• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

OKYANUSYAA OKYANUSYAA Allah razi olsun senden, insanligi bu yuzden sevmiyorum dunyanin en vahsi hayvani. Asla kabullenmeyecegim masum bir canliya neden zarar verilir???? Ideoloji? Toprak? Hirs? Para? ....Bunlardan hangisi gecerli olabilir bir cani yakmak icin? Dunya kirletilmeye devam ediyor en cok da kanla...

günaydın kızlar
tutunamayanlar syf 450 hastanede 50 sayfa okumuşum..
OKYANUSYAA OKYANUSYAA canım Allah razı olsun senden... hain terör her yerde.. bir kadın çıkıyor İzmir de neden canlı bomba yok diyor haftasına İzmir otogarında canlı bomba yakalanıyor nedir anlamıyorum oyun gibi geliyor bazen hayatlarımızla ödediğimiz bir oyun acımadan kan dökülen bir oyun... Hepimizin başı sağ olsun canlar sağ olacak ki vatan vatan olsun... canlar gittikten sonra vatan sağ olsun demeyi doğru bulmuyorum vatanı vatan yapan üzerinde yaşayanlar değil midir?

Günaydın
Gün olur asra bedel beni ilk sayfalardan içine aldı. Bugün müsait olacak gibiyim keyifle okurum inş.
_meLinDa_ _meLinDa_ Allah kavuştursun. Kısa özlemler ilişkiye iyi gelir. Eee seni yalnız bırakmama timi iş başında mı? Kalabilcek misin yalnız?
bi akşam şu arkadaşımla bir akşam bu arkadaşımla dışarı çıkıcam falan dedim ama tamam o zaman bakarız dediler
babaannen gelmek istiyo falan dedi halam, ben de gelsin dedim, ama belki vazgeçerler :KK53:

İyi haftalar kızlar. Haftasonu Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi kitabını bitirdim. Gerçekten çok etkileyiciydi. Bir arkadaşım bana kitap ismi sorunca onu tavsiye ettim hatta, o da alıp okuyacak.
Tutunamayanlar da ilerleyemedim maalesef. Ben eşim evde olunca kitap okuyamıyorum ya, sürekli adamın dibinde olmak istiyorum :oops:
Bu hafta vardiyası 8-16 yani akşamları evde beraberiz öyle olunca pek okuyamam sanırım. Ama haftaya 11de gidecek işe her akşam 50 sayfa kuralı getireceğim kendime. Yeni yıla kadar bitmeyecek ama yarılarım en azından.
@_meLinDa_ Kelebek Adası ile ilgili aynı duyguları paylaşmışız. Çık eksikti kitap, bazı yerler de bir o kadar fazlaydı. Konu merak ettirdi evet, ama bana aceleye gelmiş bir kitap gibi geldi. He sherlock holmes gibi düşünmek konusunda da sana katılıyorum. Ben bazı yerleri atlayarak okumuştum, çok da gerekli değilmiş sanki kitap. Vakit kaybettirdiysem özür dilerim :110:

İyi geceler sevgili kitapkurtlarım

Sahalara Muhteşem Gatsby ile dönüyorum
Geçen hafta başlamıştım ama yorgunluk,heyecan, araya bir de 1 2 gün boşluk girince okuduğum yerleri de unuttum

Amerikan edebiyatına hep bi uzaklığım var, bakalım ısınabilecek miyim bu kitapla:KK51:
:KK57::KK57::KK57: Bu halde kitap okuyorsun demek LOLİSS
Kafan nasıl alıyor? :KK9::KK9::KK9::KK49:
günaydın, iyi haftalar herkese
bugün eşim yurtdışına gidiyo iş için, cuma dönecek, depresyonlardayım :cry:
dün Sherlock Holmes gibi düşünmek kitabına başladım
henüz bir sarma durumu olmadı, sevememekten korkuyorum, çok laf kalabalığı yapmış yazar

Allah kavuştursun :KK60:

özlemek güzeldir :KK74: aşkınız depreşir .:KK37:girme hiç depresyona..
@_meLinDa_ Allah kavuştursun. DonukPudra haklı. ;)
Yalnız ben geçen hafta sanıyordum. Hiç konusu geçmedi dedim kendi kendime...
Seni yalnız bırakmayacaklar şimdi. o_O

