- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Hımmm! 55 okuyabilir misin acaba 2017 de ? bence okursun.hedefim 40tı
47 falan olacak sanırım
ama yazın 3ay bir tane bile okumadım
bence ayrı ayrı yazılır ama arkadaşlar ne der bilmem.K KenyaliZehra bisey sorcam simdi biz biyle ciltli kitaplari okursak onu 1 kitap mi sayiyoruz yoksa cilt kadar mi??
ben bu tutunamayanları neden sevdiğimi anladımbdv da takıla takıla karmakarışık olay anlatımlarına alışmışım arkadaş öyle bir yazıyorlar ki başı nerede sonu nerede hangi ara ne olmuş hiç belli değil
ben istiyorumKızlar Edgar allan poe nin ithakiden çıkan tüm oykulerinin toplandığı 900 küsür sayfalık kitabı idefix de 75 tl den 37 tl ye düşmüş ilgilenen varsa kaçmaz bir fırsat tuyapta 35 tl idi ama ben gittiğimde kalmamıştı ve bu fiyata başka yerde hiç gormedim... haberiniz olsun
ben istiyorum
ay alsam mı
selin ne ettin sen
iletişim yayınlarının 2 cilt hali de var sayfa sayısı 1415
iletişim çevirisini de severim
o da kitapyurdunda 36,75 TL imiş
Yakışırrhedifimi 60 mı yapsam
ne güzel :) bir kere bile okuyamayanlar var.Tutunamayanlar bitti.
İlk 100-150 sayfa biraz sıkıcı ve anlaşılması zor gelse de sonra sevdim. Noktalama işaretsiz bölüm güzeldi ve en sondaki Selim'in güncesi.
Daha sonra tekrar okumak istiyorum ama, en az 2 kere okumak lazım diye düşünüyorum
ne güzel :) bir kere bile okuyamayanlar var.(ben)
Ben aldım bile :) tam diyorum ki Selin artık para biriktirmelisin karar veriyorum sonra dayanamayıp kitap alıyorum:) ben bu hızla para biriktirmeye devam edersem 174758695947 sene sonra zengin olurum zannımca:)ben istiyorum
ay alsam mı
selin ne ettin sen
Darisi basimaaa ve cumlemizin basina 'okuyamayanlar' olarak :)Tutunamayanlar bitti.
İlk 100-150 sayfa biraz sıkıcı ve anlaşılması zor gelse de sonra sevdim. Noktalama işaretsiz bölüm güzeldi ve en sondaki Selim'in güncesi.
Daha sonra tekrar okumak istiyorum ama, en az 2 kere okumak lazım diye düşünüyorum
Selin aman iyi yapmissin uyduruk bisey degil sonucta aldigin o paraya ne gereksiz harcamalar yapiyo insanlar. Gule gule oku canim. Sefan olsun. :)Ben aldım bile :) tam diyorum ki Selin artık para biriktirmelisin karar veriyorum sonra dayanamayıp kitap alıyorum:) ben bu hızla para biriktirmeye devam edersem 174758695947 sene sonra zengin olurum zannımca:)
Selin aman iyi yapmissin uyduruk bisey degil sonucta aldigin o paraya ne gereksiz harcamalar yapiyo insanlar. Gule gule oku canim. Sefan olsun. :)
harikasınKızlar
Buralarda Leyla ile Mecnuncular vardı benim gibi
Baştan izleme kararı aldım. Her gün 1 bölüm iZleyeceğim en baştan itibaren
bi de sanırım senin okunmayı bekleyen kitapların benimkilerin 44754151 katıBen aldım bile :) tam diyorum ki Selin artık para biriktirmelisin karar veriyorum sonra dayanamayıp kitap alıyorum:) ben bu hızla para biriktirmeye devam edersem 174758695947 sene sonra zengin olurum zannımca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?