- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temposu cok yuksek bi kitap belki yanlis zamanda okumussundur, örgü bikac koldan ilerliyor empatide de oyle gidiyo ama karisik bulmadim ben acikcasi.Cicoretti ben olasılıksız'ı okuyamadım çok karışık geldi anlatımını beğenmemiştim. Acaba ben mi anlayamadım kitabı
Kelebek adasını okuyorum çok küçük bir şeye sinir oldum
Brezilyalı tutsak bir kız var, ispanyol diyip duruyorlar, ispanyolca konuşuyo diyorlar
Brezilyada portekizce konuşulur
Ben mi bi yeri yanlış anladım ya da 1900 lü yıllarda ispanya sömürgesi falan mıydı dicem ama aklıma yatmadı
Böyle ufak şeyleri kafama takıyorum
Selam kizlar,
Tutunamayanlar bitti.
Benim icin dogru zaman miydi bu kitap icin bilemiyorum. O konuda tereddutluyum. Ama okudum bitti. Yeni baslayacaklar icin tek tavsiyem, gunluk 50 sayfayi gecirmeden okuyun. Ben gunluk 100 sayfa okudum ama yeterince verim alamadigimi dusunuyorum bu yuzden. Sadece okuyup gectigim sayfalar da oldu yalan degil.
Altini cizdigim cok yer oldu. Aksam onlari bir yere not alacagim. Dillere pelesenk olacak cok guzel cumleler, tanimlamalar var.
Selim ile zor da olsa bag kurdum sonunda. Onu cok iyi anladigim yerler de oldu, neden bu kadar abartiyorsun dedigim yerler de. Sonunda, "Goruyorsun ya Selimcigim Işık, ben de Onlar'dan biriyim, seni sen anlatirken bile anlamakta zorlaniyorum." dedim. Turgut gibi "bir yolu bulunurdu be Selim" demedim hic sana. Kendini bu dunyaya ait hissetmeyişini anladim. Bir yolu yoktu. Bazi insanlar bu dunyaya yanlislikla gelmis gibi degiller mi sence de? Sanki birileri onlari bu dunyaya ne yapacaklarini gorup eglenmek icin gondermisti. Biz adapte olamadikca onlar eglendi. Ait olmadigi bir dunyada kalmamayi tercih etmek, aslinda bir zaferdi. Onlar'in zayiflik dedigi, aslinda zaferdi.
Not: Bu kitapla beraber melankolimin arttigi dogrudur.
Not2: Bat dunya bat! Bat ki, daha fazla cocuk ölmesin. Bat ki, cocuklar kimsesiz, aç, açıkta kalmasin. Bat ki, gözu doymayanlarin gözü kapansin artik.
Ahahah bildirimi Olric'e yapiyor gibisinTutunamayanlar sayfa 387 Olric.
Evet not alinacak cok cumle var.
Bir ara kitaplardan not yaziyordum sonra sikilip birakmistim onun icin cok ama cok kalin defter gerek bana. boluk porcuk sevmem
Bende bugün başladım. 100 sf okudum. (Hafta sonu diye)Hatta okumaya devam edecektim. Hergün 100 sf okurum diye düşünüyordum. Bilemedim şimdiSelam kizlar,
Tutunamayanlar bitti.
Benim icin dogru zaman miydi bu kitap icin bilemiyorum. O konuda tereddutluyum. Ama okudum bitti. Yeni baslayacaklar icin tek tavsiyem, gunluk 50 sayfayi gecirmeden okuyun. Ben gunluk 100 sayfa okudum ama yeterince verim alamadigimi dusunuyorum bu yuzden. Sadece okuyup gectigim sayfalar da oldu yalan degil.
Altini cizdigim cok yer oldu. Aksam onlari bir yere not alacagim. Dillere pelesenk olacak cok guzel cumleler, tanimlamalar var.
Selim ile zor da olsa bag kurdum sonunda. Onu cok iyi anladigim yerler de oldu, neden bu kadar abartiyorsun dedigim yerler de. Sonunda, "Goruyorsun ya Selimcigim Işık, ben de Onlar'dan biriyim, seni sen anlatirken bile anlamakta zorlaniyorum." dedim. Turgut gibi "bir yolu bulunurdu be Selim" demedim hic sana. Kendini bu dunyaya ait hissetmeyişini anladim. Bir yolu yoktu. Bazi insanlar bu dunyaya yanlislikla gelmis gibi degiller mi sence de? Sanki birileri onlari bu dunyaya ne yapacaklarini gorup eglenmek icin gondermisti. Biz adapte olamadikca onlar eglendi. Ait olmadigi bir dunyada kalmamayi tercih etmek, aslinda bir zaferdi. Onlar'in zayiflik dedigi, aslinda zaferdi.
Not: Bu kitapla beraber melankolimin arttigi dogrudur.
Not2: Bat dunya bat! Bat ki, daha fazla cocuk ölmesin. Bat ki, cocuklar kimsesiz, aç, açıkta kalmasin. Bat ki, gözu doymayanlarin gözü kapansin artik.
__giz__ sen okudun mu tutunamayanları
Herkesin okuma anlama eşigi farklidir. Kac sayfadan sonrasinin fazla geldigini hissedersin zaten okurken. Tavsiyem ondan sonra zorlamamak kendini.Bende bugün başladım. 100 sf okudum. (Hafta sonu diye)Hatta okumaya devam edecektim. Hergün 100 sf okurum diye düşünüyordum. Bilemedim şimdi
Aralık ayı okuma listendeki kitaplar nasıl gidiyorGün Olur Asra Bedel
Sayfa 43
Güzel gidiyor. Kazangap ın oğluna ayar oldum
Aralık ayı okuma listendeki kitaplar nasıl gidiyor
Benim son bi kitap kaldı sanırım aralık bitene kadar ekleme yapıcam, iyi okudum bu ay
Ocak seçimlerini yaptın mııı