Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya okunabilir mi ki korkuyorum ya
Ağlayan surat
Siir kitabi oku.50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba
Ne kadar çok migren hastasi var boyle. Ben de 10 yasindan beri migreni cekiyorum. Bir de mideme vuruyor. Afedersiniz 5 dk arayla istifra ediyorum. Cok illet birsey. Acilden 2 igne, ustune eve gelip bir de agri kesici icersem anca geciyor. Her regl zamaani mutlaka tutar beni. Hamilelikde de tutarsa ne yaparim bilmiyorum. Kusmaktan bebegimi kaybederim heralde off cok korkutucu.Bir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.
Birçok migren hastasından da duydum.
İnşallah sen de hamile kalırsan migren atağı geçirmezsin.
Sunay akın okudum ben geçen gün şiir kitabı50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba
Siir kitabi oku.
15 sayfaliklardan sec
Sunay akın okudum ben geçen gün şiir kitabı
Stefan Zweig kitaplari incecik. Gecen sen tavsiye etmistin sanki kitapyurdunda indirim vardi. O ara farkettim bende.50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba
Stefan Zweig kitaplari incecik. Gecen sen tavsiye etmistin sanki kitapyurdunda indirim vardi. O ara farkettim bende.
Martı kitabını okudun mu50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba
antik acılar. Toprak anayı da okuyabilirsinİsmi neydi
Dedik ya cin ali diye50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba
Ben de 9 - 10 yaşımdan beri çekiyorum.Ne kadar çok migren hastasi var boyle. Ben de 10 yasindan beri migreni cekiyorum. Bir de mideme vuruyor. Afedersiniz 5 dk arayla istifra ediyorum. Cok illet birsey. Acilden 2 igne, ustune eve gelip bir de agri kesici icersem anca geciyor. Her regl zamaani mutlaka tutar beni. Hamilelikde de tutarsa ne yaparim bilmiyorum. Kusmaktan bebegimi kaybederim heralde off cok korkutucu.
Ben kokulara aşiri hassasiyet gosteriyorum migren tutunca. Hicbirsey deneyemiyorum bitkisel.
Martı kitabını okudun mu
antik acılar. Toprak anayı da okuyabilirsin
gönderiyorumÇok eskiden okumuştum, ama iyi fikir bak. Bulabilirsem e-kitap olarak bir kez daha okuyabilirim
E-kitap olarak hemen arayışa geçiyorum o zaman
Eğer bu ay 11 kitap okuyup da 50ye tamamlarsam çok güleceğim yalnız kendime
Dedik ya cin ali diye
Ben de 9 - 10 yaşımdan beri çekiyorum.
Allahtan kusma pek olmuyor.
Acillik olduğum çok oluyor.
Regl dönemindeyim ben de zaten.
Migren ataklarında sese, kokuya, olaylara hassasiyet oluyor.
Sanki hayatın sonu gelmiş gibi değişik bir his oluyor
Allah hepimize şifa versin.
gönderiyorum
Bilmediğim bir şey söyleSeviyorum seni
Bilmediğim bir şey söyle