• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.

Birçok migren hastasından da duydum.

İnşallah sen de hamile kalırsan migren atağı geçirmezsin. :KK66:
Ne kadar çok migren hastasi var boyle. Ben de 10 yasindan beri migreni cekiyorum. Bir de mideme vuruyor. Afedersiniz 5 dk arayla istifra ediyorum. Cok illet birsey. Acilden 2 igne, ustune eve gelip bir de agri kesici icersem anca geciyor. Her regl zamaani mutlaka tutar beni. Hamilelikde de tutarsa ne yaparim bilmiyorum. Kusmaktan bebegimi kaybederim heralde off cok korkutucu.
Ben kokulara aşiri hassasiyet gosteriyorum migren tutunca. Hicbirsey deneyemiyorum bitkisel.

Stefan Zweig kitaplari incecik. Gecen sen tavsiye etmistin sanki kitapyurdunda indirim vardi. O ara farkettim bende.

Çok büyük keyifle okuyoruz Stefan Zweig'ı. Şimdilik elimde bir kitabı var okumak için Ocak ayını bekliyorum, ama sırası ile hepsini okuma niyetindeyim :dua:

50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba :confused:
Dedik ya cin ali diye :P
Ne kadar çok migren hastasi var boyle. Ben de 10 yasindan beri migreni cekiyorum. Bir de mideme vuruyor. Afedersiniz 5 dk arayla istifra ediyorum. Cok illet birsey. Acilden 2 igne, ustune eve gelip bir de agri kesici icersem anca geciyor. Her regl zamaani mutlaka tutar beni. Hamilelikde de tutarsa ne yaparim bilmiyorum. Kusmaktan bebegimi kaybederim heralde off cok korkutucu.
Ben kokulara aşiri hassasiyet gosteriyorum migren tutunca. Hicbirsey deneyemiyorum bitkisel.
Ben de 9 - 10 yaşımdan beri çekiyorum.
Allahtan kusma pek olmuyor.
Acillik olduğum çok oluyor.
Regl dönemindeyim ben de zaten. :oops:
Migren ataklarında sese, kokuya, olaylara hassasiyet oluyor.
Sanki hayatın sonu gelmiş gibi değişik bir his oluyor o_O
Allah hepimize şifa versin.

Dedik ya cin ali diye :p
Ben de 9 - 10 yaşımdan beri çekiyorum.
Allahtan kusma pek olmuyor.
Acillik olduğum çok oluyor.
Regl dönemindeyim ben de zaten. :oops:
Migren ataklarında sese, kokuya, olaylara hassasiyet oluyor.
Sanki hayatın sonu gelmiş gibi değişik bir his oluyor o_O
Allah hepimize şifa versin.

Ayşegül serisinden iki kitap okudum ama hile olmasın diye yazmadım listeye :KK45:

Back