- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
ocakta beraber okuyalım onu canım katilimÇok büyük keyifle okuyoruz Stefan Zweig'ı. Şimdilik elimde bir kitabı var okumak için Ocak ayını bekliyorum, ama sırası ile hepsini okuma niyetindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ocakta beraber okuyalım onu canım katilimÇok büyük keyifle okuyoruz Stefan Zweig'ı. Şimdilik elimde bir kitabı var okumak için Ocak ayını bekliyorum, ama sırası ile hepsini okuma niyetindeyim
ocakta beraber okuyalım onu canım katilim
Amin. Bi keresinde acilde müşade odasinda, (artik nasil beter görunüyorsam) bir hasta yakini yanindakine, "Yazik daha genç, nasil bir hastalikmis bu boyle." diyo sessizce. Ben de duydum tabi. Güler misin ağlar misin haline.Dedik ya cin ali diye
Ben de 9 - 10 yaşımdan beri çekiyorum.
Allahtan kusma pek olmuyor.
Acillik olduğum çok oluyor.
Regl dönemindeyim ben de zaten.
Migren ataklarında sese, kokuya, olaylara hassasiyet oluyor.
Sanki hayatın sonu gelmiş gibi değişik bir his oluyor
Allah hepimize şifa versin.
Ben de siyah bağlıyorum ya da siyah örtü örtüp yatıyorum.Amin. Bi keresinde acilde müşade odasinda, (artik nasil beter görunüyorsam) bir hasta yakini yanindakine, "Yazik daha genç, bu nasil bir hastalikmis bu boyle." diyo sessizce. Ben de duydum tabi. Güler misin ağlar misin haline.
Ben acil dönüşu gozlerimi siyah yazmayla bagliyorum. Klimayi da soğuğa ayarliyip uyuyorum 1 saat kadar. Yoksa gecmiyor. Soguk iyi geliyor bana.
Bende varım.Tabiki de sevgili kurbanım, Bilinmeyen Bir Kadının mektubu için seni bekliyorum
Aci bizeeeBen 1.kitabı geçensene okumuştum. Yine baştan alacağım.
Anadolu da geçen bir kitap. Okuması çok kolay ve sürükleyici. Su gibi akıyor
Akacak
Sefilleri bitirdim. Hiç ara vermeden Tutunamayanlara başladım. Benim günah neAci bizeee
Hepsiyle okuldan baş ağrısıyla gelirdimDedik ya cin ali diye
Ben de 9 - 10 yaşımdan beri çekiyorum.
Allahtan kusma pek olmuyor.
Acillik olduğum çok oluyor.
Regl dönemindeyim ben de zaten.
Migren ataklarında sese, kokuya, olaylara hassasiyet oluyor.
Sanki hayatın sonu gelmiş gibi değişik bir his oluyor
Allah hepimize şifa versin.
Ya ailem yanımda rahatça okuyabiliyorum ama onlar gidince kitap okumalar aksayacak. Sen de yalnız yaşıyorsun değil mi gözleri güzel bayan :)) bayıldım rengine yaSefilleri bitirdim. Hiç ara vermeden Tutunamayanlara başladım. Benim günah ne
teşekkür ederim. Bazen kardeşim geliyor. Bende izmite gidince ailemin yanına hiç okuyamıyorumYa ailem yanımda rahatça okuyabiliyorum ama onlar gidince kitap okumalar aksayacak. Sen de yalnız yaşıyorsun değil mi gözleri güzel bayan :)) bayıldım rengine ya
Ben biraz fazla gezdim istanbul yaramadı. Memlekette çalışırken daha sistemliudimteşekkür ederim. Bazen kardeşim geliyor. Bende izmite gidince ailemin yanına hiç okuyamıyorum
Utanditeşekkür ederim. Bazen kardeşim geliyor. Bende izmite gidince ailemin yanına hiç okuyamıyorum
50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba
Allah hepimize şifa versin inşallahMerhaba kızlar
Benim de migrenim var. Haftada 2-3 kere atak oluyordu. Basit ağrı kesicilerle geçmiyordu. Migren ilaçları alıyordum. Sonra atak olmasın diye koruma hapına geçtim. Her gün alıyordum o ilacı, hiç atağım olmadı. Hamile kalınca bıraktım tabi. 6 hafta ile 14 hafta arası ölücem zannettim. Migren atakları bulantı yapıyor Zaten bide hamilelik bulantıları eklendi. 2 ay sürekli başım ağrı hep kustum yemek yiyemedim. Hayatımın en korkunç günleriydi. Hep yatıyordum. Tuvalete bile kalkamıyordum baş ağrısından. Sonra 14. Haftada bir sihirli değnek değmiş gibi mükemmel oldum, baş ağrısı falan hiç bir şey kalmadı.
Doğumdan sonra da bi kaç kere şiddetli atağım oldu. O koruma ilacından alıyorum şimdi de, tekrar başladım.
Velhasıl migren başa bela.
Ayrıca Gün Olur Asra Bedel 100. Sayfadayım
Tiyatro oyunlarından da okuyabilirsin canım. Su gibi akar gider.
Hepimiz birlik olduk benim hile yapmam için çabalıyoruz
Sanırım önce Sunay Akın okuyacağım. zaten hem şiir kitabı, hem de kısa bir kitap.
Tiyatro oyunu önerin varsa alabilirim tatlım
Birbirimizin açığını kapatmak için varız kuzu.
Cimri, hastalık hastası, yanlışlıklar komedyası aklıma gelenler
Yarın ilgileneyim ben bunlarla kuzu. Şimdi benim için eve gitme vakti