İyi haftalar kızlar. Haftasonu Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi kitabını bitirdim. Gerçekten çok etkileyiciydi. Bir arkadaşım bana kitap ismi sorunca onu tavsiye ettim hatta, o da alıp okuyacak.
Tutunamayanlar da ilerleyemedim maalesef. Ben eşim evde olunca kitap okuyamıyorum ya, sürekli adamın dibinde olmak istiyorum :oops:
Bu hafta vardiyası 8-16 yani akşamları evde beraberiz öyle olunca pek okuyamam sanırım. Ama haftaya 11de gidecek işe her akşam 50 sayfa kuralı getireceğim kendime. Yeni yıla kadar bitmeyecek ama yarılarım en azından.
@_meLinDa_ Kelebek Adası ile ilgili aynı duyguları paylaşmışız. Çık eksikti kitap, bazı yerler de bir o kadar fazlaydı. Konu merak ettirdi evet, ama bana aceleye gelmiş bir kitap gibi geldi. He sherlock holmes gibi düşünmek konusunda da sana katılıyorum. Ben bazı yerleri atlayarak okumuştum, çok da gerekli değilmiş sanki kitap. Vakit kaybettirdiysem özür dilerim :110:
yavrucuğum listemde olduğu için aldın sen onu bana, senin ne suçun var
abla sadede gelemiyo bi türlü ya, sayfalarca konuşuyo ama ortada bir şey yok
bence siz de yapabilirsiniz ama çok çalışından öteye gidememiş ve ben daha 40. sayfadayım :KK53:

bu hafta senin kupanla aşk yaşayacağım, yalnızlığıma içeceğim :KK200: :KK53:

:KK57::KK57::KK57: Bu halde kitap okuyorsun demek LOLİSS
Kafan nasıl alıyor? :KK9::KK9::KK9::KK49:

@_meLinDa_ Allah kavuştursun. DonukPudra haklı. :KK66:
Yalnız ben geçen hafta sanıyordum. Hiç konusu geçmedi dedim kendi kendime...
Seni yalnız bırakmayacaklar şimdi. o_O

belli olmaz vallahi, babaanneme kıyamıyorum gelme de diyemem ama onların mutfak tadilatı olayları var belki gelemez :KK30:

yavrucuğum listemde olduğu için aldın sen onu bana, senin ne suçun var
abla sadede gelemiyo bi türlü ya, sayfalarca konuşuyo ama ortada bir şey yok
bence siz de yapabilirsiniz ama çok çalışından öteye gidememiş ve ben daha 40. sayfadayım :KK53:

bu hafta senin kupanla aşk yaşayacağım, yalnızlığıma içeceğim :KK200: :KK53:

Evet bak kitapta öyle bir hava vardı, "uslu çocuk olursanız şirinleri görebilirsiniz"vari tavsiyeler falan :KK53: Olsun en azından aklımızda kalmamış oldu :KK53:
Tam vaktinde gelmiş o zmana kupa desene :-)
Her 3 haftada 1 hafta akşamları yalnızım, ben de yalnızlığıma içmeye bir kupa alacağım :eğlence: ( kalinkaselin kalinkaselin iminkiler çift kupaları, ondan onlar kocayla birlikte kullanılacak :KK53:)

_meLinDa_ _meLinDa_ Allah kavustursun:)

Biz eşimle böyle toplumsal olaylar oldugunda hiç gorusemiyoruz:) hadi onu geçti bir sınav kazandı mulakata da gördü eğer ondanda geçerse 6 ay Ankara da kursa gidicek 6 ay olmayacak beterin beteri var haline şükret:) 5 gün dediğin nedir ki :)

Ben eşim olmayınca yavruyu da uyutup mumları yakıyorum hafif bir müzik açıyorum kitap okuyorum:) eşimin sevmeyeceği filmler izliyorum... :) bekar arkadaşlarımı eve çağırıyorum:)
En güzeli ve sevdiğim yabancı dizilerden peşpeşe 5-6 bölüm izliyorum:) değerlendir arada iyi gelir ayrılık:)

Cesminazcim eşim evdeyse onu uyutup okuyorum:) en garantili yöntem:)

_meLinDa_ _meLinDa_ Allah kavustursun:)

Biz eşimle böyle toplumsal olaylar oldugunda hiç gorusemiyoruz:) hadi onu geçti bir sınav kazandı mulakata da gördü eğer ondanda geçerse 6 ay Ankara da kursa gidicek 6 ay olmayacak beterin beteri var haline şükret:) 5 gün dediğin nedir ki :)

Ben eşim olmayınca yavruyu da uyutup mumları yakıyorum hafif bir müzik açıyorum kitap okuyorum:) eşimin sevmeyeceği filmler izliyorum... :) bekar arkadaşlarımı eve çağırıyorum:)
En güzeli ve sevdiğim yabancı dizilerden peşpeşe 5-6 bölüm izliyorum:) değerlendir arada iyi gelir ayrılık:)

Cesminazcim eşim evdeyse onu uyutup okuyorum:) en garantili yöntem:)

Biz daha ayrı ayrı uyuma kıvamına gelemedik Selin'im, henüz yapışık ikiz modundayız :KK53: Hadi yatalım, hadi kalkalım, hadi kahvaltı hazırlayalım falan Teletabiler gibiyiz evde :rolleyes::rolleyes:

Back