Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Gunaydin bilgeler

Benden bugun verim alinamaz.
Yarim gun calisacagim sonra eve gidip ortaligi toparlayacagim..
Yarin misafirlerim kahvaltiya gelecek...

_meLinDa_ cok uzuldum.kitabini okumamistim ama duymustum yazari.

Allah rahmet eylesin.

Hemcinsi tarafindan olmasi daha aci. Kimbilir ne hesaplasmalar vardi.

Bir kadinin baska bir kadin tarafindan kuyusunun kazilmasi hala en cok yapilan sey degil mi ne de olsa !

evet canım, maalesef kadın kadının kurdudur lafına örnek teşkil eden çok şey yaşanıyor
keşke böyle olmasa, keşke insanlar düşüncelerini doğrudan yüzlerine söylese birbirinin de arkasından atıp tutmasa

Ben merak ettim öldürme nedenini, belli oldu mu acaba bir araştırayım

Balzac'i hic sevemedim...
balzac ta hikayeler sıradan ama anlatımdaki sadelik betimlemedeki kusursuzluk sizi sanki kitap okuyor gibi değilde film izliyor gibi hissettirir
ben öyle hissediyorum en azından
son balzac tan Genç Werther'in Acıları nı okumuştum konusu itibarı ile evet okuması zor bir kitaptı benim için:)

amin canım ama kötü insanlar hep aramızda istediğin kadar iyi davranmaya çalış içindeki pis düşüncelerden kurtulamayan nefretini saldırganlık olarak dışarıya yansıtan çok insan var ve malesef bunların bir çoğu okumuş mevki makam sahipleri...

Kendini maddi olarak güçlü hisseden insanlarda bir süre sonra Tanrılaşma gibi bir durum oluyor bence. Ben yapabilirim herşeyi diye düşünüyorlar ve ruh sağlıkları da bozulunca can almayı da hak görüyorlar kendilerinde. Ne yazık bu hale geldiğimiz için hepimize..

hadi hayırlısı
hedef koyamam ama bende 2017 yi okuyarak geçirmeyi düşünüyorum okudukça yazmak paylaşmak güzel
umarım herkes hedefini aşar

hadi hayırlısı
hedef koyamam ama bende 2017 yi okuyarak geçirmeyi düşünüyorum okudukça yazmak paylaşmak güzel
umarım herkes hedefini aşar
Ben geçen sene aşamadım. Hatta hedefime bile yaklaşamadım.
Yine de yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı arkadaşlardan etkilenip ben de hedef belirledim , hem de çok çok üst bir hedef. ( geçen sene 36 idi sanırım hedefim ve ulaşamadım. 24 te miyim 25te mi?)

İnci Aral__Yeni Yalan Zamanlar bitti.

Kitap elimde süründü diyebilirim, doğru zaman değildi sözü bu kitap için uymuyor bana çünkü ne zaman okusam da keyif alamazdım nedense içine almadı beni.

Konu olarak bir yazarın bir roman yazması ve o karakterlerin de aslında gerçekte var olabilmesi yani yazar onlarla karşılıklı konuşabiliyor, bunu yaparken de kendisinin yarattığı bir karakter olduğunu da vurguluyor bazı yerlerde onlara,bu da ne zaman yazarın romandan bahsettiğini ne zaman gerçek hayatta olduğunu anlamanızı zorlaştırıyor. Biraz polisiye bazı yerler fantastik öğelerle harmanlanmış.

Aral'ın bazı cümleleri noktasız, virgülsüz birbiyle bağlı ardı ardına dizilmiş kelimelerden oluştuğu sayfaları da yordu beni açıkçası.

Farklı bir anlatım ve tarz, seveni için güzel olabilir, bana uymadı sadece.

Ama bir alıntı yapmadan geçemeyeceğim, o cümlelerin üzerinde çok düşündüm:

" Dünyaya gelmek ölüm yolculuğuna çıkmak değil mi ? Bazen uzun sürüyor bazen de evden bakkala gitmek kadar kısa. Ekmek almak için çıkıyorsun ve dönmüyorsun. Hepsi bu kadar. "

Sevdiklerimizi ihmal etneyelim, onları sevdiğimizi her daim dile getirelim, sizi seviyorum kitap kurtlarım. Hep var olun ve mutlu olun.

Hoop, susmuşum, çok konuştum.

Hayatimizdaki psikopatlar bitti seyahatte ya da kafaniz dalginken filan keyifle okuyacaginiz, psikopatlari ve psikopatiyi ornekler uzerinden anlatan bir kitap.
Bu kitapta da deginilen ve daha onceden kitabini okuyup filmini de izledigim DENEY (Mario Giordano) geldi aklima. Okumayan ve filmi izlemeyen herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…