• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

harikasın
bahsettiğin kişiler biziz xyzt-5544 xyzt-5544 :KK53:

Bakın izliyorum
IMG_2691.JPG

Tutunamayanlar bitti.
İlk 100-150 sayfa biraz sıkıcı ve anlaşılması zor gelse de sonra sevdim. Noktalama işaretsiz bölüm güzeldi ve en sondaki Selim'in güncesi.
Daha sonra tekrar okumak istiyorum ama, en az 2 kere okumak lazım diye düşünüyorum

Ya süper , iki kez başladım yarım kaldı hep:110:inat ettim bidaha araya başka kitap almadan bitirebilirim belki:)

Günaydın kızlar, kocayı işe yolladım. Kız uyuyor, ama birazdan kesin uyanır. Annem ve bir arkadaşı bana kahvaltıya gelecek 1-1.30 saat sonra.
Şimdi kitap mı okusam, kahvaltı hazırlığına mı girişsem, ütülerim var ütü mü yapsam?

Gün Olur Asra Bedel e başlıyorum.

ayyy selam söyle bizim tayfayaaa
en çok da İsmail Abiye :KK200:

Ayy cok özledim onları ya arada videolar izleyip aniyorum

Ay sizlere selamları var onların da. Yahu bu Ezgi Asaroğlu ne güzel Leyla oldu. Sonra niye gitti de O Hayat Benim dizisinde pısırık rolü oynuyor ki?

Kızlar burada kitapseverlerle beraber olmak çok güzel. Tanımasam da seviyorum sizi <3

Bir de ben de okumaktan çok kitap alanlardanım :confused: ama tabii ki sizin kadar değil

Günün gülümseten mesajı

Olasiliksiz syf 92 bu kitap cok surukleyici.

O bende de var. Nasıl acaba? Ne anlatıyor?

Ya süper , iki kez başladım yarım kaldı hep:110:inat ettim bidaha araya başka kitap almadan bitirebilirim belki:)

Ayy sakın bırakma, ilerledikçe daha güzel oluyor.

Gunaydin.
Vikitap sonunda kullanici adimi degistirmis. :KK73:
Gecen gun uyenin biri vikitap uygulamasi icin acilan konuda, burda yonetici falan yok yazmisti. Ben de inandim dogrusu. Oh neyse ki hala ilgilenen biri varmis.
__giz__ __giz__ 24 saat okuyorsun gibi geliyor bana. :KK19:Bayiliyorum vallahi sana.

Son düzenleme:
elenaferrante elenaferrante simdilik ustun yetenekleri olan iki kisi uzerinden gidiyor, bunlarin gizemli ve hatirlayamadiklati bir gecmisleri var. Sanirim empati gibi manipule edilmis yeteneklere sahipler. Olaylar karisacak cunku bunlara ulasmaya calisan iki farkli adam var onlarinda ne udukleri belli degil :))) arada uzak dogu felsefesi (simdilik sig biraz), psikoloji vs serpistirilmis. Beni acayip surukledi kitap.

Gunaydin.
Vikitap sonunda kullanici adimi degistirmis. :KK73:
Gecen gun uyenin biri vikitap uygulamasi icin acilan konuda, burda yonetici falan yok yazmisti. Ben de inandim dogrusu. Oh neyse ki hala ilgilenen biri varmis.
__giz__ __giz__ 24 saat okuyorsun gibi geliyor bana. :KK19:Bayiliyorum vallahi sana.

Çok tatlısın canım, gülümsettin beni. :KK19:
Sabahları uyandıktan sonra okumayı çok seviyorum, hiç denedin mi bilmiyorum ama bir işim varsa da okuyabilmek için 15dk erken kalkar okurum, çok hoşuma gidiyor yaptığım keyif. Kaçamak mutluluk. :KK45:

Çok tatlısın canım, gülümsettin beni. :KK19:
Sabahları uyandıktan sonra okumayı çok seviyorum, hiç denedin mi bilmiyorum ama bir işim varsa da okuyabilmek için 15dk erken kalkar okurum, çok hoşuma gidiyor yaptığım keyif. Kaçamak mutluluk. :KK45:
ben pazar günleri yapıyorum onu nasıl olsa ev ahalisi geç kalkıyor bende aksi gibi haftasonu saat 6 dedi mi kalkıyorum:KK51: zihin daha açık oluyor dinlenmiş oluyor sabah vakti:KK36:

ben pazar günleri yapıyorum onu nasıl olsa ev ahalisi geç kalkıyor bende aksi gibi haftasonu saat 6 dedi mi kalkıyorum:KK51: zihin daha açık oluyor dinlenmiş oluyor sabah vakti:KK36:

Pazarları zaten başlı başına keyif her anlamda, çok güzel oluyor. Yarın da istediğin gibi bir pazar olur inşallah. :KK37:

La Sonsuzluk Hecesi sayfa 302'deyim. Bugün annemlere gidip gelirken yolda bitirirm sanırım.
Tutunamayanlar ise hala sayfa 70 :işsiz: Bu akşam ortalık toparlamam bitince eşim gelmeden vaktim olursa biraz daha ilerlerim sanırım, ama yarın okuyamam. Akraba ziyaretleri ve alışverişler var :işsiz:
Herkese iyi tatiller şimdiden, pazartesi sabah görüşürüz :KK200:

Back