünü korkutmak gibi olmasın böyle örnekler de var. :KK43:
Kuzum çayından bahsetmiyorum biberiyenin. Biberi yağından bahsediyorum.
Çay olarak bazen defne içiyorum. Defne tohumu çiğniyorum. İyi geliyormu biliyorum :)

Cengiz Aytmatovun ard.arda okunmasi gereken eseri hangisiydi bilgeler?

Kitapyurdundan siparis verdim hediyelerim de geldigine gore okuma gunu ve harici kitaplar aldim

Kitapyurdundan siparis verdim hediyelerim de geldigine gore okuma gunu ve harici kitaplar aldim

Gün olur Asra Bedel'in ardından Cengiz Han'a Küsen Bulut gelecekti kuzum.

loliss loliss 'in dediğini sormuştun inşallah, bir ben bunu biliyorum, uygulamamış olsam da henüz. :KK22:

Benim bildiğim
Gün olur asra bedel ve cengizhana küsen bulut ikisi aslında aynı kitap yani cengizhana küsen bulur diğer kitabın bir bölümü ama zamanının politik emellerine takıldığı için o kısım çıkarılmış sonradan ayrı bir kitap olarak basılmış

Normal müdür insancıl o kadar az var ki

Back