• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

_meLinDa_ _meLinDa_ Allah kavustursun:)

Biz eşimle böyle toplumsal olaylar oldugunda hiç gorusemiyoruz:) hadi onu geçti bir sınav kazandı mulakata da gördü eğer ondanda geçerse 6 ay Ankara da kursa gidicek 6 ay olmayacak beterin beteri var haline şükret:) 5 gün dediğin nedir ki :)

Ben eşim olmayınca yavruyu da uyutup mumları yakıyorum hafif bir müzik açıyorum kitap okuyorum:) eşimin sevmeyeceği filmler izliyorum... :) bekar arkadaşlarımı eve çağırıyorum:)
En güzeli ve sevdiğim yabancı dizilerden peşpeşe 5-6 bölüm izliyorum:) değerlendir arada iyi gelir ayrılık:)

Cesminazcim eşim evdeyse onu uyutup okuyorum:) en garantili yöntem:)
Waow hatuna bak. Kitap okurken hic ozen gostermemisim kendime. Onu anladim. Pehh. :kızgın:
Kiskandim valla. Ben de denemek istgorum şu mum yakip kitap okumayi. :rolleyes:

Bir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.

Birçok migren hastasından da duydum.

İnşallah sen de hamile kalırsan migren atağı geçirmezsin. :KK66:

Bana da nörolog öyle demişti. Hatta demişti ki sırf bu korkundan bile teşhis koyabilirim ağrının migren olduğuna :(

Geçmiş olsun Skosnob Skosnob . Başlayınca insanı hayattan soğutuyor migren atakları :/

Aynen öyle canım. Sende de var mı?

Bana da nörolog öyle demişti. Hatta demişti ki sırf bu korkundan bile teşhis koyabilirim ağrının migren olduğuna :KK43:

Aynen öyle canım. Sende de var mı?
Bir süredir yok. Umarım gelmez ziyaretime. Ne zaman bayadır atak olmadı desem 1 haftam işkenceyle geçiyor.
Etkisi var mı bilmiyorum ama yastığımın içine lavanta kesesi koyuyorum. Her hafta lavantayı tazeliyorum. Arada lavanta çayı da içiyorum. Bana önermişlerdi. İlk zamanlar yine atağım oluyordu ama artık olmuyor. Yine emin değilim bağlantısı olup olmadığına.

O kadar moralim bozuldu ki anlatamam.
İlçemize kitap bağışı yapılmış 600 kadar kitap. Çok mutlu oldum duyunca hatta bende faydalanırım gibi düşündüm okul kütüphanelerinde. Bir otobüs dolayı öğrenci geldi. 5 Saat yol gelmişler. Bizim müdürler o kadar kötü o kadar kaba davrandılar ki. Otobüsten bile çıkmadı öğrenciler :cry::cry: Aşağı karşılamaya bile gitmediler. Bir çayımızı için denir, ne bilim öğlen yemeğe götürülür.. Bu kadar zor mu yahu.. Öğrenciler de şaşırdılar. Söylendiler biraz.. Keşke yapabilecek birşeyim olsaydı. Bu gibi şeyler için gerçekten en yüksekte olmak istiyorum...

kızlar kitap alacağım. şunları istiyorum başka öneriniz var mı?

-suç ve ceza
-sefiller
-gün olur asra bedel

:kahve:
Sefiller 5 cilt olandan alacaksın değil mi?
İş bankası anlanı tavsiye ederim. Suç ve cezayı..
Bunun dışından haycan çiftliğide çok cici bir kitap :cool:

benimde maşallah :nazar::nazar: Uzun zamandır yok atağım.
Kızlar biberiye yağı hatta kas gevşetici krem ile masaj yapın şakaklarınıza, kulak arkanıza,ensenize çok iyi geliyor.

Back