• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Pessoa bizim oğuZcum atay gibi, huzursuzluğun kitabı öyleyli en azından
Oldukça karamsar
Bu kitabı biraz polisiyemsiymiş sanırım ben de çok merak ediyorum o sebeple
Huzursuzluğun kitabı bitti mi canım. Birisi hayatımın kitabı demişti aldım ama hala okumadım ancak yazın okuyabilirim

Bu arada SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim
Dorian Gray i izledim hiç beğenmedim yaaa
Kitapla hiç alakası yok, o güzel kurgu, o güzel ifadeler falan çok dağılmış
Hiç sevmedim valla
Önyargı oluşturmayayım diye yorum yapmamıştım.
Tamamiyle zaman kaybı olan bir film. Kitapta çok belirgin aktarılabilecek noktaları aradım durdum yoktu. Aksine çok alakasız değişimlere sokmuş. İzlerken sinir oldum.
Kötü kötü çok kötüydü.
Dorian karakterini görsel olarak iyi seçmişler diyordum ki Bizim Dorianımızın karakterini hiç yansıtamadı. Aynı şekilde Ressamı da Diğer adamıda.
İyi ki kitabı okuduk bizim hayalimizde daha güzel.

Kucuk Mucizeler Dukkani bitti.
Ben pek sevmedim kitabi. Dizi senaryosu gibiydi. Bir senaryo olarak is yapardi evet ama kitap olarak bilemedim ya. Yazar pembe gozluklerini takıp oyle yazmis sanki kitabi. Ama Tutunamayanlar gibi bir kitaptan sonra kafa dinlendiriyor. :KK48:

Huzursuzluğun kitabı bitti mi canım. Birisi hayatımın kitabı demişti aldım ama hala okumadım ancak yazın okuyabilirim
Çok oldu bitireli ama 50 günde bitirdim ben
Yarısını Lizbon'a gitmeden okudum yarısını dönünce hatta orda da biraz okudum Pessoa'm ile aynı hisleri yaşamak için
Zor bi kitap oldukça karamsar ama harika anlatım
Öyle bi an önce bitsin diye okuncak kitaplardan değil, sindire sindire okunırsa daha güzel

Önyargı oluşturmayayım diye yorum yapmamıştım.
Tamamiyle zaman kaybı olan bir film. Kitapta çok belirgin aktarılabilecek noktaları aradım durdum yoktu. Aksine çok alakasız değişimlere sokmuş. İzlerken sinir oldum.
Kötü kötü çok kötüydü.
Dorian karakterini görsel olarak iyi seçmişler diyordum ki Bizim Dorianımızın karakterini hiç yansıtamadı. Aynı şekilde Ressamı da Diğer adamıda.
İyi ki kitabı okuduk bizim hayalimizde daha güzel.
Biz filmi iki çift izledik bir de, beylere yalvardık izleyelim diye, kız arkadaşım da okumuştu kitabı çünkü
Erkekler dalga geçti, ne biçim film izletiyonuz bu ne herkes herkesle sevişiyo diye :KK45:
Arkadaşımla da sinir olduk her şeyi çok değiştirmişler anlamsız bir film yapmışlar valla :kusmuk:

Günaydın
Tutunamayanlar 156. Sf.

Dün ziyaret saatinde E.Ü servisine girebildim. Bir sebeple gitmem gerekti Kayseriye.
Çok kalabalikti halk ziyarete gelmişti kuzuları.
Hemşire bir arkadaşımın pazar günü nöbetçi olması da beni yola çıkmama teşfik etti, ziyaret saatini kaçırsam da o beni içeri alir birsekilde diyerekten ciktim yola.
Okadar metanetli okadar sağlam duruyorlar ki. Hiç birini tanımam iki odaya girebildim digerlerine kapıdan gecmis olsun diyip helallik istedim. :(((
Birinin anlından öptüm :(
Abla ağlama ağlarsan olmaz dost var düşman var diyor kurban olduğum.
Diyecek sözüm yazacak kelimem bitti bittiii

günaydın, iyi haftalar herkese
bugün eşim yurtdışına gidiyo iş için, cuma dönecek, depresyonlardayım :cry:
dün Sherlock Holmes gibi düşünmek kitabına başladım
henüz bir sarma durumu olmadı, sevememekten korkuyorum, çok laf kalabalığı yapmış yazar
Allah kavuştursun :KK60:

özlemek güzeldir :KK74: aşkınız depreşir .:KK37:girme hiç depresyona..

Selam kızlar.
Tutunamayanlar sf 180. İyi gidiyor. Sadece bu gelecek hafta sonu iki gün okuyamayacağım kitap aksar mı bilemedimo_O

@OKYANUSYAA insan ne yapacağını ne yazacağını bilmiyor.. Başımız sağolsun tek diyebiliyorum.
@_meLinDa_ seçimlerin güzel. Bende de semertkant var. Senden gördüğüm için ocakta başlayabilirim:) Eşin içinde ALLAH kavuştursun bir şey olmaz o kadarcıktan:)

Back