Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hedefim 40tı
47 falan olacak sanırım
ama yazın 3ay bir tane bile okumadım
Hımmm! 55 okuyabilir misin acaba 2017 de ? bence okursun.

K KenyaliZehra bisey sorcam simdi biz biyle ciltli kitaplari okursak onu 1 kitap mi sayiyoruz yoksa cilt kadar mi??
bence ayrı ayrı yazılır ama arkadaşlar ne der bilmem.

Kızlar Edgar allan poe nin ithakiden çıkan tüm oykulerinin toplandığı 900 küsür sayfalık kitabı idefix de 75 tl den 37 tl ye düşmüş ilgilenen varsa kaçmaz bir fırsat tuyapta 35 tl idi ama ben gittiğimde kalmamıştı ve bu fiyata başka yerde hiç gormedim... haberiniz olsun

ben istiyorum
ay alsam mı
selin ne ettin sen

Tutunamayanlar bitti.
İlk 100-150 sayfa biraz sıkıcı ve anlaşılması zor gelse de sonra sevdim. Noktalama işaretsiz bölüm güzeldi ve en sondaki Selim'in güncesi.
Daha sonra tekrar okumak istiyorum ama, en az 2 kere okumak lazım diye düşünüyorum

ne güzel :) bir kere bile okuyamayanlar var. (ben)

Yarın nerde kaldığımı düşünmemek için not alayım hemen şuraya.
La Sonsuzluk Hecesi sayfa 270'deyim

ben istiyorum
ay alsam mı
selin ne ettin sen
Ben aldım bile :) tam diyorum ki Selin artık para biriktirmelisin karar veriyorum sonra dayanamayıp kitap alıyorum:) ben bu hızla para biriktirmeye devam edersem 174758695947 sene sonra zengin olurum zannımca:)

Darisi basimaaa ve cumlemizin basina 'okuyamayanlar' olarak :)

Ben aldım bile :) tam diyorum ki Selin artık para biriktirmelisin karar veriyorum sonra dayanamayıp kitap alıyorum:) ben bu hızla para biriktirmeye devam edersem 174758695947 sene sonra zengin olurum zannımca:)
Selin aman iyi yapmissin uyduruk bisey degil sonucta aldigin o paraya ne gereksiz harcamalar yapiyo insanlar. Gule gule oku canim. Sefan olsun. :)

bi de sanırım senin okunmayı bekleyen kitapların benimkilerin 44754151 katı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…