- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 38
Hiç babaannem olmadı. Yani oldu da benim kırkım çıkmadan ölmüş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç babaannem olmadı. Yani oldu da benim kırkım çıkmadan ölmüş.
Waow hatuna bak. Kitap okurken hic ozen gostermemisim kendime. Onu anladim. Pehh._meLinDa_ Allah kavustursun:)
Biz eşimle böyle toplumsal olaylar oldugunda hiç gorusemiyoruz:) hadi onu geçti bir sınav kazandı mulakata da gördü eğer ondanda geçerse 6 ay Ankara da kursa gidicek 6 ay olmayacak beterin beteri var haline şükret:) 5 gün dediğin nedir ki :)
Ben eşim olmayınca yavruyu da uyutup mumları yakıyorum hafif bir müzik açıyorum kitap okuyorum:) eşimin sevmeyeceği filmler izliyorum... :) bekar arkadaşlarımı eve çağırıyorum:)
En güzeli ve sevdiğim yabancı dizilerden peşpeşe 5-6 bölüm izliyorum:) değerlendir arada iyi gelir ayrılık:)
Cesminazcim eşim evdeyse onu uyutup okuyorum:) en garantili yöntem:)
Migren beni de çok zorluyor Skosnob. Allah hepimize şifa versin.Ben gidip bir kutu ağrı kesici içeyim.Ağrım geçer de öğlen aram bitmezse kitap okuyacağım.
Bu migren beni öldürecek
Migren beni de çok zorluyor Skosnob. Allah hepimize şifa versin.
Bir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.Amin canım. Hamile olursam ne yaparım diye korkuyorum
Acılarla dolu bir kitap ((Bilgisayar bozulunca telefona kaldım ben de. E-kitap olarak Tarık Akan - Anne Kafamda Bit Var kitabına başladım bu sabah. Hızlı ilerliyor, sayfa 82deyim. Size laf yetiştirmelerim bitsin okunmaya devam edeceğim
aynenGeçmiş olsun Skosnob . Başlayınca insanı hayattan soğutuyor migren atakları :/
Bir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.
Birçok migren hastasından da duydum.
İnşallah sen de hamile kalırsan migren atağı geçirmezsin.
Geçmiş olsun Skosnob . Başlayınca insanı hayattan soğutuyor migren atakları :/
düzenli ilacın var mı? istersen özelden yaz, ben de kendim için doktora sorarım.Bana da nörolog öyle demişti. Hatta demişti ki sırf bu korkundan bile teşhis koyabilirim ağrının migren olduğuna
Aynen öyle canım. Sende de var mı?
Bir süredir yok. Umarım gelmez ziyaretime. Ne zaman bayadır atak olmadı desem 1 haftam işkenceyle geçiyor.Bana da nörolog öyle demişti. Hatta demişti ki sırf bu korkundan bile teşhis koyabilirim ağrının migren olduğuna
Aynen öyle canım. Sende de var mı?
budalayı da al ocak ayında ortak okuma etkinliğimize katılkızlar kitap alacağım. şunları istiyorum başka öneriniz var mı?
-suç ve ceza
-sefiller
-gün olur asra bedel
Sefiller 5 cilt olandan alacaksın değil mi?kızlar kitap alacağım. şunları istiyorum başka öneriniz var mı?
-suç ve ceza
-sefiller
-gün olur asra bedel
çok tatlısınızBiz daha ayrı ayrı uyuma kıvamına gelemedik Selin'im, henüz yapışık ikiz modundayız Hadi yatalım, hadi kalkalım, hadi kahvaltı hazırlayalım falan Teletabiler gibiyiz evde