• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dedik ya cin ali diye :p
Ben de 9 - 10 yaşımdan beri çekiyorum.
Allahtan kusma pek olmuyor.
Acillik olduğum çok oluyor.
Regl dönemindeyim ben de zaten. :oops:
Migren ataklarında sese, kokuya, olaylara hassasiyet oluyor.
Sanki hayatın sonu gelmiş gibi değişik bir his oluyor o_O
Allah hepimize şifa versin.
Amin. Bi keresinde acilde müşade odasinda, (artik nasil beter görunüyorsam) bir hasta yakini yanindakine, "Yazik daha genç, nasil bir hastalikmis bu boyle." diyo sessizce. Ben de duydum tabi. Güler misin ağlar misin haline. :KK43:
Ben acil dönüşu gozlerimi siyah yazmayla bagliyorum. Klimayi da soğuğa ayarliyip uyuyorum 1 saat kadar. Yoksa gecmiyor. Soguk iyi geliyor bana.

Amin. Bi keresinde acilde müşade odasinda, (artik nasil beter görunüyorsam) bir hasta yakini yanindakine, "Yazik daha genç, bu nasil bir hastalikmis bu boyle." diyo sessizce. Ben de duydum tabi. Güler misin ağlar misin haline. :KK43:
Ben acil dönüşu gozlerimi siyah yazmayla bagliyorum. Klimayi da soğuğa ayarliyip uyuyorum 1 saat kadar. Yoksa gecmiyor. Soguk iyi geliyor bana.
Ben de siyah bağlıyorum ya da siyah örtü örtüp yatıyorum.

Dedik ya cin ali diye :p
Ben de 9 - 10 yaşımdan beri çekiyorum.
Allahtan kusma pek olmuyor.
Acillik olduğum çok oluyor.
Regl dönemindeyim ben de zaten. :oops:
Migren ataklarında sese, kokuya, olaylara hassasiyet oluyor.
Sanki hayatın sonu gelmiş gibi değişik bir his oluyor o_O
Allah hepimize şifa versin.
Hepsiyle okuldan baş ağrısıyla gelirdim
Şükür büyük atak geçirmedim ne zamandır

:63:Sefilleri bitirdim. Hiç ara vermeden Tutunamayanlara başladım. Benim günah ne :63:
Ya ailem yanımda rahatça okuyabiliyorum ama onlar gidince kitap okumalar aksayacak. Sen de yalnız yaşıyorsun değil mi gözleri güzel bayan :)) bayıldım rengine ya

Ya ailem yanımda rahatça okuyabiliyorum ama onlar gidince kitap okumalar aksayacak. Sen de yalnız yaşıyorsun değil mi gözleri güzel bayan :)) bayıldım rengine ya
:oops::oops::oops: teşekkür ederim. Bazen kardeşim geliyor. Bende izmite gidince ailemin yanına hiç okuyamıyorum :KK51:

Merhaba kızlar
Benim de migrenim var. Haftada 2-3 kere atak oluyordu. Basit ağrı kesicilerle geçmiyordu. Migren ilaçları alıyordum. Sonra atak olmasın diye koruma hapına geçtim. Her gün alıyordum o ilacı, hiç atağım olmadı. Hamile kalınca bıraktım tabi. 6 hafta ile 14 hafta arası ölücem zannettim. Migren atakları bulantı yapıyor Zaten bide hamilelik bulantıları eklendi. 2 ay sürekli başım ağrı hep kustum yemek yiyemedim. Hayatımın en korkunç günleriydi. Hep yatıyordum. Tuvalete bile kalkamıyordum baş ağrısından. Sonra 14. Haftada bir sihirli değnek değmiş gibi mükemmel oldum, baş ağrısı falan hiç bir şey kalmadı.

Doğumdan sonra da bi kaç kere şiddetli atağım oldu. O koruma ilacından alıyorum şimdi de, tekrar başladım.

Velhasıl migren başa bela.

Ayrıca Gün Olur Asra Bedel 100. Sayfadayım

Merhaba kızlar
Benim de migrenim var. Haftada 2-3 kere atak oluyordu. Basit ağrı kesicilerle geçmiyordu. Migren ilaçları alıyordum. Sonra atak olmasın diye koruma hapına geçtim. Her gün alıyordum o ilacı, hiç atağım olmadı. Hamile kalınca bıraktım tabi. 6 hafta ile 14 hafta arası ölücem zannettim. Migren atakları bulantı yapıyor Zaten bide hamilelik bulantıları eklendi. 2 ay sürekli başım ağrı hep kustum yemek yiyemedim. Hayatımın en korkunç günleriydi. Hep yatıyordum. Tuvalete bile kalkamıyordum baş ağrısından. Sonra 14. Haftada bir sihirli değnek değmiş gibi mükemmel oldum, baş ağrısı falan hiç bir şey kalmadı.

Doğumdan sonra da bi kaç kere şiddetli atağım oldu. O koruma ilacından alıyorum şimdi de, tekrar başladım.

Velhasıl migren başa bela.

Ayrıca Gün Olur Asra Bedel 100. Sayfadayım
Allah hepimize şifa versin inşallah Hoppa

Hepimiz birlik olduk benim hile yapmam için çabalıyoruz :KK45:
Sanırım önce Sunay Akın okuyacağım. zaten hem şiir kitabı, hem de kısa bir kitap.
Tiyatro oyunu önerin varsa alabilirim tatlım :KK73:

Birbirimizin açığını kapatmak için varız kuzu. :KK200:
Cimri, hastalık hastası, yanlışlıklar komedyası aklıma gelenler :KK19:

Back